Sealand okuma gününü 2 mi yapsak hızlı ilerler
Allah hayra cikarsin canm 2-3 gun once bende gordum ama tam olarak hatirlayamiyorum test yapmisim pozitif cikmis dogum falan yapmisim sanirim hatirlayamiyorumArkadaşlar..aranızda rüya gören var mı..Ne gördüğünüzü söylemenıze gerek yok...sadece merak edıyorum..Ben geçen gün bir tane gördüm ..Allah ıma şükürler olsun..Ben okudugumuz toplu dua lara yordum...
Nolur kimse bırakmasın devam edelım..Allah ım herseye Kadir..gönlümüzdekileri versin inşallah..
Allah hayra cikarsin canm 2-3 gun once bende gordum ama tam olarak hatirlayamiyorum test yapmisim pozitif cikmis dogum falan yapmisim sanirim hatirlayamiyorum
Arkadaşlar..aranızda rüya gören var mı..Ne gördüğünüzü söylemenıze gerek yok...sadece merak edıyorum..Ben geçen gün bir tane gördüm ..Allah ıma şükürler olsun..Ben okudugumuz toplu dua lara yordum...Yani hepimizle ilgili geldi....çoğul..
Nolur kimse bırakmasın devam edelım..Allah ım herseye Kadir..gönlümüzdekileri versin inşallah..
Ben ikiz birbuçuk iki yaşlarında erkek çocuğu gördüm hayrolsunArkhayr aranızda rüya gören var mı..Ne gördüğünüzü söylemenıze gerek yok...sadece merak edıyorum..Ben geçen gün bir tane gördüm ..Allah ıma şükürler olsun..Ben okudugumuz toplu dua lara yordum...
Ben ikiz birbuçuk iki yaşlarında erkek çocuğu gördüm hayrolsun
ekliyorum canımTamamdır benide ekler misiniz listeye 7. Kişi itibariyle okumaya başlıcam inşallah
Aslnda olabilir ama bazı arkadaşlar belki yetişteremez herkese sormak lazım yaklaşık 9000 den 3 güne 3000 tekabül ediyor belki günde 4500 fazla gelebilir.Sealand okuma gününü 2 mi yapsak hızlı ilerler
bence olabilir bir arkadaş daha eklendi sayı da düştüAslnda olabilir ama bazı arkadaşlar belki yetişteremez herkese sormak lazım yaklaşık 9000 den 3 güne 3000 tekabül ediyor belki günde 4500 fazla gelebilir.
iyi olur aslında iki günAslnda olabilir ama bazı arkadaşlar belki yetişteremez herkese sormak lazım yaklaşık 9000 den 3 güne 3000 tekabül ediyor belki günde 4500 fazla gelebilir.
herkes kabul ederse olur canım çünkübence olabilir bir arkadaş daha eklendi sayı da düştü
3 günde 9000 civarılisteniz açıksa bende dahil olmak istiyorum ne zamanlar kaç tane okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?