Ancak kurallar var canım onları kabul edersen liste başındaherkes kabul ederse olur canım çünkü
ARKADAŞLAR SİZ NE DİYORSUNUZ
3 günde 9000 civarı
canım sen çekmye başla kumabaraya atarız 6.sından sonra aynura başlarsınSealand bu arada ismim eda
listeye alıyım mı canımherkes kabul ederse olur canım çünkü
ARKADAŞLAR SİZ NE DİYORSUNUZ
3 günde 9000 civarı
ÖNEMLİ DUYURU :
KIZLAR SAYI ARTTIĞI İÇİN SAYI AZALDI BAZI ARKADAŞLAR 2 GÜNDE BİTİRELİM DİYOR OKUMAYI OYLAMAYA AÇIYORUZ SİZ NE DERSİNİZ
BİTİREMEM DİYEN OLURSA YİNE 3 GÜN OLUR
AYRICA BUNDAN SONRA LİSTE KAPANACAK
1 @_Simurg_ ..............................9600
2 B belgeseller .............................9600
3nacis-- .........
4tubatesbih .................(TUBA) 9600
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ....................
7 E elif003 ................(AYNUR)
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar ................................9600
10 D Debusi .......................
11whiterose00 ..............
12GURBET KUSU ..........(AYŞE)
13denizinmavisi ............(SELİN)
14 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
15Sealand ......................(SEDA)
16nisamelek ...................(EDA) 9600
17Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
18ALYAKAREN ...............(AYŞE) 9600
19tolin ...........................(SELİN)
20kubdef .......................(SEDEF)
21Patronicee ...............(MELTEM)9600
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN) 9600
23 K kalemero ...............(ÖZGE)
24Hannaz ...................................9600
25Buket_YmnY .......................
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES
Ben hic ruya görmem ama bende görüyorum arada ve yorumlarsak çok güzel ama ben inanmıyorum ruyaya yoruma bi gördüm esimle 10yilimizi nikah yenilerken düğümüzu ve ben gelinlikle kendimi dogum yapmis Bebeğimi gördüm arkadaşımın kapisinda denim sahili var ve ben gidip yürüyorum bu ay 2.3ruya gordum baksak oo bu rüya lar yorum felan ama yoruma inanmıyorum sizde hayırlısı oldun inşallahArkadaşlar..aranızda rüya gören var mı..Ne gördüğünüzü söylemenıze gerek yok...sadece merak edıyorum..Ben geçen gün bir tane gördüm ..Allah ıma şükürler olsun..Ben okudugumuz toplu dua lara yordum...
Nolur kimse bırakmasın devam edelım..Allah ım herseye Kadir..gönlümüzdekileri versin inşallah..
Erin icin okudumbu arada sayı 8.860 oluyor 2 gün veya 3 gün seçim sizin
canım kuralar var 2 gün veya 3 günde yaklaşık 8000 sayı çıkmak yok ama kurallar listenin başındakızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim :)
listeye ekliyim milisteniz açıksa bende dahil olmak istiyorum ne zamanlar kaç tane okunuyor
daha önce ya latif grubunda okumuştum canım bnim için okumuşlardı saolsunlar arkadaşlar çok istediğim şey olmuştu şuan öyle zor durumdayımkı size anlatamam nişanlık ıraga zorunlu göreve gönderdiler br an önce gelmesini istiyorum ben sizin için okuyayım sizde benim için okuyun inşallah dualarımız bir an önce kabul olurcanım kuralar var 2 gün veya 3 günde yaklaşık 8000 sayı çıkmak yok ama kurallar listenin başında
canım kuralar var 2 gün veya 3 günde yaklaşık 8000 sayı çıkmak yok ama kurallar listenin başında
listeye ekliyim miTEKPRENSES 2 günde veya 3 günde 8500 civarı
2 gün olmazsa 3 güne geçicez
canım beni eklersen çok memnun olucam2 gün olmazsa 3 güne geçicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?