- 28 Eylül 2015
- 156
- 216
- 18
- 32
KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.000(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
@Ilyamilya için eksikler
3nacis-- ................................
9. kişi D Debusi için liste: KİŞİ BAŞI :8.000
SON OKUMA TARİHİ 15 .01.2016
1 @_Simurg_ ..........................8000
2 B belgeseller ............................
3nacis-- ................................
4tubatesbih .................(TUBA) 8000
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ....................
7 E elif003 ................(AYNUR)8000
8Milyaay .......................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10whiterose00 ..............
11GURBET KUSU ..........(AYŞE)8000
12denizinmavisi ............(SELİN)
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
.14Sealand ......................(SEDA)
15 G guzbahar .......................
16nisamelek ...................(EDA) 8000
17Senfonim ......... .......(ZEYNEP)8000
18ALYAKAREN ...............(AYŞE)8000
19tolin ...........................(SELİN)
20kubdef .......................(SEDEF)8000(33.2)
21Patronicee ...............(MELTEM)
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24Hannaz .................................8000
25Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28tuce_tuce ...................(TUĞÇE)
29 @yazyagmuru888
30 D delianne
KUMBARA:51.869
D Debusi benim duam ailemin sağlıklı olması,evimizin bereketli olması,hayırlısıyla ev almak,hayırlısıyla yeni iş kapıları açıl masıdır....Amin..
.........................................................................................................................................................
DUALAR
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almak nasip etsinKızlar merhaba... Ben müjdemi aldım, çok şükür... İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah hepinize tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Sizden ricam Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresi okur musunuz?
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almak nasip etsinmazeretim bitince okuyayım inşaalah canım
Hayırlı olsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallahÇok sağol canım... İnşallah tez zamanda darısı hepinizin başına...
Kızlar merhaba... Ben müjdemi aldım, çok şükür... İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah hepinize tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Sizden ricam Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresi okur musunuz?
Amin .Çok mutlu oldum senin adına : ) İnşallah sağlıklı bir şekılde alırsın kucağına .Çok şükür Allah ıma .Gözün aydın . Darısı Rabbime el açan dua eden herkesın başına. Allah ım hepimizin gönüllerimizde ki Murad larımızı verir inşallah.Ne büyüksün Allah ım..
Sanki kendı dileğim olmuş gibi sevindim inan ki : )
Gün içinde okuyamazsam eğer Akşam yatmadan önce senin için Meryem süresi okuycağım inşallah : )
Canım benim, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sen bana demiştin ki, bizim için ettiğin duaya melekler amin desin diye, o beni herşeyden çok o kadar mutlu etti ki... Allahım tez zamanda seninde dualarını kabul etsin, hepinizin ve seninde hayırlı haberler almayı nasip nasip etsin. Senden de güzel haberler duyacağım günü iple çekiyorum. Tez zamanda duyarız inşallah... Seni çok seviyorum.
Amin canımÇok sağol canım... İnşallah tez zamanda darısı hepinizin başına...
Allah senden de razı olsun canım. Bizim için hepimiz için Yasin okumuştun..ona cevap yazmıstım..Melekler kısmını öyle bir yorum anımsıyorum ama çok net hatırlayamadım... : ( ama .Allah razı olsun senden Rabbim hepimiz için '' Ol '' desin inşallah demiştim : ) Şükür senin için 'Ol 'dedi büyük Allah ım.. Allah mutluluğunu daim etsin inşallah emi..Dua ların güzel dileklerın ıcın tekrar Allah razı olsun , sağ ol .İnşallah bende bir gün sana Rabbim sayesınde güzel bir haber verebilirim : )
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar merhaba... Ben müjdemi aldım, çok şükür... İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah hepinize tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Sizden ricam Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresi okur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?