canım 3 günde 8000 ya Fettah okuyoruz kurallar var sen gelirsen sayı düşecek 7.720 olacak ve 2 gün olacak ayrıca listenin başında kurallar var şimdiden okumaya başla kabul edersenHerkese hayirli geceler arkadaslar dualariniza bende katilmak istiyorum ama tam anlayamadim kucuk bebegim var yazilarda cok uzun okuyamiyorum benide dahil edip ne yapmam gerektigini soylermisiniz lutfen simdiden tsk ederim
Herkes icin ayri ayrimi okunuyor yoksa topluca dilek dileyip herkes adinami okunuyor acabacanım 3 günde 8000 ya Fettah okuyoruz kurallar var sen gelirsen sayı düşecek 7.720 olacak ve 2 gün olacak ayrıca listenin başında kurallar var şimdiden okumaya başla kabul edersen
Herkese ayri ayri okunuyor suan 3 gunde 1 kisiye okunuyorHerkes icin ayri ayrimi okunuyor yoksa topluca dilek dileyip herkes adinami okunuyor acaba
herkes için ayrı ayrı 239.121 kişi başı 7.720 kusur 2 günde fazladan okursan kumbara yapıyoruz zamanın da bitmesi önemliHerkes icin ayri ayrimi okunuyor yoksa topluca dilek dileyip herkes adinami okunuyor acaba
ne kadar eksik var cnmkızlar benımde son 500 kaldı okuyup bıldırecegım ama lylmilla arkadasımızda eksık var o nolucak eksik kalmasın tamamlasın
nacis okumadı kumbara dan kullandım canım haber bekliyorum normalde okurdu haber verir inşaalahkızlar benımde son 500 kaldı okuyup bıldırecegım ama lylmilla arkadasımızda eksık var o nolucak eksik kalmasın tamamlasın
yokmus canım sımdı baktım ben eksik kalan olmasın dıye yazmıstımne kadar eksik var cnm
haber geldiğinde okuduğunu kumabaraya ekliyicemnacis okumadı kumbara dan kullandım canım haber bekliyorum normalde okurdu haber verir inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?