Amin canım Rabbim sana v e tüm isteyenlere tez zamanda hayırla sağlıkla bebekler nasip etsinSealand cnm ben senin duanida okudum.(8.700 oldu.)
rabbim hayirli, imanli, guzel ahlakli esler ve evlatlar nasip eylesin tum listedeki isteyenler.
Geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin Allah kabul etsindenizin mavisi için 5.000 okuyabildim
bu gün selinceye başlarım
kızlar kusura bakmayın ufak bir rahatsızlık geçirdim
canım kurallara uyarsan alayım ancak listeden çıkmak yok her üç günde bir kişiye 8600 okuyoruz arkadaşların affına sığınarak listeye alıyorum liste çünkü üç gün uzayacak kimin duası geçer belli olmaz ayrıca dua etmesem ve okumasam halim ne olurdu diye düşünüyorum daha doğrusu Rabbim okumama izin vermese senin de hepimiz gibi okumaya ve rahatlamaya ihtiyacın vardır belki düşünüyorum hepimiz sıkıntlarımız için bir sebep arıyoruz arkadaşlar çıkan arkadaş yerine alıyorum arkadaşı sorun olmaz inşaalahBende katilmak istiyorum ya fettah zikrine mumkunmu acaba ?
canım kurallara uyarsan alayım ancak listeden çıkmak yok her üç günde bir kişiye 8600 okuyoruz arkadaşların affına sığınarak listeye alıyorum liste çünkü üç gün uzayacak kimin duası geçer belli olmaz ayrıca dua etmesem ve okumasam halim ne olurdu diye düşünüyorum daha doğrusu Rabbim okumama izin vermese senin de hepimiz gibi okumaya ve rahatlamaya ihtiyacın vardır belki düşünüyorum hepimiz sıkıntlarımız için bir sebep arıyoruz arkadaşlar çıkan arkadaş yerine alıyorum arkadaşı sorun olmaz inşaalah
O senin kalbinin güzelliğine güzel yazmıssın... ne güzle kalbin var senin... < 3
Hoşgelmıs aramıza dua larımıza..Allah ım hepımızın dua larını kabul etsın.Gönlümüze ferahlık versin.Kapalı kapılarımızı güzel isminin hürmetıne açsın inşallah Yarabbim..
canım selin için 8600 okudum. rabbim duasını kabul etsin inşallah.KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI
2 B belgeseller ............................
6ecrin87 ...................................
8 @Ilaymilya ...............................
15 G guzbahar .......................
19tolin ...........................(SELİN)
20kubdef .......................(SEDEF)
23 K kalemero .................(ÖZGE)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
30 @msgulerr ...................
Selin ın duası: duam, gireceğim kpss sınavımın hayırla başarıyla geçmesi hayırlı bir yere atanıp hayırlı bir yuva kurmam
14. kişiSealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016
1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3nacis-- ................................
4tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ...................................
7 @Aylin91110 ................(AYNUR)
8 @Ilaymilya ...............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10whiterose00 ........................
11Hannaz .................................
12denizinmavisi ............(SELİN)
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14Sealand ......................(SEDA)
15Patronicee ...............(MELTEM)
16nisamelek ...................(EDA)
17Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
18ALYAKAREN ...............(AYŞE)
19tolin ...........................(SELİN)
20kubdef .......................(SEDEF)
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
25Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28Hayata_umutla ..................
29ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
kumbara:47.179
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?