- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
benimde sanirim ayni vakte denk geliyor cnm insallah guzel sonuc aliriz.Yok canm benim 20 21 de iyi o zmna geliuo cunku toplama transfer falan
Subatin 5 inde bekliyorum canm bakalim ins.yaniltmaz benibenimde sanirim ayni vakte denk geliyor cnm insallah guzel sonuc aliriz.
senin bat ne zaman?ilk gunumu gel dediler?
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sana da mutlu olacağın bir yuva nasip etsinSealand Seda icin okudum, ne güzel dua etmissin canim, Allah gönlüne gore verir insallah da cok mutlu olursun
Allah razı olsun canım biraz kısa yazdım amaSeda kardeşim en kısa yazdığın gibi hayırlı bir insanla yuva kurban dileğiyle Rabbim iyilerle karşılaştırsın AminSealand okudum kardeşim tez zamanda mutlu bir yuva kurasın İnlallah Amin
Yaa bu surede korunuyormusunuz korunmuyorsaniz allah büyük bebek geli verir bakarsın ilk gebeliğim acemi dr kurbani yanlış ilac la gitti şuan 9 yasindaki oğlumda 8.9ay tedavi oldum olmadı adeti ozaman ilaçla oluyordum dr aşılama dedi gittim baktı ilac başladı ve eşim yoktu o surede 21gun adet le gel iğnelere basliycaz dedi 21gun bitti 10gun bekledim bidsha kanda test yaptim oglum 7+6gunluk ve ikizdi 1hafta sonra biri düştü oğlum doğdu çok şükür cok hastalık gördü ama şükür mayista 9 yaşını kutluycamSubatin 5 inde bekliyorum canm bakalim ins.yaniltmaz beni
BiZ korunmuyoruz canm 2.5 senedir pko var bende ilk tup denememds hamile kaldim fakat 7 haftalikken dusuk yaptim 2.denememizde degerlerim birden dusmeye basladi nasip 3.e bakalimYaa bu surede korunuyormusunuz korunmuyorsaniz allah büyük bebek geli verir bakarsın ilk gebeliğim acemi dr kurbani yanlış ilac la gitti şuan 9 yasindaki oğlumda 8.9ay tedavi oldum olmadı adeti ozaman ilaçla oluyordum dr aşılama dedi gittim baktı ilac başladı ve eşim yoktu o surede 21gun adet le gel iğnelere basliycaz dedi 21gun bitti 10gun bekledim bidsha kanda test yaptim oglum 7+6gunluk ve ikizdi 1hafta sonra biri düştü oğlum doğdu çok şükür cok hastalık gördü ama şükür mayista 9 yaşını kutluycam
Inşallah hayırlısı ile olurBiZ korunmuyoruz canm 2.5 senedir pko var bende ilk tup denememds hamile kaldim fakat 7 haftalikken dusuk yaptim 2.denememizde degerlerim birden dusmeye basladi nasip 3.e bakalim
bende subatin 11ini bekliyorum haftasonuna denk gelmesindeSubatin 5 inde bekliyorum canm bakalim ins.yaniltmaz beni
Ins.canm ya guzel sevincli haberler aliriz hepimiz yiprandim artk benbende subatin 11ini bekliyorum haftasonuna denk gelmesinde
insallah hayirla guzel haberle sonuclansin cnm.
seni cok iyi anliyorum cnm malesef yanliz degilsin cogumuz ayni dertle ugrasiyoruz.Ins.canm ya guzel sevincli haberler aliriz hepimiz yiprandim artk ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?