çok güzel yazmışssınSenfonim Allah dualarını kabul etsin benimde duamı cok güzel birşekilde dile getirmem gerek..Yeni liseteye eklendım Senin için okuyacagım Allah kabul etsin şimdiden..
nisamelek ve senfonim için 8600 + 8600 okudum arkadaşım rabbim kabul etsin dualarını inşallahKURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI
14. kişiSealand liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 30.01.2016
25Buket_YmnY ......................
Sealand(Seda) duası:Tez zamanda dünya ve ahirette yüzünü güldürecek imanlı takva sahibi hiçbir kötü alışkanlığı olmayan karşılıklı sevip ve saygı duyabileceği ,mert,merhametli,ona sahip çıkacak ,çalışkan,evine düşkün,birlikte iken Rabblerini unutmayacağı ve Rabbinin rızası üzerine bir hayat yaşayacakları ve cennette de eş olacak biri ile mutlu bir evlilik ve kısa zamamda salih ve saliha çocuklar
15. kişinisamelek liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 03.02.2016
1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3nacis-- ................................
4tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ...................................
7 @Aylin91110 ................(AYNUR)8600
8Milyaay ...............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)8600
10whiterose00 ........................
11Hannaz .................................8600
12denizinmavisi ............(SELİN)8600
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14Sealand ......................(SEDA)
15nisamelek ...................(EDA)8600
16Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17ALYAKAREN ...............(AYŞE)8600
18tolin ...........................(SELİN)
19kubdef .......................(SEDEF)8600**
20Patronicee ...............(MELTEM)8600
21 G guzbahar .......................
22 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600
23 K kalemero .................(ÖZGE)
24GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
25Buket_YmnY ......................
26 H hedak ........................(EDA)
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28Hayata_umutla ..................
29ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
31 H hmtsyma .....................
nisamelek duası :Oğluma hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Allah ım evimizdeki huzur mutluluk bozulmasın hiç eksik olmasın sorunsuz sıkıntısız borçlarımizi hayirlisiyla bitirelim İnşallah. Birde hayirlisiyla Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Oğlumun hayirlisiyla kız kardeşi olsun inşaAllah (AMİN)
kumbara:57.850
**Listenin tamamını okuyanlar
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
nisamelek ve senfonim için 8600 + 8600 okudum arkadaşım rabbim kabul etsin dualarını inşallah
amin canım ne güzel samimi yazmışsın ben de önceden Namaz kılardım ama çok dua etmezdim şimdi ise kendimi durduramıyorum hatta artık şu topiğne katılmayayım diyorum ama dayanamıyorum topiklere katılıyorum Bazen yanlşış mı yapıyorum çok mu ısrar ediyorum diyorum ama elimden başka bir şey gelmiyor.Dua ednce rahatlıyorum sadece Hepimiz birer sınavdan geçiyoruz bazen isyan etsek bazen umutsuzluğa düşsek de(kendi adıma söyliym ) Rabbim demekki verecek istediyor dua etmemmizi sağlıyor inşaalah öyledir.Ancak şunu gördüm ki dua ederken kelimelere çok dikkat etmek lazım bazen dua ettiğm kelimeyi yaşıyorum demek ki diyorum insan cüzi olarak Rabbimin izni ile dua ile hayatını şekillendiriyor birde şunu duyduğumda çok şaşırmıştım dua etmek namaz oruç gibi bir ibadet boşa gitmiyor İnşalah dualrımız hem kabul olur hem de ibadet olark sayılır ve hayatlarımızın iyi düzenlenmesini sağlar .İnşaalah seninde isteiğn hayırlı bir şeklide kabul olur ama Rabbim tüm sevenleri ve seni sevdiğine kavuşturur.Bazen acaba ecelim mi yaklaştı diye düşünüyorum...İlk defa bırsey i bu kadar istiyorum Rabbimden..ne zman dua ettıysem hemen oldu çok şükür..Ben ne yaptım Dua larımın ardından olunca verdiğim sözleri unuttum..Bazı şeylerı ise Dua ederken unuttum yada Dua m dan vazgectım..üzüldüğüm anlar oldu..zor zamanlar...hastalıklar , ölümler...kayıplar...Herkes gibi..
Hiç bir Dua m da bu kadar ısrarcı olmadım..içimden geldıgı gıbı Dua ettım Rabbime..yine içimden geldıgı gıbı edıyorum ama bu sefer ki başka..bu sefer başkayım..Bırsey oldu..ne oldu bılmıyorum..7 ay oldu..Buraya gelmem bu topık de olmam ...Hepsini anlatamam..sadece bilmenızı istiyorum..Dua edıyorum ..Çünkü Rabbim öyle istiyor sanki..içim öyle diyor..Ayrılmamız ıcın bır sebep yoktu..ve benı benden daha cok seven bırıydı..biri..hala sevıyor biliyorum..Bu sadece bır his değil..Evlenecektık pat dıye sebepsız..Bır gun önce ben merak etmeyım dıye benı arayan biri şarjı bıtıyor diye..öyle bır talebım olmadıgı halde... ve ilk defa ben birini yada birseylerı suçlamadım acımdan kurtulmak ıcın..yenılenmem ve önume bakabılmem ıcın...3-5 gun sonra gülemedım ..esmalara ve Dua lara başladıktan bır hafta sonra Kendımı sucladım kendımı gördum...unuttugum herseyı Yaradana verdıgım sözlerı..hatalarımı..
Toy değilim..yani çok sevdım banane banane değil bu..liseli değilim..yaşım var..dogruyu yanlısı ayırd edebılecek olgunluk..Rüyamda iki sayı gördüm bir de Kapı.. ( Diğer rüyalarımı anlatamayacağım.. ) sayıların peşine düştümFettah ı buldum..Tevbe 128-129 u buldum..sonra bır baktım kendımı burda buldum...ben Allah ın Esma larını bılmıyordum yani bılıyordum ama anlamlarını da bu sekılde Dua edılebıldıgını de...Tevbe süresini okumamıstım hiç..Fetih Süresini de..Kuran ı ilkokulda hatim edecektım sonra bır bakmısım kopmusum yıllar gecmıs...Bir ara Mealini okuyordum..sonra ondan da yüz çevirmişim...Allah ım ondan vazgecemem...ama Kuran dan nasıl vazgecmısım ? Pozitif düşün olumlu düşün evren mevren derken ...Bilmeden farkında olmadan ne yaptıgım suratıma çarptı sanki her biri..Bazıları namaz kılarken belirdi lank diye beynımde...anlatabılıyor muyum ?
Şimdi ne kadar okusam az..az...az.. gelıyor...Bana gün yetmıyor....Hayatımda ömrümde bır sey ıcın Af ve muradım ıcın bu kadar Dua ettıgımı bılmıyorum..en fazla acım 1 hafta sürdü..ki hepsi daha buyuk acılardı..ama bu geçmedi..gecmıyor..
Bu boşa değil..Ben yaptıklaırmın ve yapmadıklarımın yüzünden bunu yaşıyorum...Allah ıma bin şükür benı yanlısdan döndürdü..Bır daha ne Kuran okumakdan vazgecerım..ne Dua larımdan ..Rabbim muradımı versın ölene dek her gün okdugum tüm bu dua ları okumaya devam edecegım ınsallah..
Sadece içimden geldi..yazmak istedim..
Dua larınıza gercekten çok ıhtıyacım var...
Allah hepınızden razı olsun...Benden olsun ınsallah affetsın benı Rabbim..
Bugun eğer Allah ızın verırse Bır Vakıa Bır Meryem Bır de Fetıh okuyacagım hepımız için....evlat ısteyenlere Meryem süresi,maddı zorluk cekenlere Vakıa ..Allah ım Mübarek sürelerının hürmetıne gunahlarımızı affetsın Dua larımızı kabul etsın bızlere gönlumuzdekılerı versın ınsallah..
Yazini okurken biran kendimi gordum sanki canm bende senin gibi esmalari bilmezken hele anlamlarini hic bilmezken yasadigim bir aciyla burada buldum kendimi dua etmedigim esma okumadigim bir gunu bosa gecirmis gibi hissediyorum dilerim ki allahtan dualarini dualarimizi kabul eder rabbimBazen acaba ecelim mi yaklaştı diye düşünüyorum...İlk defa bırsey i bu kadar istiyorum Rabbimden..ne zman dua ettıysem hemen oldu çok şükür..Ben ne yaptım Dua larımın ardından olunca verdiğim sözleri unuttum..Bazı şeylerı ise Dua ederken unuttum yada Dua m dan vazgectım..üzüldüğüm anlar oldu..zor zamanlar...hastalıklar , ölümler...kayıplar...Herkes gibi..
Hiç bir Dua m da bu kadar ısrarcı olmadım..içimden geldıgı gıbı Dua ettım Rabbime..yine içimden geldıgı gıbı edıyorum ama bu sefer ki başka..bu sefer başkayım..Bırsey oldu..ne oldu bılmıyorum..7 ay oldu..Buraya gelmem bu topık de olmam ...Hepsini anlatamam..sadece bilmenızı istiyorum..Dua edıyorum ..Çünkü Rabbim öyle istiyor sanki..içim öyle diyor..Ayrılmamız ıcın bır sebep yoktu..ve benı benden daha cok seven bırıydı..biri..hala sevıyor biliyorum..Bu sadece bır his değil..Evlenecektık pat dıye sebepsız..Bır gun önce ben merak etmeyım dıye benı arayan biri şarjı bıtıyor diye..öyle bır talebım olmadıgı halde... ve ilk defa ben birini yada birseylerı suçlamadım acımdan kurtulmak ıcın..yenılenmem ve önume bakabılmem ıcın...3-5 gun sonra gülemedım ..esmalara ve Dua lara başladıktan bır hafta sonra Kendımı sucladım kendımı gördum...unuttugum herseyı Yaradana verdıgım sözlerı..hatalarımı..
Toy değilim..yani çok sevdım banane banane değil bu..liseli değilim..yaşım var..dogruyu yanlısı ayırd edebılecek olgunluk..Rüyamda iki sayı gördüm bir de Kapı.. ( Diğer rüyalarımı anlatamayacağım.. ) sayıların peşine düştümFettah ı buldum..Tevbe 128-129 u buldum..sonra bır baktım kendımı burda buldum...ben Allah ın Esma larını bılmıyordum yani bılıyordum ama anlamlarını da bu sekılde Dua edılebıldıgını de...Tevbe süresini okumamıstım hiç..Fetih Süresini de..Kuran ı ilkokulda hatim edecektım sonra bır bakmısım kopmusum yıllar gecmıs...Bir ara Mealini okuyordum..sonra ondan da yüz çevirmişim...Allah ım ondan vazgecemem...ama Kuran dan nasıl vazgecmısım ? Pozitif düşün olumlu düşün evren mevren derken ...Bilmeden farkında olmadan ne yaptıgım suratıma çarptı sanki her biri..Bazıları namaz kılarken belirdi lank diye beynımde...anlatabılıyor muyum ?
Şimdi ne kadar okusam az..az...az.. gelıyor...Bana gün yetmıyor....Hayatımda ömrümde bır sey ıcın Af ve muradım ıcın bu kadar Dua ettıgımı bılmıyorum..en fazla acım 1 hafta sürdü..ki hepsi daha buyuk acılardı..ama bu geçmedi..gecmıyor..
Bu boşa değil..Ben yaptıklaırmın ve yapmadıklarımın yüzünden bunu yaşıyorum...Allah ıma bin şükür benı yanlısdan döndürdü..Bır daha ne Kuran okumakdan vazgecerım..ne Dua larımdan ..Rabbim muradımı versın ölene dek her gün okdugum tüm bu dua ları okumaya devam edecegım ınsallah..
Sadece içimden geldi..yazmak istedim..
Dua larınıza gercekten çok ıhtıyacım var...
Allah hepınızden razı olsun...Benden olsun ınsallah affetsın benı Rabbim..
Bugun eğer Allah ızın verırse Bır Vakıa Bır Meryem Bır de Fetıh okuyacagım hepımız için....evlat ısteyenlere Meryem süresi,maddı zorluk cekenlere Vakıa ..Allah ım Mübarek sürelerının hürmetıne gunahlarımızı affetsın Dua larımızı kabul etsın bızlere gönlumuzdekılerı versın ınsallah..
amin canım ne güzel samimi yazmışsın ben de önceden Namaz kılardım ama çok dua etmezdim şimdi ise kendimi durduramıyorum hatta artık şu topiğne katılmayayım diyorum ama dayanamıyorum topiklere katılıyorum Bazen yanlşış mı yapıyorum çok mu ısrar ediyorum diyorum ama elimden başka bir şey gelmiyor.Dua ednce rahatlıyorum sadece Hepimiz birer sınavdan geçiyoruz bazen isyan etsek bazen umutsuzluğa düşsek de(kendi adıma söyliym ) Rabbim demekki verecek istediyor dua etmemmizi sağlıyor inşaalah öyledir.Ancak şunu gördüm ki dua ederken kelimelere çok dikkat etmek lazım bazen dua ettiğm kelimeyi yaşıyorum demek ki diyorum insan cüzi olarak Rabbimin izni ile dua ile hayatını şekillendiriyor birde şunu duyduğumda çok şaşırmıştım dua etmek namaz oruç gibi bir ibadet boşa gitmiyor İnşalah dualrımız hem kabul olur hem de ibadet olark sayılır ve hayatlarımızın iyi düzenlenmesini sağlar .İnşaalah seninde isteiğn hayırlı bir şeklide kabul olur ama Rabbim tüm sevenleri ve seni sevdiğine kavuşturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?