Yazini okurken biran kendimi gordum sanki canm bende senin gibi esmalari bilmezken hele anlamlarini hic bilmezken yasadigim bir aciyla burada buldum kendimi dua etmedigim esma okumadigim bir gunu bosa gecirmis gibi hissediyorum dilerim ki allahtan dualarini dualarimizi kabul eder rabbim
senfonim için 8600 okudum..Dualarına yürekten Amin...
Allah razı olsun amin inşallahKendim için bugun okumaya başlıcam inşallah.Benım ıcın okuyan herkesten Allah razı olsun.
Dün akşam Hepinizin niyetine 1 Yasin , 1 Fetih , 1 Vakıa , bu sabah da 1 Meryem süresi okudum.Allah dua larımızı kabul etsın ınsallah..
Amin canım inşaalahAminn....Allah razı olsun. İnşallah.Aynı yazdığın gibi inan...Ben önceden namaz kılmıyordum açıkcası..Okumuyordum da ..daha önce okuyordum ama sonra onu da bırakmıstım. Şimdi müthiş bir açlık var anlatamam.. diyeceksınız ki isteğim olsun diye..tm elbet Allah ımdan istiyorum..isteyin demiş..Dua edin demıs..Ama daha önce de hayattan ıstedıgım seyler vardı daha önce de başka üzüntülerım acım vs..ama işte yazdıgımm gıbı hiç böyle açlık hissetmedım Öyle sadece ıcımden geldıgı gıbı Dua ettım.Bır Ayetel Kürsi yi hıc unutmadım onu arada aklıma geldıkce okurdum..Başka bırsey okumazdım hiç..
Şimdi Rabbim içime bu açlığı verdıyse 7 ay gecmesıne rağmen hala ilk günkü gibi okuyorsam ve yetmıyorsa okuduklarım ruhuma... var demek kı Hayır..Allah bilir ..ama tamamen senın yazdıklarını hissedıyorum...Allah ım dua larımızı kabul etsin..O diliyor o istiyor o okutuyor okuyoruz..Çok şükür..
İnşallah çok şükür oldu Dua larımızda da kavusalım...ben bunu çok istiyorum..
Test yapmis canim pozitif cikmis
Test yapmis canim pozitif cikmis
Allah razı olsun amin inşallah
canım sağol ancak toparlanabildim 1-2 gün oldu işe başladım yoğunluğun içine düştümtamam canım kumbaradan aldım rahatsızlığın nasıl oldu canım
Bebek varmış onu öğrendim
Bebek varmış onu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?