amin canım inşaalahAllah razı olsun tüm isteyenlere versin allahım inşallah bütün dualarıniz kabul olsun inşallah
Hayırlı cumalar canım hepinize sizinle paylaşmak istedim hamileymissim çok seviniyorum iki hafta sonra ultrasonda gorunurmus allahım hepimizin dularini kabul etsin hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah
Sagol canımm hosbuldum, insallah rabbim herkesin gönlündekini verirHasatvakti Hoşgeldın aramıza..Allah Dua larını kabul etsın.Gönlündekını versın ınsallah..
Hayırlı cumalar canım hepinize sizinle paylaşmak istedim hamileymissim çok seviniyorum iki hafta sonra ultrasonda gorunurmus allahım hepimizin dularini kabul etsin hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah
canım dikkat ettiğin için teşekkür edrim o geçen okumada nisamelek ile senfonime beraber okuduğuna dair mesaj atmıştı özelden nisamelek için sorduğımdasealand gozundenmı kactı bılmıyorum ama naciş senfonım ıcın okumamıs ama okumayanların arasında ısmı yok
okumalara duzgun katildigini goremedik gunaha girmesin cikarilsa iyi olur bence.sealand gozundenmı kactı bılmıyorum ama naciş senfonım ıcın okumamıs ama okumayanların arasında ısmı yok
canım okumadğında özelden atıyorum herkese cevap gelince ekliyorum listeyeokumalara duzgun katildigini goremedik gunaha girmesin cikarilsa iyi olur bence.
biz ona okuduk helal ediyoruz.okuyamiycaksa cikmak istedigini yazsaydi bari.
neyse sorunlari varsa allah feraha cikarsin.
cnm zoraki okuyormus gibi olmasin.canım dikkat ettiğin için teşekkür edrim o geçen okumada nisamelek ile senfonime beraber okuduğuna dair mesaj atmıştı özelden nisamelek için sorduğımda
canım okumadğında özelden atıyorum herkese cevap gelince ekliyorum listeye
sealand gurbet kusuna katılıyorum lutfen soyle bak burda dua bekleyen bı suru ınsan var okuycaksa duzgun bıldırım yapsın yok okumayacaksada listeden cıksın bız okuruz onun sayısını sorun degılcanım okumadğında özelden atıyorum herkese cevap gelince ekliyorum listeye
yok canım okuyor müsait değildi sanırım üç kişi öncek i okumalardacnm zoraki okuyormus gibi olmasin.
okuyamiyorsa cikaralimmi diye yaz en azindan.biz 30 kisiyiz fazlasiyla okuyoruz.
herkesin müsait olmadığı zamanlar oluyor canım hastalık v.s gönüllük esas tabii ama ne kadar kişinn duasını alırsak o kadar iyi olur inşaalahsealand gurbet kusuna katılıyorum lutfen soyle bak burda dua bekleyen bı suru ınsan var okuycaksa duzgun bıldırım yapsın yok okumayacaksada listeden cıksın bız okuruz onun sayısını sorun degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?