Nacis ve Buketin okumadıkları için sayı eksik kalmıyor değil mi?KURALLAR
*Okuma süresi 2 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 7.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI
2 B belgeseller ............................
10whiterose00 ........................
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
18tolin ...........................(SELİN)
22 K kalemero .................(ÖZGE)
30 @msgulerr ...................
32Hasatvakti ....................
34Askihafizhafza
@patronice (Meltem)duası:Rabbim yeniden baslayacagim tedavimde bana hayirli sonuclar almami nasip eyle saglikli hayirli imanli salih eli ayagi duzgun evlatlar nasip eyle bende dahil isteyen herkese anneligi nasip eyle amin..
21 K kartanem2 için liste
SON OKUMA TARİHİ 17.02.2016
1 @_Simurg_ ..........................8600**
2 B belgeseller ............................
3nacis-- ................................(18,19 20 okumadı)
4tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5damla_22 .................(DİDEM)
6ecrin87 ...................................
7 E elif003 ............................
8 @Ilaymilya ..............................
9 D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10whiterose00 ........................
11Hannaz .................................
12denizinmavisi ............(SELİN)
13 @selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14Sealand ......................(SEDA)
15nisamelek ...................(EDA)
16Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
17ALYAKAREN ...............(AYŞE)
18tolin ...........................(SELİN)
19kubdef .......................(SEDEF)8600**
20Patronicee ...............(MELTEM)
21 K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600**(***)
22 K kalemero .................(ÖZGE)
23GURBET KUSU ..........(AYŞE)
24 G guzbahar .....................................
25Buket_YmnY ......................(16,17,18,19. ,20.okumadı)
26 H hedak ........................(EDA)7600
27TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 @yazyagmuru888..................
29ygmrdmls ..................
30 @msgulerr ...................
31 H hmtsyma ....................
32Hasatvakti ....................
33 @Kpss016ikra...............
34Askihafizhafza
**Listenin tamamını okuyanlar
kumbara:105.323
K kartanem2 duası:
*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
hasatvakti( hakimlik savcılık sınavı ve sağlığının yerine gelmesi)
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,MÜRŞİDE,Aylin9110,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,FEYZA,Yazyağmuru,Whiterose sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı),Özge (talena)(ayrıca hayırlı iş kapısı)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
kumbaradan canım onlardan cevap gelmezse listeden çıkacaklar mecbur kumbaradan alıyorum ancak kumbaradan da değil aslında fazla okuyoruz çünkü sonradan iki arkadaş gelince okunan sayıdan fazla okuyoruz yani ama haber gelmezse daha listeyi güncelliyicemKartanem için 7600 okudum...Rabbim dualarını yaşamayı nasip etsin...Aminnnn...
Nacis ve Buketin okumadıkları için sayı eksik kalmıyor değil mi?kumbaradanmı tamamlıyorsun...? Yani merak ettim eksik kalmasın.....
canım bundan sonra almıyıcam haklısın buket ve nacis yerine aldım daha almıyıcam nacis ve buket sanırım liste dışı olacak haber gelmiyorListe kapalı alima ama sayi artıyor mu
ya evet bunu bende merak edıyorum o kadar kısıye okuduk dualar hep eksık kaldı benım bu dualara ıhıtyacım var eksık kalsın ıstemıyorum katılmayan kısıler hala neden lıstedeler anlam veremıyorum ya ınatla lısteden cıkarılmadılarKartanem için 7600 okudum...Rabbim dualarını yaşamayı nasip etsin...Aminnnn...
Nacis ve Buketin okumadıkları için sayı eksik kalmıyor değil mi?kumbaradanmı tamamlıyorsun...? Yani merak ettim eksik kalmasın.....
canım yeni listeye alıyım seni bu liste bitince çünkü sona yaklaştık diğer arkadaşlara haksızlık olmasın sen arada listeyi yokla bitti mi diye 3. tura gelirsin ben de unutmam inşaalah kusura bakmaAllah kabul etsin! Ben nasıl dahil olabilirim acaba? :)
dua eksik kalmıyor canım kumbaradan tamamlanıyor gününde bitsin diye eksik olanlar ertesi ya da akşama haber veriyor özelden ya da sayfaya iki kişide(buket,nacis) sanırım liste dışı olacak haber gelmiyor sadece şu anda isimleri varya evet bunu bende merak edıyorum o kadar kısıye okuduk dualar hep eksık kaldı benım bu dualara ıhıtyacım var eksık kalsın ıstemıyorum katılmayan kısıler hala neden lıstedeler anlam veremıyorum ya ınatla lısteden cıkarılmadılar
ayrıca artık okunan sayıya dahil değiller sadece isimleri var ancak buketi merak ediyorum yeni hamile idi siteye 2 şubattan beri girmemiş belki topluca okumuştur diye bekliyorumdua eksik kalmıyor canım kumbaradan tamamlanıyor gününde bitsin diye eksik olanlar ertesi ya da akşama haber veriyor özelden ya da sayfaya iki kişide(buket,nacis) sanırım liste dışı olacak haber gelmiyor sadece şu anda isimleri var
kumbaradan fazlasıyla tamamlanıyor canım liste başındaki dört kişiye mesaj çektim onlar okuyan kişiler bekliyorum onlarınkini de haber geldikçe gün içinde kumbaraya atıyorumSealand canim benim dua tamamlandin mi okumayan arkadas kaldi mi
Ayrıca nacis ve buket isimleri olsa da liste dışı şu andakumbaradan fazlasıyla tamamlanıyor canım liste başındaki dört kişiye mesaj çektim bekliyorum onlarınkini de haber geldikçe gün içinde kumbaraya atıyorum
tamamda benım gecıkene lafım yokkı ınsanlık halı gecıkebılır okuyamamıs olabılır eyvallah haber vermesı yeterlı ama buketle nacısın cok onceden lısteden cıkarılması gerekırdı kı sana bunu kac kere soyledık duada gonulluluk onemlıdır dedın onemlı ama bızım nıyetlerımızde onemlı ozellıkle nacısın duvarına benım gorevım olmadıgı halde kac kere yazdım ya ısrarla cıkarmadın lısteden bak cumartesı gunu gırıs yapmıs ama ne kubdef ıcın ne patronıce ıcın bıldırım yapmamıs bu ınsanların niyeti duası onemsızmı yanı?dua eksik kalmıyor canım kumbaradan tamamlanıyor gününde bitsin diye eksik olanlar ertesi ya da akşama haber veriyor özelden ya da sayfaya iki kişide(buket,nacis) sanırım liste dışı olacak haber gelmiyor sadece şu anda isimleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?