canım bir ara yine okumadı ama sonra tekrar okuduğunu söyledi tekrar bana döner diye bekledim sanırım dönmeyecek zaten liste dışı sayıya dahil etmemiştim ismini de siliyorum o zamantamamda benım gecıkene lafım yokkı ınsanlık halı gecıkebılır okuyamamıs olabılır eyvallah haber vermesı yeterlı ama buketle nacısın cok onceden lısteden cıkarılması gerekırdı kı sana bunu kac kere soyledık duada gonulluluk onemlıdır dedın onemlı ama bızım nıyetlerımızde onemlı ozellıkle nacısın duvarına benım gorevım olmadıgı halde kac kere yazdım ya ısrarla cıkarmadın lısteden bak cumartesı gunu gırıs yapmıs ama ne kubdef ıcın ne patronıce ıcın bıldırım yapmamıs bu ınsanların duası onemsızmı yanı?
buketi ne yapayım arkadaşlartamamda benım gecıkene lafım yokkı ınsanlık halı gecıkebılır okuyamamıs olabılır eyvallah haber vermesı yeterlı ama buketle nacısın cok onceden lısteden cıkarılması gerekırdı kı sana bunu kac kere soyledık duada gonulluluk onemlıdır dedın onemlı ama bızım nıyetlerımızde onemlı ozellıkle nacısın duvarına benım gorevım olmadıgı halde kac kere yazdım ya ısrarla cıkarmadın lısteden bak cumartesı gunu gırıs yapmıs ama ne kubdef ıcın ne patronıce ıcın bıldırım yapmamıs bu ınsanların duası onemsızmı yanı?
Bence cikar canm okumayanlari bildirm yapmayanlari eksik fazla nasilsa bir sekilde okuyoruz bin fazla okuruz en fazlabuketi ne yapayım arkadaşlar
tamam çıkarıyorum zaten sayıya onları katmamıştım eksik olmaz inşaalahBence cikar canm okumayanlari bildirm yapmayanlari eksik fazla nasilsa bir sekilde okuyoruz bin fazla okuruz en fazla
Canım dün için bitirdim bide 7600 mü okunuyor artıktamam canım okudu yazıyorum bitince haber veririsin
Evet canım ama listenin sonuna geldik okuyan arkadaslara haksızlık olmasin ve liste daha fazla uzamasin diye alamıyorum seni bu liste bitince takpite ol diğer tura katılırsinArkadaşlar, anladığım kadarıyla her bir kişi için 2 gün içinde 7.600 adet Ya Fettah çekiyoruz haceti adına, değil mi? Yanılıyor muyum?
Evet canım ama listenin sonuna geldik okuyan arkadaslara haksızlık olmasin ve liste daha fazla uzamasin diye alamıyorum seni bu liste bitince takpite ol diğer tura katılırsin
20 ile 30 gün arası biter inşaalahTamamdır, peki bu liste kaç günde bitecek?
amin senin dualarında kabul olsun inşaalah...Hepinizin duasını Allah kabul etsin bu arada
2 ya da 3 gün oluyor canım önceden ilk başladığımız da kişi sayısı azken 3 günde 12.000 okudukHadi bakalım, sabırsızlıkla bekliyorum. 7000 adet 2 günde çalışan arkadaşlar nasıl okuyabiliyor peki? Süre çok az değil mi?Yani önemli olan hızla değil ama verimli okumak olsa bence...? Çok soru sordum kusura bakmayın, amacım yanlış anlaşılmak da değil. Bir noktayı mı kaçırdım diye emin olmak isterim.
canım duam eğer hakkımda hayırlıise hayırlı salih saliha evlat benim ve bütün evlat hasreti çekenler için için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?