- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
Hamilelerin duaları kabul olur derler, Allah şimdiden sonsuz razı olsun, Rabbim senin yüzü suyu hürmetine dualarımı ve dualarımızı, dileklerimi ve dileklerimizi kabul etsin.
aaaa haberim yoktuu iyiki söledin bacım saolevTik arkadaşımızın eniştesi hasta. Bugünün yüzü suyu hürmetine müsait olursan sen de onun için dua eder misin? Adı Mustafa.
ALLAH razı olsun bacım cuma günü ne güzel gün de okumuşsunazap_cicegi ve B busenebenimsenem arkadaşlarımız çin okudum Rabbim dileklerini kabûl etsin inşallah Amin .
Sealand 9200 +9200 =18400 yaz kardeşim , hepimize hayırlı Cumalar olsun kızlar
azap_cicegi ve B busenebenimsenem arkadaşlarımız çin okudum Rabbim dileklerini kabûl etsin inşallah Amin .
Sealand 9200 +9200 =18400 yaz kardeşim , hepimize hayırlı Cumalar olsun kızlar
Sealand canım, azap_cicegi Dilek kardeşimiz için tesbihini ve duasını tamamladım
Allah kabul ve makbul eylesin, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Dilek için 9200 .Sealand Hayırlı Cuma lar .Rabbim Dua larımızı kabul etsin inşallah
canımDilek için okudum. Rabbim güzel sonuçlarla mucize haberiyle gelmesini nasip etsin ınşallah.
Kızlar ben transferimi oldum. Sorun yoktu o gün. Dün tansiyonum yükseldi şu anda sa yüksek gidiyor. Tansiyon hapı kullanmak zorunda kaldım. Sıkıntılarda oldu eşimin kızıyla ilgili. Dün akşam çok ağladım çok kasılmalar yaşadım. Herşey bitti gibi. Rabbim bilir diyecek lafım yok. 3 4 5 içinde okuyorum. Haber veremeyebilirim. Ekrana bakamıyorum midem bulaniyor. Hakkınızı helal edin
aminn inş ALLAH razı olsun balımmSealand azap_cicegi dilekcim rabbim dualarımızı kabul etsin canım 9200 okudum Rabbim embriolarına can versin sım sıkı tutunsunlar kucağını doldursunlar inş
Kızlar sıra B busenebenimsenem de değil mi?
busenebenimsenem için 9200 için okudum... Rabbim tüm dileklerini tez zamanda nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?