- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
B busenebenimsenem Gülşah için okudum. Allah gönlünde olanı hayırlı eylesin ya da hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin. Hayırlı mutlu bir evlilik yaşatsın, hayırlı kapılar açsın Rabbim.Sealand
dileeeek yaptım testi acilde sonuç şimdilik pozitif bakalım nolacak 43 çıktı dr hamilesiniz dedi salı kendi druma gidicem bakalım salıya kadar değerler yükselip katlanacakmı öylemi kalacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gelin arkamdan inşallahtest yap test yapp
vla catladım yaww
şurda hamileyim diye bi çıgır dahalay cekelim bacıma
catladım meraktannn
anlaşıldı merkez
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedileeeek yaptım testi acilde sonuç şimdilik pozitif bakalım nolacak 43 çıktı dr hamilesiniz dedi salı kendi druma gidicem bakalım salıya kadar değerler yükselip katlanacakmı öylemi kalacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gelin arkamdan inşallah
AAAA çok sevindim haydi hayırlısı...dileeeek yaptım testi acilde sonuç şimdilik pozitif bakalım nolacak 43 çıktı dr hamilesiniz dedi salı kendi druma gidicem bakalım salıya kadar değerler yükselip katlanacakmı öylemi kalacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gelin arkamdan inşallah
saol canımm valla ağlatıyon beni haneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmmsınnnnnnnn
laynn elim ayagım dolştı koşarak gittim eşime sarıldım bacım hamileymiş diye yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
bna umut oldun
ayy çok sevindim
demedim mi sanaa halay cekecegiz diyeeee yemin ederim kendim hamileymişm gibi sevindim RABBİM şahitt
ayyy sacmalıyom mu nee yaşasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok ŞÜKÜR
bin ŞÜKÜR
RABBİMMMMM hamd olsun
canım gözün aydın hemde çokk aydınnnnn
hadi inş artar
vla kafayı yedim sevinçten laynnn
yaşasınnnnn teyze oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
saol canım mevla seninde gönül muradını versin ilenle beraber huzurmutluluk dolu bir yuva nasip etsinAAAA çok sevindim haydi hayırlısı...
nannnn aglamk yokksaol canımm valla ağlatıyon beni ha
canımmm özür dilerim bişi sorcamKızlar kanamam oldu hastaneye gittik tahlil verdim 1.20 negatif çıktı kırmızılar gelicek sanirim o yüzden ara veriyorum devam ederım insallah
çok sevindim canım hayırlı olsun sıra dilek ve güzbahar da inşaalahdileeeek yaptım testi acilde sonuç şimdilik pozitif bakalım nolacak 43 çıktı dr hamilesiniz dedi salı kendi druma gidicem bakalım salıya kadar değerler yükselip katlanacakmı öylemi kalacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gelin arkamdan inşallah
ayyyçok sevindim canım hayırlı olsun sıra dilek ve güzbahar da inşaalah
belli olmaz cnım sen istirahatıne devam et fazla hareket etme Rabbim büyükayyy
aminnnn aminn sabah sabh ne güzel sözler bunlar
ALLAH razı olsun bacım
hepimiz teker teket cifter cifter hamiş kalşalım inş
ama benim hiç belirtim yok canım sıkın biraz canım ya
@selanad bacım nisamelek bacımın duasını okudum
RABBİM gönlünde hangi muradı yatıyosa peş peşe RABBİM muradlarını versin inş
Yok Canım hamile degildim transfer yaptirmistim dün kanamm oldu hafif test verdik negatif çıktı ama Dr m iğneye devam etmemi söyledi bakalım yarın tekrar test yapcz Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım benm Sağol allah razı olsuncanımmm özür dilerim bişi sorcam
sen hamilemiydin??
canım ya ne dicemi bilemiyom böle okuyunca cok üzülüyoz birbirimize ama hiç birimizn
elinden bişi gelmiyo duadn başka
şimdi sana canım sıkıldı
RABBİM inş acını sevince döndürür
Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamandaK kartanem2 canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.
azap_cicegi yavrum darısı başına seninde güzel haberlerini alırız inşallah.
K krkr canım çok çok geçmiş olsun umudunu kaybetme. En hayırlısını verecektir Rabbim sabret.
bol bol dinleniyom zaten bacım korkudanbelli olmaz cnım sen istirahatıne devam et fazla hareket etme Rabbim büyük
hm seninkide tüp b.ti yani inş testte yüksek cıkar yerlşmedir inşşşşşşşşşşşşşş inş bacım şu anda ezan okunuyo okunan ezan hürmetine inşşşşşşşşşşşşşşYok Canım hamile degildim transfer yaptirmistim dün kanamm oldu hafif test verdik negatif çıktı ama Dr m iğneye devam etmemi söyledi bakalım yarın tekrar test yapcz Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım benm Sağol allah razı olsun
aminnnnnnnn amin balım böregim inşK kartanem2 canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.
azap_cicegi yavrum darısı başına seninde güzel haberlerini alırız inşallah.
K krkr canım çok çok geçmiş olsun umudunu kaybetme. En hayırlısını verecektir Rabbim sabret.
Sağol canım benim daha çok erken bence yapma canım kaçıncı gün embrysydu 7 ne kadar bekle çok dayanmzsan 7 de yap içimden bi ses poztf olcak seninki diyor inşallahbol bol dinleniyom zaten bacım korkudan
hm seninkide tüp b.ti yani inş testte yüksek cıkar yerlşmedir inşşşşşşşşşşşşşş inş bacım şu anda ezan okunuyo okunan ezan hürmetine inşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnn amin balım böregim inş
bekleyip görcez acaba yarın testmi yapsam
ayın 9 da test günüm korkuyommm
RABBİM hepimize hayrlı evlat nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?