Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Canım Allahım razı olsun, size güzel ve hayırlı haberlerle, hayırlı müjdeler verebilmemi nasip eylesin inşallah.

test yap test yapp
vla catladım yaww
şurda hamileyim diye bi çıgır da halay cekelim bacıma
catladım meraktannn

anlaşıldı merkez
dileeeek yaptım testi acilde sonuç şimdilik pozitif bakalım nolacak 43 çıktı dr hamilesiniz dedi salı kendi druma gidicem bakalım salıya kadar değerler yükselip katlanacakmı öylemi kalacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin gelin arkamdan inşallah

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmmsınnnnnnnn
laynn elim ayagım dolştı koşarak gittim eşime sarıldım bacım hamileymiş diye yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
bna umut oldun
ayy çok sevindim
demedim mi sanaa halay cekecegiz diyeeee yemin ederim kendim hamileymişm gibi sevindim RABBİM şahitt
ayyy sacmalıyom mu nee yaşasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok ŞÜKÜR
bin ŞÜKÜR
RABBİMMMMM hamd olsun

canım gözün aydın hemde çokk aydınnnnn
hadi inş artar
vla kafayı yedim sevinçten laynnn

yaşasınnnnn teyze oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

AAAA çok sevindim haydi hayırlısı...

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik tahlil verdim 1.20 negatif çıktı kırmızılar gelicek sanirim o yüzden ara veriyorum devam ederım insallah

saol canımm valla ağlatıyon beni ha

Kızlar kanamam oldu hastaneye gittik tahlil verdim 1.20 negatif çıktı kırmızılar gelicek sanirim o yüzden ara veriyorum devam ederım insallah
canımmm özür dilerim bişi sorcam
sen hamilemiydin??
canım ya ne dicemi bilemiyom böle okuyunca cok üzülüyoz birbirimize ama hiç birimizn
elinden bişi gelmiyo duadn başka
şimdi sana canım sıkıldı
RABBİM inş acını sevince döndürür

çok sevindim canım hayırlı olsun sıra dilek ve güzbahar da inşaalah

çok sevindim canım hayırlı olsun sıra dilek ve güzbahar da inşaalah
ayyy
aminnnn aminn sabah sabh ne güzel sözler bunlar
ALLAH razı olsun bacım
hepimiz teker teket cifter cifter hamiş kalşalım inş
ama benim hiç belirtim yok canım sıkın biraz canım ya

@selanad bacım nisamelek bacımın duasını okudum
RABBİM gönlünde hangi muradı yatıyosa peş peşe RABBİM muradlarını versin inş

belli olmaz cnım sen istirahatıne devam et fazla hareket etme Rabbim büyük

Yok Canım hamile degildim transfer yaptirmistim dün kanamm oldu hafif test verdik negatif çıktı ama Dr m iğneye devam etmemi söyledi bakalım yarın tekrar test yapcz Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım benm Sağol allah razı olsun

Kızlar ikinci transferlerinizde donmus embryo olduğu zaman birinciden kaç gün sonra ikinciyi transfer ediyorlar bilgisi olan arkdslr var mı aranizda

Sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda

belli olmaz cnım sen istirahatıne devam et fazla hareket etme Rabbim büyük
bol bol dinleniyom zaten bacım korkudan

hm seninkide tüp b.ti yani inş testte yüksek cıkar yerlşmedir inşşşşşşşşşşşşşş inş bacım şu anda ezan okunuyo okunan ezan hürmetine inşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnn amin balım böregim inş
bekleyip görcez acaba yarın testmi yapsam
ayın 9 da test günüm korkuyommm
RABBİM hepimize hayrlı evlat nasip eder inş

Sağol canım benim daha çok erken bence yapma canım kaçıncı gün embrysydu 7 ne kadar bekle çok dayanmzsan 7 de yap içimden bi ses poztf olcak seninki diyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…