- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Sevda için okudumKURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 9200(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
*Fazla okumak isteyenlerinkini kumbara yapabiliriz
20 kayacans için eksikler:
2azap_cicegi (DİLEK) .......................
5. @HakimeHNMMM............................(16,17,18,19,20 için de okumadı)
15femmepetal ...........................
16guiding1 .................................
20 @kayacans ..................................
23zge83 .........................................
eksik:19.200
21 nefsemss için eksikler:
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4nisamelek (EDA)............................
5. @HakimeHNMMM............................(16,17,18,19,20 için de okumadı)
9. D Debusi (ŞEHBAL)................
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18Tubdur32 ...........................
19mhnds_ ...................................
22saydin78 (SEVDA) .....................
25Senfonim (ZEYNEP)...........
22 saydin içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 01.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
1 G guzbahar .........................................9600
5. @HakimeHNMMM............................(16,17,18,19,20,21 için de okumadı)
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE).................
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12.Forever07 ........................
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
21Nefs .............................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........
26Bisquits ..........9600(23,24,25 okudu)
saydin (sevda )dua:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Burada birbirine dua eden tüm arkadaslarımızın gönül muratlarını kanul eyle. Kardeşime hayırlı kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
tmmm cnmBir sonraki listeye beni de evlat için ekler misiniz kızlar. Hepimizin duaları kabul olsun
cnm 20 nefsems için açık oluştı saydin için okuduğunu alıyorum nefsems i kapatmak için 22 saydin için okumadı yazıyorum cnm okuyunca haber veririsin inşaalah20. için okuyacakmıyım canım
cnm özel mesajda 20 nefsem için okudu yazıyordu onu aldım 22 özge için de okudu demişsin ama 21 saydine bildirim yapmadın mı öyle ise saydin i okudu yazıyorum özgye okuyunca haber veririsin cnm
Ben kumbara için 2.000 okudum yetiştiremeyen olursa destek olabilirimcnm özel mesajda 20 nefsem için okudu yazıyordu onu aldım 22 özge için de okudu demişsin ama 21 saydine bildirim yapmadın mı öyle ise saydin i okudu yazıyorum özgye okuyunca haber veririsin cnm
Kendim için de 9600 okudum. Kumbara için de 1100 okudum, Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim duam estafurullah estafurullah estafurullah el azim, Allah'ım Sen ki bizim aciz kavrayışımıza kıyasla sonsuz azamete sahipsin. Sen ki bizim cüzi algılayışımız küçük irademiz dışında eşsiz bir yüceliğe sahipsin Rahmansın Rahimsin, Sana açılan ellerin hiç birini boş çevirmeyecek kadar ganiyysin senki yerlerin göklerin sahibi senki bütün ilim irfanın sahibi alimsin aliyysin metinsin. Önümüze çıkan bütün engelleri bir 'ol' emrinle açacak Fettahsın. kadirsin adlsın hasibsin camisin tüm sevgilerin sahibi sevgiyi yaratan Vedudsun bütün dualarımızı kabul edecek Vehhabsın. Güzelliklerin sahibi cemalsin. Elbette senden ne gelirse gelsin razıyız, dualarımız 'isteyin vereyim' ayetine icabettir. Biz Sana yakarmayı bile rütbe biliriz tek sahibimiz. Yolundan ayırma bizi. Boynu bükük koyma bizleri, Sana açılan avuçlarımızı boş gönderme kapından,senden başkasına muhtaç etme evlat isteyen kareşlerimin yüzünü güldür hayırlı sağlıklı bakabilecekleri kadar evlat nasip et. Hastalara Şafi ismin hatrına şifalar ver, Rezzak ismin hürmetine işsizlere iş ver, açları rızıklandır, askerlerimizin polisimizin kalkanı ol da anasına babasına sağ salim kavuştur,bu aciz kulunun ve kardeşlerinin atanmasını latif isminle lutfet anneme ablama şifa ver .baş da son da senin istediğindir bizi razı kıl, dualarımızı da kabul buyur ki acziyetimizin yeisine düşüp seni incitecek duygulara kapılmayalım amin amin amin Allah amin diyen ağızlardan da razı olsun
Amin canım teşekkür ederim inşallahCanım benim ne güzel bir duâ.
Rabbim kabul etsin ♥ ♥ ♥
22 saydin içi eksikler:
23zge83 .........................................(21 için de okumadı)
kumbara:500
23zge83 içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 04.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
1 G guzbahar .........................................
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE)................
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
21Nefs .............................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26Bisquits ..........9600(24,25 için okudu)
@özge 83 ün duası:Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Hasta olan babama şifa ver Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Kardeşime Allah korkusu olan bizi sevip sayan bir eş nasip et Ya Rabbim kardeşime ve eşime hayırlı terfili iş nasip et.Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?