canım22 saydin içi eksikler:
2azap_cicegi (DİLEK) .......................
16guiding1 .................................
20 @kayacans ..................................
23zge83 .........................................(21 için de okumadı)
kumbara:2.500
23zge83 içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 04.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
1 G guzbahar .........................................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4nisamelek (EDA)............................
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE)................9600
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12.Forever07 ........................9600
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15femmepetal ...........................
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18 @Sukasidesi32 ...........................
19mhnds_ ...................................
21Nefs .............................9600
22saydin78 (SEVDA) .....................
23zge83 .........................................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26 @Kpss 2016 ..........9600**
@özge 83 ün duası:Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Hasta olan babama şifa ver Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Kardeşime Allah korkusu olan bizi sevip sayan bir eş nasip et Ya Rabbim kardeşime ve eşime hayırlı terfili iş nasip et.Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
Özge için bitirince 3 kişi kalıyor canım.Özge için 3000 okudum
Kozlar bu kiste ne Zaman bitiyor? Bir çok kez sordum ama cvp alamadım,başka okumalarım da var ben yetişemiyorum,şu mübarek günlerde içimde yetişmeyecek endişesi hep huzursuz olmak istemiyorum
Ben özge için okudum.Atladın sanırım canım.22 saydin içi eksikler:
23zge83 .........................................(21 için de okumadı)
kumbara:2.500
23zge83 içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 04.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600
1 G guzbahar .........................................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4nisamelek (EDA)............................
6.Sealand (SEDA)............................
7.ALYAKAREN (AYŞE)................9600
8.gulfuren ....................................
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600
10.denizinmavisi (SELİN).........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
12.Forever07 ........................9600
13evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15femmepetal ...........................
17 GÜLTEN ANNE ..........................
18 @Sukasidesi32 ...........................
19mhnds_ ...................................
21Nefs .............................9600
22saydin78 (SEVDA) .....................
23zge83 .........................................
24Hannaz .....................................9600**
25Senfonim (ZEYNEP)...........9600
26 @Kpss 2016 ..........9600**
@özge 83 ün duası:Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Bu transferimde embriyolarıma can ver kan ver. Bana tutunup evlat olsunlar ya rabim. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Hasta olan babama şifa ver Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Kardeşime Allah korkusu olan bizi sevip sayan bir eş nasip et Ya Rabbim kardeşime ve eşime hayırlı terfili iş nasip et.Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA(sealand),SELİN(denizin mavi.) ,ZEYNEP(senfonim)hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?