Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

24 @hannaz için eksikler:

2 azap_cicegi (DİLEK) .......................
12. Forever07 ........................
18 @Sukasidesi32 ...........................
23 zge83 .........................................
hannaz ın duası Rabbim Hannazın eşi olan muhabbetini artır birbirine aşkla bağlansınlar Allah ın rızasını gözetecekleri bir yuvaları huzurlu mutlu bir yuva nasip et amin
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 Senfonim için eksikler:

10. denizinmavisi (SELİN)........
14 K krkr ........................................
16 guiding1 .................................
20 @kayacans ..................................
21 Nefs .............................
23 zge83 ........................................
25 Senfonim (ZEYNEP)...........
senfonim in duası:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26 Bisquits içİn liste
SON OKUMA TARİHİ 15.06.2016 KİŞİ BAŞI:9600

1 G guzbahar .........................................
3 B busenebenimsenem (GÜLŞAH) .....
4 nisamelek (EDA)............................
6. Sealand (SEDA)............................
7. ALYAKAREN (AYŞE)................
8. gulfuren ....................................9600**
9. D Debusi (ŞEHBAL)................9600**
10. denizinmavisi (SELİN)........
11. K kartanem2 (SULTAN) .........9600**
13 evTik (BURCU).....................9600**
14 K krkr ........................................
15 femmepetal ...........................
16 guiding1 .................................
17 GÜLTEN ANNE ..........................
19 mhnds_ ...................................9600
20 @kayacans ..................................
21 Nefs .............................
22 saydin78 (SEVDA) .....................
23 zge83 .........................................
24 @hannaz .....................................9600**
25 Senfonim (ZEYNEP)...........
26 Bisquits ..............9600**
kpss duası:Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim duam estafurullah estafurullah estafurullah el azim, Allah'ım Sen ki bizim aciz kavrayışımıza kıyasla sonsuz azamete sahipsin. Sen ki bizim cüzi algılayışımız küçük irademiz dışında eşsiz bir yüceliğe sahipsin Rahmansın Rahimsin, Sana açılan ellerin hiç birini boş çevirmeyecek kadar ganiyysin senki yerlerin göklerin sahibi senki bütün ilim irfanın sahibi alimsin aliyysin metinsin. Önümüze çıkan bütün engelleri bir 'ol' emrinle açacak Fettahsın. kadirsin adlsın hasibsin camisin tüm sevgilerin sahibi sevgiyi yaratan Vedudsun bütün dualarımızı kabul edecek Vehhabsın. Güzelliklerin sahibi cemalsin. Elbette senden ne gelirse gelsin razıyız, dualarımız 'isteyin vereyim' ayetine icabettir. Biz Sana yakarmayı bile rütbe biliriz tek sahibimiz. Yolundan ayırma bizi. Boynu bükük koyma bizleri, Sana açılan avuçlarımızı boş gönderme kapından,senden başkasına muhtaç etme evlat isteyen kareşlerimin yüzünü güldür hayırlı sağlıklı bakabilecekleri kadar evlat nasip et. Hastalara Şafi ismin hatrına şifalar ver, Rezzak ismin hürmetine işsizlere iş ver, açları rızıklandır, askerlerimizin polisimizin kalkanı ol da anasına babasına sağ salim kavuştur,bu aciz kulunun ve kardeşlerinin atanmasını latif isminle lutfet anneme ablama şifa ver .baş da son da senin istediğindir bizi razı kıl, dualarımızı da kabul buyur ki acziyetimizin yeisine düşüp seni incitecek duygulara kapılmayalım amin amin amin Allah amin diyen ağızlardan da razı olsun

*Huzurlu yuva
HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva
ŞEHBAL(debusi) sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür GÜLŞAH(busenebenimsenem) huzurlu yuva ve mutlu bir evlilik
........................................................................................................................................
*Evlat
GÜZBAHAR,DİLEK(azapçiçeği),AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve SULTAN(kartanem),SUKASİDESİ (ayrıca şifa)sağlıklı evlatlar SEVDA(saydin78:kardeşinede hayırlı eş ve çocuklar) BURCU(evtik) ASİLZADE02(ayrıca şifa)
...........................................................................................................................................................

azap_cicegi nin yerine 25 Senfonim için 9600 okudum Allah muradını kabul etsin

Senfonim Zeynep'im Rabbim gönlündeki duânı kabul etsin...
Okudum senin için...
Sealand canım okudumm.

Zeynep için 9600 okudum Rabbim ne dileği varsa gerceklestrsn insallah

Kızlar tayinimiz çıktı,ev taşıma telaşındayım
Bir yandan da oruç,iş,2 çocuk falan derken iyice koptum,Hakkı'nızı helal edin
Bu liste bitince beni eklemeyin,bu bana gerçekten zor geldi D Debusi den Allah bin kere razı olsun o olmasa hiç yetiştiremezdim
Yine de elimde zikirmatikle geZiyorum KPSS için şimdilik 2000 oldu,inşallah bildirim yapabileceğim
Sevgiler

Gözün aydın, yetiştiremezsen benim okunmuş var, verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…