tamam cnm yeni listeye ekliyeyimBende okumak istiyorum,Benide listeye eklermisiniz
tamam cnm yeni listeye ekliyeyim inşaalahCanım benide ekle bende katılmak istiyorum
Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun.hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim duam estafurullah estafurullah estafurullah el azim, Allah'ım Sen ki bizim aciz kavrayışımıza kıyasla sonsuz azamete sahipsin. Sen ki bizim cüzi algılayışımız küçük irademiz dışında eşsiz bir yüceliğe sahipsin Rahmansın Rahimsin, Sana açılan ellerin hiç birini boş çevirmeyecek kadar ganiyysin senki yerlerin göklerin sahibi senki bütün ilim irfanın sahibi alimsin aliyysin metinsin. Önümüze çıkan bütün engelleri bir 'ol' emrinle açacak Fettahsın. kadirsin adlsın hasibsin camisin tüm sevgilerin sahibi sevgiyi yaratan Vedudsun bütün dualarımızı kabul edecek Vehhabsın. Güzelliklerin sahibi cemalsin. Elbette senden ne gelirse gelsin razıyız, dualarımız 'isteyin vereyim' ayetine icabettir. Biz Sana yakarmayı bile rütbe biliriz tek sahibimiz. Yolundan ayırma bizi. Boynu bükük koyma bizleri, Sana açılan avuçlarımızı boş gönderme kapından,senden başkasına muhtaç etme evlat isteyen kareşlerimin yüzünü güldür hayırlı sağlıklı bakabilecekleri kadar evlat nasip et. Hastalara Şafi ismin hatrına şifalar ver, Rezzak ismin hürmetine işsizlere iş ver, açları rızıklandır, askerlerimizin polisimizin kalkanı ol da anasına babasına sağ salim kavuştur,bu aciz kulunun ve kardeşlerinin atanmasını latif isminle lutfet anneme ablama şifa ver .baş da son da senin istediğindir bizi razı kıl, dualarımızı da kabul buyur ki acziyetimizin yeisine düşüp seni incitecek duygulara kapılmayalım amin amin amin Allah amin diyen ağızlardan da razı olsuntamam cnm yeni listeye ekliyeyim
canım bilmiyotum ki kpss arkdş 70000 oku birkişi daha bitiyo dedi 7000 yarın okurum onunla 21 ediyo benimcnm o zaman özge için de mi okudun enson 23,24. 25 ,26 olmak üzere 4 kişi kaldı okumadığın demiştim bir kişi daha okudum dediğin özge mi yani 23 mü
cnm o zaman özge için de mi okudun enson 23,24. 25 ,26 olmak üzere 4 kişi kaldı okumadığın demiştim bir kişi daha okudum dediğin özge mi yani 23 mü
canım bilmiyotum ki kpss arkdş 70000 oku birkişi daha bitiyo dedi 7000 yarın okurum onunla 21 ediyo benim
Dualarda buluşmak ümidiyle...hakkımız varsa helal olsun...Canım annem bitiriyor bugün yarın kısmetse. Ben de arkasından yetişiyorum. Bu hafta kapatmış olurum inşallah. Sen tüm arkadaşlar için okundu yazabilirsin beni ve annemi.
Önce sen, sonra da diğer arkadaşlar haklarını helal etsinler. Benden yana varsa hak, helal ve hoş olsun. Sonlara doğru çok tekledim ama beklenmedik bir yoğunluğun içine girdim. Hepinizle tekrar diğer dualarda buluşmak üzere arkadaşlarım.
Rabbim tez zamanda seni feraha çıkarsın.....kıziar ben listeyi tamamladım rabbim kabul etsin. bildirim yapamadım sıkıntılarım vardı gerçi halen de var. hakkınızı helal edin.
kıziar ben listeyi tamamladım rabbim kabul etsin. bildirim yapamadım sıkıntılarım vardı gerçi halen de var. hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?