yakında başlayacak cnm birkaç gün daha bekleyelim 20 kişi olalım şu anda seninle 11 kişiyiz ekliyorum o zaman seniSealand liste ne zaman başlıyor bende katılmak isterim
Tamam ekle zamanı gelince başlarız Allah in izniyleyakında başlayacak cnm birkaç gün daha bekleyelim 20 kişi olalım şu anda seninle 11 kişiyiz ekliyorum o zaman seni
İnşallah canımHayırlı olsun inşallahSealand
bir dahaki tura inşallah canım sağol
Kızlar yaklaşık 20 kişi olalım başlayalım tanıdığınız arkadaş varsa haber veriri misiniz ben tekrar gruplara mesaj atıcam
Allah razı olsunsegazel
Kurallar
1. kişi için örneğin sealand için 12 000 şer okuycak herkes toplamda 239.121 olacak üç gün içinde sonra 2. kişi seagazel e geçtiğimizde ona da herkes üç gün içinde 12.000 okuycak toplamda 239.121(ya Fettah hatmi) Herkese 239.121 adet okunup ya Fettah hatmi yapılacak sırayla...
Ancak uzun soluklu bir liste o yüzden 3 gün içinde mutlaka okunmalı ve kimse listeden çıkılmamalı çünkü rakam daha da artarsa sorun olur
Fazla okumak isteyenler de alınıp kumbara yapılacak
1.Sealand
2.segazel
3.tuce_tuce
4. O Off_off
5.asli-asli
6. B baharciceginur
7.gulhilal
8.vkt
9. @tulay_20
10.Cuel
11.nisamelek
12Hannaz
anlamadığım bişey var :)
1 kişiye 3 gün mü okuyacağız..
ben şöyle anlamıştım
1 kişiye toplam 12 bin ya fettah okuyacağız
bunu da 1 günde bitiririz diye düşünmüştüm ama okudukça aklım karıştı :)
teşekkür ederim :)Canım büyük ebced değeri ile okuyoruz ve her birimiz sırası gelen kişiye 12000 er adet okuyacağız, böylece sayı tamamlanmış olacak. Okuduğumuz 12000 adeti tamamlamak için de 3 gün süremiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?