Canım dayanamadımKızlar yaklaşık 20 kişi olalım başlayalım tanıdığınız arkadaş varsa haber veriri misiniz ben tekrar gruplara mesaj atıcam
Allah razı olsunsegazel
Kurallar
1. kişi için örneğin sealand için 12 000 şer okuycak herkes toplamda 239.121 olacak üç gün içinde sonra 2. kişi seagazel e geçtiğimizde ona da herkes üç gün içinde 12.000 okuycak toplamda 239.121(ya Fettah hatmi) Herkese 239.121 adet okunup ya Fettah hatmi yapılacak sırayla...
Ancak uzun soluklu bir liste o yüzden 3 gün içinde mutlaka okunmalı ve kimse listeden çıkılmamalı çünkü rakam daha da artarsa sorun olur
Fazla okumak isteyenler de alınıp kumbara yapılacak
1.Sealand
2.segazel
3.tuce_tuce
4. O Off_off
5.asli-asli
6. B baharciceginur
7.gulhilal
8.vkt
9. @tulay_20
10.Cuel
Eklemem mi :))Canım dayanamadımbeni de ekler misin
bir de nasıl niyetleneceğiz her kişi için ayrı ayrı mı?
çok soru sordum kusura bakmayın
Isimleri ile mi niyet edecegiz ?
Allah razı olsun kızlar
Canim ne zaman başlıyoruz
Hmm öyle mi tamam canim teşekkür ederim20 kişi olunca başlıyoruz 6 kişi eksiğimiz var
Evet katılmak isterim nasıl olacak yazarmısın
olur.. ne yapacağız?
Evet katılmak isterim nasıl olacak yazarmısın
Ya benim de cok ihtiyacım var ama 12 000 bana cok geldi :///
Tamam yapabilirim 12000 fazla değil ben hergün 1001 tANE yapıyordum zatenHoşgeldiniz :)) Şöyle oluyor arkadaşlar, büyük ebced değeri ile Ya Fettah esmasının hatmini yapıyoruz, her kişi için toplam 239.121 okuyoruz. 20 kişi olunca listemiz başlayacak ve hepimiz duası okunan arkadaşa kişi başı 12000 adeti 3 günde okuyup tamamlayacağız.
Günde 4000 okunabilir canım gözün korkmasın su gibi okunuyor. Ben denedim günde 10000 civarı okuyabiliyorum, yetiştiremezsen sana destek çıkarım. Genel olarak yetiştiremeyenlere destek çıkma fikrim var zaten
Tamam yapabilirim 12000 fazla değil ben hergün 1001 tANE yapıyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?