Allahım sen eşimi evladımı ve beni selamete çıkart, zor günlerimizi tez zama da aydınlıkla neticelendir, önce benim sonrada herkesin evladını anasından babasından ayrı bırakma. Rabbim gönlümden geçeni bilensin benim ve duaları benimle birlikte olan kullarının dualarını kabul eyle. Amin.
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim niyetini kabul etsin arkadaşım
allahın izniyle başladım senin niyetine okumaya ..
ekledim cnm okumaya başlayabilirsinBende katılabilir miyim yeni gördüm başlamışsınız ama yetişirim
merhaba yeni gördüm mesajinizi nöbetim ve egitimimden ötürü iki gündür girememistim siteye.. Allah dularinizi kabul etsin bir daha ki listenize girebilir miyim..
Merhaba, listedeki kişi sayımız eğer katılırsanız 25 olacak kişi başı okuma sayısı 9500 civarı oluyor böyle.merhaba yeni gördüm mesajinizi nöbetim ve egitimimden ötürü iki gündür girememistim siteye.. Allah dularinizi kabul etsin bir daha ki listenize girebilir miyim..
merhaba yeni gördüm mesajinizi nöbetim ve egitimimden ötürü iki gündür girememistim siteye.. Allah dularinizi kabul etsin bir daha ki listenize girebilir miyim..
Bu listeye katıl canım yeni başladık sayıyı güncelleyeyim @yeşilimtırak için 9600 okunacak kişi başıMerhaba, listedeki kişi sayımız eğer katılırsanız 25 olacak kişi başı okuma sayısı 9500 civarı oluyor böyle.Sealand baksın buraya uygun görürse 2. kişiden itibaren katılabilirsiniz şimdi sayı sabit olduğu için görmeyen arkadaşlar olabilir yeni sayıyı.
9600 aldım senden canım fazla okursan kumbara yaparızCanim başlıyorum sen okundu say
Büyük ihtimalle okurum canim birazdan da biter rakamı bildiririm9600 aldım senden canım fazla okursan kumbara yaparız
tamam canim cok tesekkürlerBu listeye katıl canım yeni başladık sayıyı güncelleyeyim @yeşilimtırak için 9600 okunacak kişi başı
tamam canim okuyacagim insallah yesilimtrak arkadastan baslayip Allah razi olsunBu listeye katıl canım yeni başladık sayıyı güncelleyeyim @yeşilimtırak için 9600 okunacak kişi başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?