Ayy canım inşallah hayırlısı ile sonuçlansın ,çok duygulandımKizlar gunaydinn hepinizin agzina saglik cok tesekkur ediyorum dualarimiz kabul oldu resmi yazi ve aciklama geldi sevgilimkasimin 20 ila 25 arasi geri dönecek allah nasip ederse işle ilgili bir gelişme yok ama mudurler dün toplanti yapmişlar galiba bir liste oluşturdular inşallah dualarimiz sayesinde o listede olacagima inaniyorum kizlar allah razi olsun hepinizden
Olsun canimTesekkur ederim hazalim bitirdim =) gec teslim oldu yogunluktan
Bir sonraki arkadas icin okumaya simdiden baslayayim
Kizlar gunaydinn hepinizin agzina saglik cok tesekkur ediyorum dualarimiz kabul oldu resmi yazi ve aciklama geldi sevgilimkasimin 20 ila 25 arasi geri dönecek allah nasip ederse işle ilgili bir gelişme yok ama mudurler dün toplanti yapmişlar galiba bir liste oluşturdular inşallah dualarimiz sayesinde o listede olacagima inaniyorum kizlar allah razi olsun hepinizden
İnanılmaz mutlu oldummKizlar gunaydinn hepinizin agzina saglik cok tesekkur ediyorum dualarimiz kabul oldu resmi yazi ve aciklama geldi sevgilimkasimin 20 ila 25 arasi geri dönecek allah nasip ederse işle ilgili bir gelişme yok ama mudurler dün toplanti yapmişlar galiba bir liste oluşturdular inşallah dualarimiz sayesinde o listede olacagima inaniyorum kizlar allah razi olsun hepinizden
Kuşumm ben sana herzaman mutlu olurumSen bana mutlu olSelenofil
Kuşumm ben sana herzaman mutlu olurum
Yok yavrum birşey olmadı ,kıskandım sadeceNoldu anlat kız
cok sevindim insallah isinde de hayirlisiyla feraha ulasirsin..Kizlar gunaydinn hepinizin agzina saglik cok tesekkur ediyorum dualarimiz kabul oldu resmi yazi ve aciklama geldi sevgilimkasimin 20 ila 25 arasi geri dönecek allah nasip ederse işle ilgili bir gelişme yok ama mudurler dün toplanti yapmişlar galiba bir liste oluşturdular inşallah dualarimiz sayesinde o listede olacagima inaniyorum kizlar allah razi olsun hepinizden
okunuyor canım ayet olmadığı için esma okunabilirArkadaslar ozel gunumdeyim bugun okuyabiliyor muyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?