Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Okudum allah kabul etsin

Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. Üç gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 9.600 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyim.

Off off için eksikler:

6.
B baharciceginur (hülya) .....
10.
Cuel ................
16- mrym5579 ................
17-
-Sabrinaa- ...................
23. Senfonim

5. asli-asli için liste
01.11.2016 -13.11.2016 kişibaşı :9.600

1. yesilimtrak ..........
2.
segazel .................
3.
tuce_tuce ..........
4.
O Off_off ..................
5.
asli-asli ...............
6.
7. vkt .........................
8.
gulhilal ..................
9.
@tulay_20 ................
10.
Cuel ................
11.
nisamelek .............
12
Sealand (seda)..............
13.
Bisquits ..............9600***
14.
Selenofil .....................
15-
B bitutampapatya
17-
18 -
Huy Meselesi .............
19-
segazel (Bircan) ..........
20 -
segazel (Emel) ..........
21 -
R roseistan
22- @hsevda ....................
23.
Senfonim
24. C Cemrecoksever ..............
25.
Masalll92 .................
kumbara:54.193

asli-asli duasi:
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.
Amentü billahi ve melâiketihi,
ve kütübihî ve rusülihî ve'l yevmi'l-âhıri
ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihi mina'llâhi teâlâ
ve'l-ba'sü ba'de'l mevt.
Haggun, Eşhedü en lâ ilâhe illAllâh ve eşhedü enne
Muhammeden abdühû ve rasûlühü.
Bismillahirrahmanirrahim
Eyy eşi benzeri bulunmaz hidayetinden sual olunmaz yüce Allahım. Günahkâr aciz bir kulun olarak kapına geldim yalvarıyorum. Dualarımı kabul etmeni istiyorum. Senin ol demenle her şey oluverir beni geri çevirme Allahım. Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviy Ya Kadir. Rabbim sen benden önce benden daha darda daha zorda olan kullarına yardım ıhsan eyle. Hastalara şifa dertli olanlara deva borcu olanlara edalar nasip eyle. Yiyecek bir lokma aşının içecek bir yudum suyu olmayanların yardımcısı ol Ya Rabbim. Vatanımıza milletimize birlik dirlik ver Allahim. Vatanı için emek veren kardeslerimize güç kuvvet sabırlar ver. Müslümanı Müslümana kardeşi kardeşe kırdıranlara fırsat verme, onları ıslah eyle Allahım. Ya Kerim, sen bizleri olmamızı istediğin kullarindan eyle. Yolumuzu doğru adimlarimizi emin eyle. Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa sav in ümmetim dediği kullarindan olmak nasip eyle. Allahım Annemin babamın kocamın benim kocamın ailesinin bu duaya amin diyenlerin bilerek bilmeyerek gelmiş geçmiş işlemiş olduğumuz günahlarımizi affeyle, bir daha islememeyi nasip eyle. Amel defterlerimizi salih amellerle doldurabilmek imanlı ölmek nasip eyle. Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin sen anneme Şafî ismin hürmetine şifa ver , babamı içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtar güç kuvvet sağlık ver kocama helalinden bereketli kazanç sağlık sıhhat ver Rabbim. Onları benim başımdan eksik etme. Allahım 5 senelik evliligimde tedavilere rağmen evlat sahibi olamadım. Sen vermiyorsan vardır bir hikmeti tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sihhatli hayırlı evladimin olmasını nasip eyle Rabbim.
Allahım halis niyetime ruh ve feyz ver.
Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin
Rabbim sen duam için çaba sarfeden kullarindan razı ol onların dualarını da hayırlısıyla kabul buyur.
Amin amin amin ecmain.

Kızlar yetistiremedim ama az kaldı gece bitiririm yrn sıradaki arkadaşa başlarım

asli-asli duasi:
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve’l-hayyü’l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü’t-tevbete ve’l-mağfirete ve’l-hidâyete lenâ, innehû, hüve’t-tevvâbü’r-rahîm.
ve'l-ba'sü ba'de'l mevt.
Bismillahirrahmanirrahim
Eyy eşi benzeri bulunmaz hidayetinden sual olunmaz yüce Allahım. Günahkâr aciz bir kulun olarak kapına geldim yalvarıyorum. Dualarımı kabul etmeni istiyorum. Senin ol demenle her şey oluverir beni geri çevirme Allahım. Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviy Ya Kadir. Rabbim sen benden önce benden daha darda daha zorda olan kullarına yardım ıhsan eyle. Hastalara şifa dertli olanlara deva borcu olanlara edalar nasip eyle. Yiyecek bir lokma aşının içecek bir yudum suyu olmayanların yardımcısı ol Ya Rabbim. Vatanımıza milletimize birlik dirlik ver Allahim. Vatanı için emek veren kardeslerimize güç kuvvet sabırlar ver. Müslümanı Müslümana kardeşi kardeşe kırdıranlara fırsat verme, onları ıslah eyle Allahım. Ya Kerim, sen bizleri olmamızı istediğin kullarindan eyle. Yolumuzu doğru adimlarimizi emin eyle. Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa sav in ümmetim dediği kullarindan olmak nasip eyle. Allahım Annemin babamın kocamın benim kocamın ailesinin bu duaya amin diyenlerin bilerek bilmeyerek gelmiş geçmiş işlemiş olduğumuz günahlarımizi affeyle, bir daha islememeyi nasip eyle. Amel defterlerimizi salih amellerle doldurabilmek imanlı ölmek nasip eyle. Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin Ya erhamerrahimin sen anneme Şafî ismin hürmetine şifa ver , babamı içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtar güç kuvvet sağlık ver kocama helalinden bereketli kazanç sağlık sıhhat ver Rabbim. Onları benim başımdan eksik etme. Allahım 5 senelik evliligimde tedavilere rağmen evlat sahibi olamadım. Sen vermiyorsan vardır bir hikmeti tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sihhatli hayırlı evladimin olmasını nasip eyle Rabbim.
Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin Elhamdülillahi Rabbil Alemin
Rabbim sen duam için çaba sarfeden kullarindan razı ol onların dualarını da hayırlısıyla kabul buyur.
Amin amin amin ecmain.
[/QUOTE]
Canım duanı okuyunca çok etkilendim ,çok farklı bir şey oldu. hemen dua ettim senin için :) benim teyzemin 7 yıl sonra çocukları oldu .Allah bağışlasın sağlıklı ,mis gibiler :) Allahım inşallah bu yıldızlarla bezediği güzel gecenin hatrına sana sağlıklı evlatlar nasip eder :) hatta ihlas dilek ağacımız var onada katıl sürekli dualarımda olacaksın, Allah nasip ettiği zaman da bana da haber ver

Canım duanı okuyunca çok etkilendim ,çok farklı bir şey oldu. hemen dua ettim senin için :) benim teyzemin 7 yıl sonra çocukları oldu .Allah bağışlasın sağlıklı ,mis gibiler :) Allahım inşallah bu yıldızlarla bezediği güzel gecenin hatrına sana sağlıklı evlatlar nasip eder :) hatta ihlas dilek ağacımız var onada katıl sürekli dualarımda olacaksın, Allah nasip ettiği zaman da bana da haber ver [/QUOTE]
Allah razı olsun canimm. Dünya böyle sizlere gibi güzelliklerin hürmetine dönüyordur herhalde. İnşallah ben ve bekleyen tüm çocuk hasretlileri kavuşur evlatlarına. Çok teşekkür ederim

Sealand offoff için okudum.
asliasli için başladım ancak fuarda olacağım eksik kalabilir. 5000 ad okurum kalanı tamamlayabilir mi arkadaşlar yada yada kumbaradan alabilir miyiz?

Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. Üç gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 9.600 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyim.

Off off tamamlandı okumayanlar

6.
17-
23.
Senfonim

5. asli-asli için liste
01.11.2016 -03.11.2016 kişibaşı :9.600

1. yesilimtrak ..........
2.
segazel .................
3.
tuce_tuce ..........
4.
O Off_off ..................
5.
asli-asli ...............
6.
7. vkt .........................
8.
gulhilal ..................
9.
@tulay_20 ................
10.
Cuel ................
11.
nisamelek .............9600
12
Sealand (seda)..............
13.
Bisquits ..............9600***
14.
Selenofil .....................
15-
B bitutampapatya
17-
18 -
Huy Meselesi .............
19-
segazel (Bircan) ..........
20 -
segazel (Emel) ..........
21 -
R roseistan
22- @hsevda ....................
23.
Senfonim
24. C Cemrecoksever ..............
25.
Masalll92 .................
kumbara:20.800

asli-asli duasi:
ve'l-ba'sü ba'de'l mevt.
Bismillahirrahmanirrahim
Amin amin amin ecmain.

Arkadaşlar benım ozel gunum bıtmedı cuma gunu bıtecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…