gerisini kumbaradan karşıladım ancak senden nisamelek için 11.400 aldım canım sealand kaldı sadece okumadığınCnm benimkide bitmek üzere okundu yazarmısın nisamelek için .Birde 9 bin eksik yazmışsın okadarmı okumamız Laz'ım yoksa 11.400 mü?
11.Bisquits ..............
12.Selenofil ....................
13-mrym5579 ................
14--Sabrinaa- ...................
15 - @Margarikotin .............
16 -segazel (Bircan) .........
17 -segazel (Emel) ..........
18-Saye- ....................
19.Senfonim ..................
20. C Cemrecoksever .............
21.Masalll92 .................
Sealand arkadaşların hepsi için 11400 okudum.
Bugün yarın doğum yaparım Allah izin verirse. Okuyamam falan Kimsenin hakkına girmek istemem die bitirdim. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah listeyi bitirdim kumbara için okurum artık inşallah :))
Amin inşallah sağol. Dua ederim tabi Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlarısiyla nasip etsin inşallah. AMİNCnm sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Hayırlı evlat olsun inşallah seninde duaların kabul olsun. Doğuma giderken dua et daha çabuk kabul olur derler.
Amin inşallah sağol. Dua ederim tabi Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlarısiyla nasip etsin inşallah. AMİN
Amin sende inşallah :)Allah evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.. bir avazda doğurasın inşallah.
Tmm cnmm hemen bitirir yazarım inşallah kusura bakmayın geç kalıyorum ama bu aralar pek boş kalamadım ama okuyorum mutlakagerisini kumbaradan karşıladım ancak senden nisamelek için 11.400 aldım canım sealand kaldı sadece okumadığın
Canim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin11.Bisquits ..............
12.Selenofil ....................
13-mrym5579 ................
14--Sabrinaa- ...................
15 - @Margarikotin .............
16 -segazel (Bircan) .........
17 -segazel (Emel) ..........
18-Saye- ....................
19.Senfonim ..................
20. C Cemrecoksever .............
21.Masalll92 .................
Sealand arkadaşların hepsi için 11400 okudum.
Bugün yarın doğum yaparım Allah izin verirse. Okuyamam falan Kimsenin hakkına girmek istemem die bitirdim. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah listeyi bitirdim kumbara için okurum artık inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?