Allah kabul etsin canım Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin Bize de dua et canım belki senin duan yüzü suyu hürmetine bizim de dualarımız kabul olur.Özellikle doğum esnasında dua eder misin ,doğum yapanların duası kabul olur muşBize de Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin mutlu bir yuvada...
Canımsın ,Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün ,hepimizi memnun etsin inşallah :)Canim başlıyorum okudu say
Rabbim kabul etsin dostumun ve diğer arkadaslarimin gönlüne göre versin
canım listenin ortasındayız bir daha ki listeye alıyım seni inşaalahArkadaşlar listeniz alımlara açık mi bide nasıl yapiyorsunuz dua yi anlatirmisiniz☺☺
canım bir an önce okumaya çalışssan iyi olur listeler yarım kalıyor ben de toparlamakta zorlanıyorum yarın başka birine geçiçez üç kişinin birden listesi kapanmamış olacak uzatırsak listeyi süre olarak ilerleyemeyiz liste uzun çünkü. okuduğun vakit haber verirsin inşaalah görüşürüz başarılar sınavlarındaCanım ya benim final sınavlarım başladıtoplu okusam olur mu hafta sonu için
Sen bana haber et ben katılacak durumda olursam katılırım scanım listenin ortasındayız bir daha ki listeye alıyım seni inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?