@hsevda duanı atar mısın canım sayfaya sıra sendeHsevda için okudum duasini yazmamis daha ama ne duası varsa kabul olur inşallah
ben de aynı şekilde yeni liste olursa katılmayı istiyorum canımSealand canim liste bitince yeni liste olcak mi ?olursa gene aynı esma mı olur başka bişey var mi kafanda zira olursa katılmayı düşünüyorum
Kabul buyurursun umarım
Sealand canim liste bitince yeni liste olcak mi ?olursa gene aynı esma mı olur başka bişey var mi kafanda zira olursa katılmayı düşünüyorum
Kabul buyurursun umarım
Aynı esma ile liste olacak canım inşaalah arkadaşlarınız varsa şimdiden söyleyebilir siniz grup oluşturmak içinben de aynı şekilde yeni liste olursa katılmayı istiyorum canım
burdan genel olarak haber verirsin herhalde
Kızlar okuma nasıl oluyor tam anlamadım bir daha olursa bende katılmak istiyorum ama okuma durumunu tam anlamadım kaç tane okunuyor kim için okunuyor ?
cnm listenin sonlarındayız ikinci turda seni alayım inşaaalahKızlar okuma nasıl oluyor tam anlamadım bir daha olursa bende katılmak istiyorum ama okuma durumunu tam anlamadım kaç tane okunuyor kim için okunuyor ?
tamam canım yeni listede tekrar beraber okuruz inşaalahBende yeni listeye devam ediyorum inşallah.
Ya kusura bakmayın ben durumu tam anlamadım ama anlatırsanız eğer bende katılmak istiyorum tabi sakıncası yoksa
kızlar bir daha ki listeye alıyım inşaalah sizi yaklaşık 20 gün sonra liste bitecekKızlar okuma nasıl oluyor tam anlamadım bir daha olursa bende katılmak istiyorum ama okuma durumunu tam anlamadım kaç tane okunuyor kim için okunuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?