Amin canım Rabbim hasret duyduğumuz şeylere kavuştursun inşaalahBi sonraki listede olmayacağım . Biraz ara vericem .Listenin sonuna kadar okuyacağım.
Sürekli siteye girdiğim için aklımdan evlat hasretini çıkartamıyorum.
Hepiniz hakkınızı helal edin. Rabbim bu güzel dua kardeşliğimizi kabul etsin.
Acak canım hsevda nın duasının da bitmesi gerekiyor listesinin kapanması için onu da bir an önce okur musun çünkü hsevda ya duasını atması için mesaj yolladım ama cevap gelmedi sen yine onun kalbinden geçen niyete niyetlenerek göre oku ki listesi eksik kalmasın hsevda için bugün son günSealand hsevda ya okumadım duasını paylaşmadığı için. senfonim e başlıcam. hsevda duasını paylasirsa okurum yine.(niyet ederek okuyorum da )
Biliyorum canım bilerek bekledim bu zamana kadar belki atar duasını diye ama girmiyor kk ya herhalde. İyi madem dediğin gibi yapayım artık. Napiyim.. akşama bildirim yaparımAcak canım hsevda nın duasının da bitmesi gerekiyor listesinin kapanması için onu da bir an önce okur musun çünkü hsevda ya duasını atması için mesaj yolladım ama cevap gelmedi sen yine onun kalbinden geçen niyete niyetlenerek göre oku ki listesi eksik kalmasın hsevda için bugün son gün
kusura bakmayin kizlar günlerim telasla geciyor dedemi hergün radyoterapiye götürüyoruz nöbetler ve benim dis gebelik durumum iki haftadir beni cok zorladi giremedim okuyan herkesten Allah razi olsun ben emel arkadas icinde okudum ...Acak canım hsevda nın duasının da bitmesi gerekiyor listesinin kapanması için onu da bir an önce okur musun çünkü hsevda ya duasını atması için mesaj yolladım ama cevap gelmedi sen yine onun kalbinden geçen niyete niyetlenerek göre oku ki listesi eksik kalmasın hsevda için bugün son gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?