Yarina bitirim vkt kardesimiz icin. Niyetlenip basliyorum. Allah kabul etsin
Ben gün içerisinde surekli zikirmatikleyim. Aliskinim yani. Gunde 30 bine cikabilirim. Yürürken fikan mesela.Ben mi çok yavaş okuyorum acaba bir yetişemedim
Siz 22 bini kaç saatte okudunuz ?
Canim, benim senin okumani tamamlamama az kaldi ama niyetini ogrenemedik. Ne niyetin varsa, hayirli dualarinin kabulu icin okuyorum artik.Ben mi çok yavaş okuyorum acaba bir yetişemedim
Ben gün içerisinde surekli zikirmatikleyim. Aliskinim yani. Gunde 30 bine cikabilirim. Yürürken fikan mesela.
Sealand canım okudum. 3 3gunlukdunya Rabbim dualarını, gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Canim duan çok güzel inşAllah kabul olur başlıyorum şimdiDuamı anca yazabildim
Rabbim kabul etsin hepimizinkisini ..
Euzü billâhimineşşeytânirraciiiim ,
Bismillahirrahmânirrahiim ..
Allahümme salli alâ Muhammedivve alâ ali Muhammed.
Rabbenâ atina fiddünya hasenetevve fil âhirati hasenetevve gınâ azabennaaaar.
Allah , erRahman , erRahîm , elMelik , elGuddüs , esSelâm , elMü'min , elMüheymin , elAzîz , elCebbâr , elMütekebbir , elHâlik , elBâri , elMüsavvir , elBasîr , eşŞekür ..
- EY RABBİM !
Varsın , birsin , teksin , yaratansın , sana inandık , sana sığındık , kapına geldik , kalbimden geçirdiğim dualarımı sen biliyorsun , tüm hayırlı dualarımı hayırlı zamanda bana ve aileme yaşat , hayalini kurduğum şeylerin çok şükür oldu sevincini yaşat ..
Eşimle aramdaki problemleri çöz , yuvamıza mutlu huzurlu bir yaşam nasip et .. Onun beni ve oğlumuzu anlamasını , değer vermesini , farkımızı farketmesini , güzel davranmasını nasip eyle .. Kendi sıkıntılarını aşmak için terapi almayı içten bir şekilde kabul etmesini ve fayda görmesini nasip et ..
Bana , oğluma , eşime , anne - babama , kardeşlerime , burada bana dua edenlere ve tüm mü'minlere sağlık , sıhhat , afiyet , huzur , neş'e , bereket , bolluk , helal rızık nasip eyle .. Kötü insanlardan , kötü duygulardan ve kötü davranışlardan bizleri koru ..
Oğlumun namazlı , niyazlı , Kur'anlı , abdestli , merhametli , vicdanlı , basiretli , ömrü boyunca sağlıklı olmasını nasip eyle , onun neslini de namaz kılanlardan eyle .. Bana , anneme ve eşime ve de isteyen herkese de hakkıyla emrettiğin gibi dosdoğru namaz kılmayı nasip eyle ..
Evli olanlara ağız tadı ver , eş isteyenlere hayırlı eş , aş isteyenlere hayırlı aş , iş işteyenlere hayırlı iş nasip eyle ..
Herkesin kötü yanları da olabiliyor , onları farkedip düzeltebilmeyi nasip et ..
Katılmış olduğumuz 2 çekilişi de kazanmayı nasip eyle .. Onların sonucuyla hayalimi gerçekleştirmeyi nasip eyle
Verdiğin maldan gönül rahatlığı ile zekat verebilmeyi nasip et ..
Vatanımızı milletimizi dinimizi bayrağımızı düşmanlardan koru , onlara fırsar verme , bizim de uyanık olmamızı nasip eyle ..
- EY RABBİM !
- " VAKİT " istiyoruz; yolunda koşturmak icin...
- " ÖMÜR " istiyoruz; salih amellerle doldurmak icin...
- " SABIR " istiyoruz; şeytan ve nefisle başa çıkmak için...
- " İZZET " diliyoruz; mü'min ismini vakarla taşımak icin...
- ALLAHIM !
- Yaradılışımı güzel takdir ettiğin gibi, ahlakımı da güzel eyle.
- Kulağımdan ve gözümden beni ölünceye kadar faydalandır.
- Dinimde ve bedenimde bana sağlık ve güvenlik ver.
- YA RABBİM !
- Senden Senin Güzel isimlerin hürmetine istiyor ve yalvarıyoruz.
- " RAHMAN " isminle dünyadaki sıkıntılarımızı gider.
- " RAHİM " isminle ahirette yardımcımız ol.
- " GAFFAR " isminle günahlarımızı bağışla.
- " TEVVAB " isminle tevbelerimizi kabul eyle.
- " REZZAK " isminle Maddi Manevi rızkımıza bereket ihsan eyle.
- " FETTAH " isminle hakkımızda hayırlı kapılar aç. {( Eşimle kalbî bütün olmayı nasip et )}
- " ŞAFİ " isminle Maddi Manevi hastalıklarımıza şifa ver.
- " MUCİB " isminle dualarımızı kabul eyle.
- " AMİN AMİN AMİN "
- Selam ve dua ile
Eki Görüntüle 1954570
Ben mi çok yavaş okuyorum acaba bir yetişemedim
Ben gün içerisinde surekli zikirmatikleyim. Aliskinim yani. Gunde 30 bine cikabilirim. Yürürken fikan mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?