Amin canım Allah razı olsun cümlemizinki kabul olsun inşaaalahSealand okudum canım Allah kabul etsin dualarıni
Amin canım Allah razı olsun cümlemizinki kabul olsun inşaaalahOkudum Allah dualarınızı kabul etsin .
Bütün kâinatın diliyle, yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca ve hamd edenlerin hamdleriyle sana hamd ediyor ve bütün kâinatın diliyle; yarattığın tüm mahlûkatın zerrelerinin sayısınca salât ve selâm vericilerin salât ve selâmlarıyla, efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’ya salât ve selâm gönderiyoruz.
Ey âlemleri yoktan var eden yüce Rabbimiz! Âlemlerinin içinde bir âlem olarak kapına geldik, senden istiyoruz bizleri boş çevirme ya Rabbi.
Ya ilâhel âlemin! Dünyanın her bölgesinde çeşitli felâketlerle zarara uğramış, evlerini ve yakınlarını kaybetmiş, şu anda sefaletle mücadele veren kardeşlerimize tarafından yardım eyle. Acılarını dindir ve üzerlerine sabır yağdır ya Rabbi.
Hastalıklara yakalanmış; şu anda hastahanelerde veya evlerinde senden şifa bekleyen kullarına, Şafi isminin hatırına şifa eyle ya Rabbi.evlatsiz yuvalara hayırlı sağlıklı evlatlar bu yolda tedavi olanların müjdeli haberlerini tez zamanda almalarını nasip et Allahım hamile olanların bebeklerini sağlıkla selametle zamanında kucaklarina almayı nasip et .Evliliklerinde huzursuz olanlara yuvalarına huzur ihsan et .Evlatlarımıza okullarinda başarı hayatlarında hep iyi insanlarla karşılaştır rabbim güzel huy ahlaklı evlatlar yetistirebilmeyi nasip et bizlere.Allahim bir mucizeyi bana nasip ettin hamdolsun inşaallah sağselamet bebeğimi kucağıma almak nasip olur .
Borç altında kalan kardeşlerimize borçlarını edada yardımcı ol ya Rabbi. Ümmeti, kul hakkıyla imtihan etme ya Rabbi.
Ey mülkün gerçek sahibi olan Allah’ım. Fakirlikle mücadele veren ve senden yardım bekleyen kardeşlerimize helâlinden mülkünü esirgeme ya Rabbi.
Hülasa her tür zorluk ve sıkıntılarda bulunan dert sahibi kardeşlerimizin sıkıntı ve dertlerini ortadan kaldır ya Rabb
Hesabın görüleceği günde, bizleri, ana ve babalarımızı, dede ve ninelerimizi, hısım ve akrabalarımızı, sevdiklerimizi ve sevenlerimizi, dost, arkadaş ve yoldaşlarımızı, eş ve çocuklarımızı, bütün akrabalarımızı ve zürriyetlerini, kardeşlerimizi ve sana gönül vermiş bütün bir Ümmet-i Muhammedi bağışla, merhametinle merhametlendir ya Rabbi
Kulluğumuzun bütün noksanlıklarına “Estağfirullah el Azim" diyoruz. Ümmet adına istiğfarımızı kabul eyle ya Rabbi.
Dualarımızı; kabul edilen duaların, içimizdeki beli bükülmüş ihtiyarların, masum yavrularımızın ve senin yanında hatırı olanların hürmetine kabul eyle Ya Rabbi, Kabul eyle Ya Rabbi, Kabul eyle Ya Rabbi! Âmin
“ve ahiru de’vahum enil hamdu lillahi Rabbil âlemin.”
canım annen için 1000 ya şafi okuyacam Rabbim hayırlı haber aldırsın inşAallah size0 09mami 18.400 okudumSealand senin için okumuştum biliyorsun. Allah hayırlara çevirip versin gönlünüzde olanları inşallah
Arkadaşlar annemden ped çekimi istedi doktoru.
Nolur okuyabilen Fetih süresi okusun ( Arapça yada Meal den hiç farketmez. Allah gönlümüzü niyetimizi biliyor ) Allah rızası için anneme. Sonuçlar iyi çıksın.
Okuyamayan da istediği gibi Dua okusun süre okusun ..yeterki okuyun nolur..
canım annen için 1000 ya şafi okuyacam Rabbim hayırlı haber aldırsın inşAallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?