ekledim canım başlayabilirsin önümüzdeki paartesiye kadara eelma için 14.066 adet okuncak kişi başıBende katılmak istiyorum..
Teşekkür ederim başlıyorum. :)ekledim canım başlayabilirsin önümüzdeki paartesiye kadara eelma için 14.066 adet okuncak kişi başı
evet canım
rabbim şifa versin canım inşallah kötü bieşy çıkmaz Allah ım ana babalarımızı basımızdan eksik etmesin..Annem daha önce Amelıyat ve kemoterapi tedavisi görmustu iyi olmuştu. Sadece bir kitle vardı ama onu alamamıslardı. Yağlı doku içinde diye alamıyoruz dediler. Büyümezse sorun yok dedıler. Kontrole gıdıyordu sadece 6 ayda 4 ayda bir.Kaç senedir sorun yoktu .İyileşmişti. Bu kontrolde Kontrollerınde yeni bir leke saptandı. Kitlede biraz büyüme.. Moralimiz çok bozuk...Allah ım bütün hastalara ve Anneme de şifa versin ..Ne olur Dua larınızı eksik etmeyin..Yardımınıza ihtiyacımız var ..Allah razı olsun şimdiden hepınızden...
Annem daha önce Amelıyat ve kemoterapi tedavisi görmustu iyi olmuştu. Sadece bir kitle vardı ama onu alamamıslardı. Yağlı doku içinde diye alamıyoruz dediler. Büyümezse sorun yok dedıler. Kontrole gıdıyordu sadece 6 ayda 4 ayda bir.Kaç senedir sorun yoktu .İyileşmişti. Bu kontrolde Kontrollerınde yeni bir leke saptandı. Kitlede biraz büyüme.. Moralimiz çok bozuk...Allah ım bütün hastalara ve Anneme de şifa versin ..Ne olur Dua larınızı eksik etmeyin..Yardımınıza ihtiyacımız var ..Allah razı olsun şimdiden hepınızden...
Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
0 09mami için eksikler:
4. 3 3gunlukdunya ..........
7.Eeelma
11.Bisquits ................
7 @ Eeelma için liste .06.2017 - 13.o3.2017 kişibaşı :14.066
1.kaptinn .................
2. @Hazal .......................
3.vkt ......................
4. 3 3gunlukdunya ..........
5.Sealand ...............
6. 0 09mami .................
7.Eeelma ...............
8.Senfonim .............14.066
9.segazel ............
10.stanki ..............
11.Bisquits ................
12.hmbg .............
13.demlikbardakcay
14. O Ovagaribi
15.msf2407
16.jasmina
17 @Minik peri
kumbara:164.715
Eeelma nın duası
YA FETTAH
Allah'ım Fettah ismimle yalvarıyorum sana
Her sıkıntı ve darliktan sonra gönüllerimizi ac!
Düğümlenen islerimizi çöz Allahım!
Her müşkülü müzü sen ac!
Darlikdan bizi kurtar!
Kalmizin kilitlerini aç!
İlmin kapılarını bize aç!
İlham kapilarini bize aç!
Hayır kapılarını bize aç!
Helal rızık kapılarını bize aç!
YA FETTAH YA REZZAG YA GANİ
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?