Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

amin canım amininşalah ismimi özelden yazsam dua edermisin müslüman kardeşlerin birbirine duası makbüldür ama zamanın varsa
Sevgili Wagen benimde çocuğum olmuyor seni anlıyorum biz burada zaten bütün arkadaşlara dua ediyoruz sana da edilir telaş yapma arkadaş gruba baktığında ekler ismini en alta. Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin. Kucağını bos birakmasin .Rabbim Safi ismiyle şifa versin.yüreğini ferah tut ve rabbimden iste o birşey ol desin Yeter

Merhaba ben de katilabilirmiyim? Şuan kime dua yapiliyor alllah herkesin istediğini versin ins banada dua olucakmi toplu ?

Sealand okudum canım Allah kabul etsin.
Kendi duamda paylaşıyorum şimdiden gece yolda olcam giremeyebilirim siteye
Ya Rabbim sen her şeyi gören duyan bilensin. Kullarının içini dışını bilen sensin. Allahım sen her şeye gücü yeten lütuf ve kerem sahibisin biz de yalnız sana sığındık sana güvedik, bize medet yalnız sendendir.
Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah ailemin ve benim her türlü sıkıntımızı gider, bizleri tez zamanda feraha erdir, açılmaz gibi görünen her türlü hayır kapılarını aç.
Girdiğim sınavlardan yüksek puanlar almayı, hayırlısıyla istediğim üniversiteden kadro almayı nasip et.
Gönül muradımızdaki kapalılıkları tez zamanda aç. Sen gönlümdeki kişi ile tez vakitte hayırlısıyla ve engelsiz biçimde bir araya gelmeyi nasip et.
Sen benimle birlikte dua eden tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, en hayırlı biçimde dileklerimizi önümüze ser. Amin

Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

8 Senfonim için liste 13.03 2017 - 20.o3.2017 kişibaşı :14.950

1. @hedef52 .................
2. @Hazal .......................14.950
3. vkt ......................
4. 3 3gunlukdunya ........14.950
5. Sealand ...............14.950
6. 0 09mami ..............
7. Eeelma ...............
8. Senfonim ............
9. segazel ............14.950
10. stanki .............14.950
11. Bisquits ...............
12. hmbg .............14.950
13. demlikbardakcay ...14.950
14. O Ovagaribi ..14.950
15. msf2407 ....14.950
16. jasmina ....

kumbara:136.583
Senfonim nın duası:
Duam :Annemin ve tüm hastaların iyileşmesi ve duadaki herkesin dualarının hayırlara çevirip kabul etmesi

Kurallar
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

Senfonim için eksikler:
8. Senfonim ............
16. jasmina ....

8 segazel için liste 20.03 2017 - 27.o3.2017 kişibaşı :13.285

2. @Hazal .......................
4. 3 3gunlukdunya ......
5. Sealand ..............
8. Senfonim ............
9. segazel ...........
10. stanki ..........
12. hmbg ...........
13. demlikbardakcay ...
14. O Ovagaribi ..
15. msf2407 ....
16. jasmina ....
17. wagen
18. yediverenim

kumbara:128.683
segazel nın duası:
Ya Rabbim sen her şeyi gören duyan bilensin. Kullarının içini dışını bilen sensin. Allahım sen her şeye gücü yeten lütuf ve kerem sahibisin biz de yalnız sana sığındık sana güvedik, bize medet yalnız sendendir.
Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah ailemin ve benim her türlü sıkıntımızı gider, bizleri tez zamanda feraha erdir, açılmaz gibi görünen her türlü hayır kapılarını aç.
Girdiğim sınavlardan yüksek puanlar almayı, hayırlısıyla istediğim üniversiteden kadro almayı nasip et.
Gönül muradımızdaki kapalılıkları tez zamanda aç. Sen gönlümdeki kişi ile tez vakitte hayırlısıyla ve engelsiz biçimde bir araya gelmeyi nasip et.
Sen benimle birlikte dua eden tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, en hayırlı biçimde dileklerimizi önümüze ser. Amin

Kurallar

Senfonim için eksikler:
1. @keptinn (hedef52) .................
8. Senfonim ............
16. jasmina ....

8 segazel için liste 20.03 2017 - 27.o3.2017 kişibaşı :13.285

1. @keptinn (@hedef52 ).................
2. @Hazal .......................
4. 3 3gunlukdunya ......
5. Sealand ..............
8. Senfonim ............
9. segazel ...........
10. stanki ..........
12. hmbg ...........
13. demlikbardakcay ...
14. O Ovagaribi ..
15. msf2407 ....
16. jasmina ....
17. wagen
18. yediverenim

kumbara:128.683
segazel nın duası:

17. wagen
18. yediverenim
listedesiniz arkadaşlar okumay başlayabilirsiniz
şimdi ben 7 gün içinde 22.000 ya fettah çekicem dogrumu listeden birinemi yoksa herkesemi benim ismim türkan kızı şeyma isimle yaparsak daha makbul olur bence ben inşallah yarın başlarım okuya bilirsem daha fazla yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…