canım Allah duanı kabul etsin 14.000 okudum sana Allah ne istiyosan hakkında hayra çevirip nasib etsin biz evlatları olmayanlarada hayırlı evlat versin banada beraberinde inşallahSealand canım bağlantımdan okuyamadım bısquıts için açıklama yapmışsın onu yeni açtı yeni gördüm canım kusura bakma
DUAM :
Ya Rabbim bilip bilmediğim bütün günahlarımı affeyle .Gönlümdeki dualarımın hakkımda hayırla sonuçlanmasını ,hayırlı değilse hayırlıya çevirip nasip eyle .Hayırlı iş , dünya ve ahiretim için hayırlı eş nasip eyle . Önümdeki bütün kapalı kapılarımı hayırla aç , hakkımda hayırlı olanları gönlüme razı eyle . Dünya ve ahirette afiyet ,huzur ,sağlık sıhhat ver .Kazadan beladan koru , şerli insanları benden uzak tut yoluma çıkarma . Bütün sıkıntılarımdan feraha çıkmamı nasip eyle Ya rabbim dualarımı hayırla sonuçlandır .Bütün dua eden arkadaşlarımın dualarını kabul eyle . AMİN AMİN AMİN
Aminn canım Rabbim razi olsun agzina sağlik ,Rabbim sizinde gönlünüzün muradini tez zamanda hayirlisyla nasp etsin insaallah canimcanım Allah duanı kabul etsin 14.000 okudum sana Allah ne istiyosan hakkında hayra çevirip nasib etsin biz evlatları olmayanlarada hayırlı evlat versin banada beraberinde inşallah
Kızlar kusura bakmayın sınavlarım çok yoğundu ve internetimde sıkıntı vardı 3 kişi için de okudum :) senfonim segazel ve stanki için okudum. Allah dualarınızı hakkınızda hayırlı kılıp nasip etsin şükrünü birlikte yapalım inşallah
onu kumbara yapalım canım kumbaraya alıyım mıSealand canım ben 14.000 daha okudum bunu kime bağaşlıyom
alcanım vark etmezonu kumbara yapalım canım kumbaraya alıyım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?