bence katılsın kimin duası daha makbul bilemeyiz hem belki çok ihtiyacı var alalım
segazel İçin okudum @sealand 14.000 eksikse tamamlarım.
Yeni arkadaşlar bence biraz beklese yeni listeye katılsalar daha iyi olur...Çunku Duayı bırakanlar oluyor uzayınca ...Hak geçiyor bazılarına bazıları okumuyor falan ..Tabi yine de benim düşüncem bu...yani kararsızım hem katılmalarını ıstıyorum tabi.. ama bır taraftan da bu şekılde oluyor : ( Bilemedim ...siz karar verin benım ıcın farketmez . Çunku inşallah ben hep bu esmaya devam etmek ıstıyorum....
Katılıyorun
Sayı 2 katına çıktı
Bitme süresi uzamış oldu
Yeni kişiler yeni listeyi bekleyebilir
Ben de beklemiştim
Sorun değil canım. Zaten durumu tahmin ettiğim için olması gerektiği gibi bir sonraki listeye eklemenizi rica etmiştim.D Dreamer023
@Whiteandblue
iki prensesin annesi
Kızlar sizi almak isterdim ama listenin ortasındasındayız bazı arkadaşlarımız haklı olarak listenin uzayacağından ve baştaki arkadaşlara okunmadığı için haksızlık olacağını düşünebilir çünkü uzun soluklu bir liste üç kişi eklemek listenin üç hafta uzaması demek daha önce okuyanlar için sürenin uzaması bazı arkadaşları sıkabilir o yüzden sizi şu andaki listeye dahil edemiyorum ama Allah izin verirse bu liste bitince yeni bir liste daha hazırlıyıcam o zaman sizi alıyım inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?