yeni listeye alıyım cnmCAnım bende katılmak istiyorum
Peki :)yeni listeye alıyım cnm
@Sealand canım @wagen için 22.000 okudum Rabbim kabuletsin canım hayırlı evlatlar versin , Rabbim duanı tez zamanda yaşatsın inşallah canımKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
Kızlar üç kişi kaldı ha gayret Ayrıca listenin 3. sırasındakivkt ve sonundaki yediverenim çıkardım onlardan cevap gelmediği için yeni sayı o yüzden 14.946 oldu
KIZLAR 3 3gunlukdunyaBisquits Eeelma dan haber yok ayrıca @Gybkc için eksikler oluştu bu arkadaşlarımız okumadığı için o yüzden eksiklerin tamamlanması için yeni sayı 21.717 oldu
@Gybkc için eksikler 21.478
jasmina için eksikler:
1 .kaptinn ................
2. @Hazal ......................
3. 3 3gunlukdunya (demlikbardakcay ,Ovagaribi Gybkc için okumadı)
5. 0 09mami .............
6.Eeelma ...............(demlikbardakcay.,bisquits ve Ovagaribi Gybkc içinde okumadı)
7.Senfonim ............
8.segazel ...........
11.Bisquits ...............(demlikbardakcay.,bisquits ,hmgb ve Ovagaribi Gybkc için okumadı)
12.demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16.wagen ..........
16wagen için liste 15.05 2017 - 22.05.2017 kişibaşı :21.717
3. 3 3gunlukdunya
4.Sealand ..............
6.Eeelma ...............
7.Senfonim ............
8.segazel ...........
9.stanki .........
10.hmbg ........
11.Bisquits ...............
12.demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15.jasmina ............
16.wagen ..........
wagen duası:
BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABBİM SANA YA FETTA İSMİN İLE YA RAHİM İSMİN İLE YAL VARIYOM NE OLU ŞUGÜZEL GÜNLERİN HZ. MUHAMMEDİN (s.a.s) SEVDİĞİN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN HERKESE BANADA KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VER HAKKIMDA HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİRİP NASİB ET NE OLUR BEDENİMDEKİ BÜTÜN HASTALIKLARA ŞAFİ İSMİN İLE ŞİFA VER EVLADI OLANI EVLAT ACISIYLA EVLADI OLMUYA NIDA EVLAT HASRETİYLE SINAMA BANA HAYIRLISIYLA HOCA OLMAYI NASİB ET RIZKINDA HELALİYLE NASİBLENDİR OKUYAN ARKADAŞLARIMINDA NE HAYIRLI DUASI VARSA KABUL ET AMİN AMİN AMİN (s.a.s) ELFATİHA
Amin canımSealand canım wagen için 22.000 okudum Rabbim kabuletsin canım hayırlı evlatlar versin , Rabbim duanı tez zamanda yaşatsın inşallah canım
Kızlar bizim listemiz bittiSealand canım başta sen olmak üzere bütün kardeşlerimden Rabbim razı olsun, Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah , kızlar hepiniz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun
Allah razı olsun canım benimSealand canım wagen için 22.000 okudum Rabbim kabuletsin canım hayırlı evlatlar versin , Rabbim duanı tez zamanda yaşatsın inşallah canım
Kızlar bizim listemiz bittiSealand canım başta sen olmak üzere bütün kardeşlerimden Rabbim razı olsun, Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah , kızlar hepiniz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun
Ben bütün liste için okudum payima düşeni, giremedim siteyeKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
KIZLARBisquits Eeelma dan haber yok ayrıca @Gybkc için eksikler oluştu bu arkadaşlarımız okumadığı için o yüzden eksiklerin tamamlanması için yeni sayı 21.717 oldu
@Gybkc için eksikler 7.972
jasmina için eksikler:
3. 3 3gunlukdunya (Ovagaribi Gybkc için okumadı)
6.Eeelma ...............(demlikbardakcay.,bisquits ve Ovagaribi Gybkc içinde okumadı)
7.Senfonim ............
11.Bisquits ...............(demlikbardakcay.,bisquits ,hmgb ve Ovagaribi Gybkc için okumadı)
12.demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16.wagen ..........
16wagen için liste 15.05 2017 - 22.05.2017 kişibaşı :21.717
3. 3 3gunlukdunya
4.Sealand ..............
6.Eeelma ...............
7.Senfonim ............
8.segazel ...........
9.stanki .........
10.hmbg ........
11.Bisquits ...............
12.demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15.jasmina ............
16.wagen ..........
wagen duası:
BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABBİM SANA YA FETTA İSMİN İLE YA RAHİM İSMİN İLE YAL VARIYOM NE OLU ŞUGÜZEL GÜNLERİN HZ. MUHAMMEDİN (s.a.s) SEVDİĞİN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN HERKESE BANADA KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VER HAKKIMDA HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİRİP NASİB ET NE OLUR BEDENİMDEKİ BÜTÜN HASTALIKLARA ŞAFİ İSMİN İLE ŞİFA VER EVLADI OLANI EVLAT ACISIYLA EVLADI OLMUYA NIDA EVLAT HASRETİYLE SINAMA BANA HAYIRLISIYLA HOCA OLMAYI NASİB ET RIZKINDA HELALİYLE NASİBLENDİR OKUYAN ARKADAŞLARIMINDA NE HAYIRLI DUASI VARSA KABUL ET AMİN AMİN AMİN (s.a.s) ELFATİHA
tamam cnmSealand sanırım son kişidesiniz bir sonraki listeye katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?