Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Yeni
Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

Kızlar üç kişi kaldı ha gayret Ayrıca listenin 3. sırasındaki vkt ve sonundaki yediverenim çıkardım onlardan cevap gelmediği için yeni sayı o yüzden 14.946 oldu

KIZLAR 3 3gunlukdunya Bisquits Eeelma dan haber yok ayrıca @Gybkc için eksikler oluştu bu arkadaşlarımız okumadığı için o yüzden eksiklerin tamamlanması için yeni sayı 21.717 oldu

@Gybkc için eksikler 21.478

jasmina için eksikler:

1 . kaptinn ................
2. @Hazal ......................
3. 3 3gunlukdunya (demlikbardakcay ,Ovagaribi Gybkc için okumadı)
5. 0 09mami .............
6. Eeelma ...............(demlikbardakcay.,bisquits ve Ovagaribi Gybkc içinde okumadı)
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
11. Bisquits ...............(demlikbardakcay.,bisquits ,hmgb ve Ovagaribi Gybkc için okumadı)
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16. wagen ..........

16 wagen için liste 15.05 2017 - 22.05.2017 kişibaşı :21.717

3. 3 3gunlukdunya
4. Sealand ..............
6. Eeelma ...............
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
9. stanki .........
10. hmbg ........
11. Bisquits ...............
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. wagen ..........

wagen duası:

Kızlar hepinizden Allah razı olsun şimdiden MİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABBİM SANA YA FETTA İSMİN İLE YA RAHİM İSMİN İLE YAL VARIYOM NE OLU ŞUGÜZEL GÜNLERİN HZ. MUHAMMEDİN (s.a.s) SEVDİĞİN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN HERKESE BANADA KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VER HAKKIMDA HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİRİP NASİB ET NE OLUR BEDENİMDEKİ BÜTÜN HASTALIKLARA ŞAFİ İSMİN İLE ŞİFA VER EVLADI OLANI EVLAT ACISIYLA EVLADI OLMUYA NIDA EVLAT HASRETİYLE SINAMA BANA HAYIRLISIYLA HOCA OLMAYI NASİB ET RIZKINDA HELALİYLE NASİBLENDİR OKUYAN ARKADAŞLARIMINDA NE HAYIRLI DUASI VARSA KABUL ET AMİN AMİN AMİN (s.a.s) ELFATİHA

Kurallar
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

Kızlar üç kişi kaldı ha gayret Ayrıca listenin 3. sırasındaki vkt ve sonundaki yediverenim çıkardım onlardan cevap gelmediği için yeni sayı o yüzden 14.946 oldu

KIZLAR 3 3gunlukdunya Bisquits Eeelma dan haber yok ayrıca @Gybkc için eksikler oluştu bu arkadaşlarımız okumadığı için o yüzden eksiklerin tamamlanması için yeni sayı 21.717 oldu

@Gybkc için eksikler 21.478

jasmina için eksikler:

3. 3 3gunlukdunya (demlikbardakcay ,Ovagaribi
Gybkc için okumadı)
6. Eeelma ...............(demlikbardakcay.,bisquits ve Ovagaribi Gybkc içinde okumadı)
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
11. Bisquits ...............(demlikbardakcay.,bisquits ,hmgb ve Ovagaribi Gybkc için okumadı)
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16. wagen ..........

3. 3 3gunlukdunya
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
9. stanki .........
10. hmbg ........
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. wagen ..........

wagen duası:
BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABBİM SANA YA FETTA İSMİN İLE YA RAHİM İSMİN İLE YAL VARIYOM NE OLU ŞUGÜZEL GÜNLERİN HZ. MUHAMMEDİN (s.a.s) SEVDİĞİN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN HERKESE BANADA KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VER HAKKIMDA HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİRİP NASİB ET NE OLUR BEDENİMDEKİ BÜTÜN HASTALIKLARA ŞAFİ İSMİN İLE ŞİFA VER EVLADI OLANI EVLAT ACISIYLA EVLADI OLMUYA NIDA EVLAT HASRETİYLE SINAMA BANA HAYIRLISIYLA HOCA OLMAYI NASİB ET RIZKINDA HELALİYLE NASİBLENDİR OKUYAN ARKADAŞLARIMINDA NE HAYIRLI DUASI VARSA KABUL ET AMİN AMİN AMİN (s.a.s) ELFATİHA

Ben buradayım
Bana okuyanlara okumazsam haklarına girerim ki bunu da hiç istemem

Lakin anca geriden gelebiliyorum
Demlikbardakcay a okudum

@Sealand canım @wagen için 22.000 okudum Rabbim kabuletsin canım hayırlı evlatlar versin , Rabbim duanı tez zamanda yaşatsın inşallah canım
Kızlar bizim listemiz bitti @Sealand canım başta sen olmak üzere bütün kardeşlerimden Rabbim razı olsun, Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah , kızlar hepiniz hakkınızı helal edin benden yana helal olsun

Amin canım

Kurallar

KIZLAR Bisquits Eeelma dan haber yok ayrıca @Gybkc için eksikler oluştu bu arkadaşlarımız okumadığı için o yüzden eksiklerin tamamlanması için yeni sayı 21.717 oldu

@Gybkc için eksikler 7.972

jasmina için eksikler:

3. 3 3gunlukdunya (Ovagaribi
Gybkc için okumadı)
7. Senfonim ............
12. demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16. wagen ..........

3. 3 3gunlukdunya
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
9. stanki .........
10. hmbg ........
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. wagen ..........

wagen duası:
BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABBİM SANA YA FETTA İSMİN İLE YA RAHİM İSMİN İLE YAL VARIYOM NE OLU ŞUGÜZEL GÜNLERİN HZ. MUHAMMEDİN (s.a.s) SEVDİĞİN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN HERKESE BANADA KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR VER HAKKIMDA HAYIRSIZ İSE HAYRA ÇEVİRİP NASİB ET NE OLUR BEDENİMDEKİ BÜTÜN HASTALIKLARA ŞAFİ İSMİN İLE ŞİFA VER EVLADI OLANI EVLAT ACISIYLA EVLADI OLMUYA NIDA EVLAT HASRETİYLE SINAMA BANA HAYIRLISIYLA HOCA OLMAYI NASİB ET RIZKINDA HELALİYLE NASİBLENDİR OKUYAN ARKADAŞLARIMINDA NE HAYIRLI DUASI VARSA KABUL ET AMİN AMİN AMİN (s.a.s) ELFATİHA

Allah razı olsun canım benim

Ben bütün liste için okudum payima düşeni, giremedim siteye Allah hepimizin dualarini kabul etsin inşallah hayirlisiyla. Hakkinizi helal edin lütfen

Kurallar
(Kişi başı okuma 13.285 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)

jasmina için eksikler:

3. 3 3gunlukdunya (Ovagaribi
Gybkc için okumadı)
7. Senfonim ............
12. demlikbardakcay
13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
16. wagen ..........

16 wagen için liste 15.05 2017 - 22.05.2017 kişibaşı :15.000

3. 3 3gunlukdunya
7. Senfonim ............
8. segazel ...........
9. stanki .........
10. hmbg ........15000
11. Bisquits ...............15000
12. demlikbardakcay

13 O Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. wagen ..........

wagen duası:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…