15000 okuyoruz canım çünkü ucgünlükdünya ve bisquits dan haber geldi okuduklarını söyledi eksikleri onların okudukları ile kapattımSealand canım biz simdi kaç tane okuycaz benim kafam karıştı biraz
Kime okuyoruz şimdi bugün :)yeni liste
Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma yaklaşık 22.000 Ya Fettah (C.C)(kişi sayısına göre değişir) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
1. D Dreamer023
2.Whiteandblue
3. @denizkaplan
4. N nedennicin
5. G Greeneliton
6.Cestlaviee
7.Sealand
daha yeni başladık canım eski liste bitmedi daha yeni liste toparlansın biraz daha sayı artsın başlıyıcaz inşaalahKime okuyoruz şimdi bugün :)
canım yazıp silmişim yanlişlıkla şimdi yazıyorum tekrar listedesinBana bildirim geldi etiketlendiğime dair ama bulamadım msjı :) Beni eklediniz mi yeni listeye ?Sealand
ekliyorum cnm şimdi daha başlamadıkHayırlı olsun canim nasıl okuyorsunuz bende katılmak istiyorum ama geç mi kaldım ki
ESKİ LİSTE HAFTAYA BİTECEK YENİ LİSTEYE GEÇİCEZ DAHA YENİ LİSTE BAŞLAMADI2 ayri liste var hangisi gecerli? Biraz karisik olmus ben pek anlayamadim. Birde bu hatim 1 gecede bitirilmiyomu normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?