Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

KIZLAR NERDESİNİZ ARKADAŞLARIN EKSİKLERİ TAMAMLANAMADI.........
BİR HAFTA BEKLEDİM EKSİKLER İÇİN SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM....

@jasmina için eksikler:26.000

@wagen için eksikler:98.00

1 . kaptinn ................
2. @Hazal ......................jasmine içinde okumadı
3. 3 3gunlukdunya ...........jasmine içinde okumadı
5. 0 09mami .............jasmine içinde okumadı

13 O Ovagaribi .......
5. jasmina ...........

KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN LİSTEYE EL ATALIM OKUYABİLİRSENİZ FAZLADAN ARKADAŞLARIN YARIM KALDI OKUMALARI

2. @Hazal ......................
3. 3 3gunlukdunya
4. Sealand ..............
5. 0 09mami .............
6. @Eeelma ...............
7. Senfonim ............
8. segazel
9. stanki .........
10. hmbg ........
11.@Bisquits ...............
12. @demlikbardakcay

13 @Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. @wagen ..........

Sealand yeni listede kişi başı 22.000 değil yaklaşık 18.400 düşüyor. 13 kişiyiz hesapla. Napalım şimdi?
cnm bazıları bir seferlik deneme için girdi yapabilirse devam edecek ayrıca ondan önceki tecrübelerime göre vazgecenler olacak ve liste tamamlanmayacak bazılarından da yanıt gelmedi başlıyorum diye fazla olursa kumbara yaparız merak etme önemli olan listenin bir haftada bitmesi aksama olmaması.Uzun soluklu bir liste herhafta bir kişiye okumamız lazım sarkma olmamalı şimdilik böyle 2. kişiye geçerken zaten yeniden listeyi ve sayıyı düzenliyicem o zamana kim kalır kim gider belli olur.

Tamam canım . sağol açıklama için

KIZLAR NERDESİNİZ ARKADAŞLARIN EKSİKLERİ TAMAMLANAMADI.........
BİR HAFTA BEKLEDİM EKSİKLER İÇİN SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM....

@jasmina için eksikler:26.000

@wagen için eksikler:83.00

2. @Hazal ......................jasmine içinde okumadı
3. 3 3gunlukdunya ...........jasmine içinde okumadı
5. 0 09mami .............jasmine içinde okumadı

13 O Ovagaribi .......
5. jasmina ...........

KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN LİSTEYE EL ATALIM OKUYABİLİRSENİZ FAZLADAN ARKADAŞLARIN YARIM KALDI OKUMALARI

2. @Hazal ......................
3. 3 3gunlukdunya
4. Sealand ..............
5. 0 09mami .............
6. @Eeelma ...............
7. Senfonim ............
8. segazel
9. stanki .........
10. hmbg ........
11.@Bisquits ...............
12. @demlikbardakcay

13 @Ovagaribi .......
14. @Gybkc....
15. jasmina ............
16. @wagen ..........

Peki bu seferlik süreyi uzatabilir miyiz? Netleşmediği için ve bazı sorunlarımdan dolayı başlayamadım

Canım beni listeden çıkarır mısın? D Dreamer023 için 10 bin okudum. 12 bin daha okuyup ayrılıcam. Liste çok uzun bir süre gerektiriyor. Geçmişe baktım ve anlaşılan o ki bazı arkadaşlar okuyamadan ayrılıyor. Kimsenin hakkına girmeyi de hakkıma girilmesini de istemediğim için ayrılıyorum. Sevgiler.

Sealand kumbara ıcın yada eksıkler ıcınmı demelıyım yenı arkadasa baslayana kadar okumaya başlıyorum ınsallah..Herkese hayırlı ramazanlar ..

Arkadaşlar okuyabileceklerle devam edelim çıkmak isteyen arkdaslar çıkabilir çünkü sonradan ayrılmaktansa şimdi ayrılmak daha iyi çünkü sonrasında toparlamakta zorluk çekiyorum bundan önceki listede sadece son iki haftada sorun oldu diğer arkdaslar günü güne liste hazırladım ve sorun olmadı okundu ancak listeye başlarken aksamalar olmasın diye her zaman sayıyı fazla tutuyorum tarihi uzatmayalım bakalım pazartesi ye kadar kimler kalır kimler okuyabiliyor onlarla devam ederiz sayıyı da ona göre ayarlariz listenin nasıl.ilerleyeceği zaten kurallarda yazıyor haftalık değişiyor ve ayrılmamak gerekiyor sonradan ayrılanlara ne yapabilirim ki herkes kuralları okuyarak giriyor bir şekilde Allah in izniyle listeler devam etti Allah izin verirse yine okuruz okuyamasak da yeni listeyle az kişiyle sayı ve sureyi uzatarak okuruz o da aynı hesap olur

Kurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

D Dreamer023 için liste 29.05 2017 - 05.06.2017 kişibaşı :22.000

1. D Dreamer023
2. HAYALET CASPER
3. N nedennicin
4. G Greeneliton
5. Sealand
6. aquarius24
7. @Minik peri
8. umut-16
9. Senfonim
10. wagen
11. demlikbardakcay
kumbara 20.500

Dreamer23 duası:
Duam; şuan nişanlıyım. bana ve kardeşime hayırlı bir evlilik, güzel bir iş. aileme mutluluk sağlık, sınava gireceğim de hayalimdeki bölümü kazanmak.

Ve bu duayı okuyan herkesinde mutluluğu, sağlığı, hayallerinin gerçekleşmesi, ölmüşlerimizin günahlarının affını dilerim.
Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın.

Allah kabul etsin cnm hakkını helal et Rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…