cnm bazıları bir seferlik deneme için girdi yapabilirse devam edecek ayrıca ondan önceki tecrübelerime göre vazgecenler olacak ve liste tamamlanmayacak bazılarından da yanıt gelmedi başlıyorum diye fazla olursa kumbara yaparız merak etme önemli olan listenin bir haftada bitmesi aksama olmaması.Uzun soluklu bir liste herhafta bir kişiye okumamız lazım sarkma olmamalı şimdilik böyle 2. kişiye geçerken zaten yeniden listeyi ve sayıyı düzenliyicem o zamana kim kalır kim gider belli olur.Sealand yeni listede kişi başı 22.000 değil yaklaşık 18.400 düşüyor. 13 kişiyiz hesapla. Napalım şimdi?
Tamam canım . sağol açıklama içincnm bazıları bir seferlik deneme için girdi yapabilirse devam edecek ayrıca ondan önceki tecrübelerime göre vazgecenler olacak ve liste tamamlanmayacak bazılarından da yanıt gelmedi başlıyorum diye fazla olursa kumbara yaparız merak etme önemli olan listenin bir haftada bitmesi aksama olmaması.Uzun soluklu bir liste herhafta bir kişiye okumamız lazım sarkma olmamalı şimdilik böyle 2. kişiye geçerken zaten yeniden listeyi ve sayıyı düzenliyicem o zamana kim kalır kim gider belli olur.
Peki bu seferlik süreyi uzatabilir miyiz? Netleşmediği için ve bazı sorunlarımdan dolayı başlayamadımcnm bazıları bir seferlik deneme için girdi yapabilirse devam edecek ayrıca ondan önceki tecrübelerime göre vazgecenler olacak ve liste tamamlanmayacak bazılarından da yanıt gelmedi başlıyorum diye fazla olursa kumbara yaparız merak etme önemli olan listenin bir haftada bitmesi aksama olmaması.Uzun soluklu bir liste herhafta bir kişiye okumamız lazım sarkma olmamalı şimdilik böyle 2. kişiye geçerken zaten yeniden listeyi ve sayıyı düzenliyicem o zamana kim kalır kim gider belli olur.
Canım beni listeden çıkarır mısın? D Dreamer023 için 10 bin okudum. 12 bin daha okuyup ayrılıcam. Liste çok uzun bir süre gerektiriyor. Geçmişe baktım ve anlaşılan o ki bazı arkadaşlar okuyamadan ayrılıyor. Kimsenin hakkına girmeyi de hakkıma girilmesini de istemediğim için ayrılıyorum. Sevgiler.cnm bazıları bir seferlik deneme için girdi yapabilirse devam edecek ayrıca ondan önceki tecrübelerime göre vazgecenler olacak ve liste tamamlanmayacak bazılarından da yanıt gelmedi başlıyorum diye fazla olursa kumbara yaparız merak etme önemli olan listenin bir haftada bitmesi aksama olmaması.Uzun soluklu bir liste herhafta bir kişiye okumamız lazım sarkma olmamalı şimdilik böyle 2. kişiye geçerken zaten yeniden listeyi ve sayıyı düzenliyicem o zamana kim kalır kim gider belli olur.
Allah kabul etsin cnm hakkını helal et Rabbim dualrımızı kabul etsin11.500 okudum 22 bine tamamlayip. Ayrilacagim cok zaman aliyor herkes hakkini helal etsin lütfen
Allah kabul etsin cnm hakkını helal et Rabbim dualarımızı kabul etsinCanım beni listeden çıkarır mısın? D Dreamer023 için 10 bin okudum. 12 bin daha okuyup ayrılıcam. Liste çok uzun bir süre gerektiriyor. Geçmişe baktım ve anlaşılan o ki bazı arkadaşlar okuyamadan ayrılıyor. Kimsenin hakkına girmeyi de hakkıma girilmesini de istemediğim için ayrılıyorum. Sevgiler.
cnm formatı değiştirmeyelim herkes bu şekilde kabul edip girdiKimseden ses soluk cikmiyor.iki prensesin annesi 'a katiliyorum bende.
Bari en azindan 1 kerelik toplu yapalim. Herkes kendi haceti icin niyetlensin hepbirlikte okuyalim. Olurmu öyle?
Bende 5bin küsür okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?