1500 okudum devam ediyorumKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
D Dreamer023 için liste 29.05 2017 - 05.06.2017 kişibaşı :22.000
1. D Dreamer023
2.HAYALET CASPER
3. G Greeneliton
4.Sealand
5.aquarius24
6. @Minik peri
7.umut-16
8.Senfonim
9.wagen
10.demlikbardakcay
kumbara 20.500
Dreamer23 duası:
Duam; şuan nişanlıyım. bana ve kardeşime hayırlı bir evlilik, güzel bir iş. aileme mutluluk sağlık, sınava gireceğim de hayalimdeki bölümü kazanmak.
Ve bu duayı okuyan herkesinde mutluluğu, sağlığı, hayallerinin gerçekleşmesi, ölmüşlerimizin günahlarının affını dilerim.
Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın.
Gözün aydın canım galiba hamiş sinde duat bezede ne olur bende çok istiyom bebiş ama olmuyo inşallah birgün benimde duam kabul olur şumubarek aydaArkadaslar burda sizinle dua ettim rabbim gonlumden gecen meslegi bana nasip etsin diye... cok sükür bugün nasip etti allahima binlerce şükür. Hepinizden allah razi olsun dilekleriniz en kisa surede gerceklessin. Hepinizi opuyorum
Cnm pazartesiye kadar draemer için 22000 okumalısın parça parça verme hepsini okuduğunda bu pazartesi verir ş indreamear için 3000 okdum eksikler içinde 200 okudum Allah herkesin gönlüne niyetine göre versin inşallah
Tamam canım söz öyle yapcam :*C
Cnm pazartesiye kadar draemer için 22000 okumalısın parça parça verme hepsini okuduğunda bu pazartesi verir ş in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?