Canım benim az kaldı yarına biterKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
@dreamer için eksikler: 43.621
1. D Dreamer023
2.HAYALET CASPER
6. @Minik peri
9.wagen
HAYALET CASPER için liste 05.05 2017 - 12.06.2017 kişibaşı :22.000
1. D Dreamer023
2.HAYALET CASPER
3. G Greeneliton ...................
4.Sealand .................
5.aquarius24
6. @Minik peri
7.umut-16 .................
8.Senfonim ...............
9.wagen
10.demlikbardakcay ...............
11 E EEEliffffffffff ...................
kumbara 0
HAYALET CASPER duası:
Allahım bu mübarek günlerin hürmetine eşimle evliliğimiz eskisinden daha güzel daha mutlu daha hayırlı ve huzurlu geçsin. Bizi ölene kadar birbimize hayırlı kıl.. Birbirimize olan güvenimiz sevgimiz saygımız ilgimiz artarak devam etsin. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et.. Birbirimize karşı işlediğimiz günahlarımızı ve tüm günahlarımızı affet.. Barıştıktan sonraki hayatımız eskisinden daha huzurlu olsun.
Dua eden arkadaşlarımın da günahlarını affet ve dualarını kabul et.. Aminn...
Canım okumam bitti 22 000 okudunKurallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 22.000 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim
@dreamer için eksikler: 43.621
1. D Dreamer023
2.HAYALET CASPER
6. @Minik peri
9.wagen
HAYALET CASPER için liste 05.05 2017 - 12.06.2017 kişibaşı :22.000
1. D Dreamer023
2.HAYALET CASPER
3. G Greeneliton ...................
4.Sealand .................
5.aquarius24
6. @Minik peri
7.umut-16 .................
8.Senfonim ...............
9.wagen
10.demlikbardakcay ...............
11 E EEEliffffffffff ...................
kumbara 0
HAYALET CASPER duası:
Allahım bu mübarek günlerin hürmetine eşimle evliliğimiz eskisinden daha güzel daha mutlu daha hayırlı ve huzurlu geçsin. Bizi ölene kadar birbimize hayırlı kıl.. Birbirimize olan güvenimiz sevgimiz saygımız ilgimiz artarak devam etsin. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et.. Birbirimize karşı işlediğimiz günahlarımızı ve tüm günahlarımızı affet.. Barıştıktan sonraki hayatımız eskisinden daha huzurlu olsun.
Dua eden arkadaşlarımın da günahlarını affet ve dualarını kabul et.. Aminn...
jasmine tamamlandı
wagen için eksikler:16.100
3. 3 3gunlukdunya ...........jasmine içinde okumadı
5. 0 09mami .............jasmine içinde okumadı
5.jasmina ...........
3 3gunlukdunya foruma giriyorsun diğer arkadaşlar ise uzun zamandır girmiyor tek sen kaldın lütfen cevap yazar mısın sadece 16.100 okusan wagen nin listesi kapanıyor wagwni de bitirelim
bende yeniden değiştirecektim cnm listeyi teşekkür ederimSealand listedeki isimleri ve sayilari yenilesekmi?
Tesadüf gördüm minik peri siteden ayrilmis, onu cikarabiliriz.
Minik peri bi dua grubuna yazmis ayriliyorum siteden diye, dualarida aksattim kusura bakmayin diye.Minik Peri nasıl ayrılmış ya ? Sadece uzun süredir girmemiş dreamer de uzun süredir girmiyor :/ ben de daha kendime başlayamadım dreamer kendine okumuyor mu nasıl onun eksikler 20.000 küsür oluyor anlayamadım :/Sealand
Minik peri bi dua grubuna yazmis ayriliyorum siteden diye, dualarida aksattim kusura bakmayin diye.
Dreamer icinde 2 arkadas okuyup gruptan ayrildi listede isimleri yok o yüzden sayilardan düstü. Birde yanilmiyorsam dreamer belirtmisti kendi icin okumaya basladim diye. Kendinden haber gelmesini bekliyelim bence. Sen kendine okumaya basla.
Baktik cok uzun süre girmiyor 21bini kalanlara bölüsürüz fazla birsey kalmiyo zaten. Benim fikrim tabi,Sealand karar verir
Bence kendine devam et canim. :)Şuan dreamer a okunması gereken toplam 21.000 ise ben dreamer a henüz 17.500 okudum. Kendisi de kendisine okumuştur herhalde? Ben kendiminkine başlayayım mı ?Sealand
Minik Peri nasıl ayrılmış ya ? Sadece uzun süredir girmemiş dreamer de uzun süredir girmiyor :/ ben de daha kendime başlayamadım dreamer kendine okumuyor mu nasıl onun eksikler 20.000 küsür oluyor anlayamadım :/Sealand
uzun süre cevap gelmeyen arkdaşları mecburen çıkarıyorum okumalar aksamasın diyeMinik peri bi dua grubuna yazmis ayriliyorum siteden diye, dualarida aksattim kusura bakmayin diye.
Dreamer icinde 2 arkadas okuyup gruptan ayrildi listede isimleri yok o yüzden sayilardan düstü. Birde yanilmiyorsam dreamer belirtmisti kendi icin okumaya basladim diye. Kendinden haber gelmesini bekliyelim bence. Sen kendine okumaya basla.
Baktik cok uzun süre girmiyor 21bini kalanlara bölüsürüz fazla birsey kalmiyo zaten. Benim fikrim tabi,Sealand karar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?