Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

urallar
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 10 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 29.890 Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

wagen için liste 26.06 2017 - 04.08.2017 kişibaşı :29.890

1. G Greeneliton ..................
2. Sealand ................
3. aquarius24
4. umut-16 ...............29.890
5. Senfonim ...............29.890
6. wagen ..................
7. demlikbardakcay ...............29.890
8. E EEEliffffffffff ........................29.890

kumbara 251.430

wagen duasıBİSMİLLAH İ RAHMANİ RAHİM YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN RABİM ELLERİMİ AÇTIM SANA YALVARIYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.S)ARACI KILIYO ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNİ MEKKE MEDİNE YE GİDEN HACILARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EN SEVDİĞİN İSMİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MERYEM ANA MIZIN SANA YALVARDIĞI İSMİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YA FETTAN İSMİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTİYEN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNE SONRADA BANA KENDİ KATINDAN HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİB ET YARABBİ NE OLUR TEDAVİYE GEREK KALMADAN NASİB EYLE AMA İLLEDE O YOLA GİRCEKSEMDE HAYIRLA SONUÇLANDIR BU YOLDA OLAN TÜP BEBEK YAPAN HİÇ KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMA KUCAKLARIMIZA SALİHLERDEN OLAN EVLATLAR NASİB ET EŞLERİMİZLE ARAMIZI HERDAİM HOŞNUT KIL BEDEN LERİMİZE SAĞLIKVER BEKARLARIMIZA HAYIRLI EVLİLİK VER ANNEMİ BABAMI BENİ TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİ BAĞAŞLA AFET RABBİM KUDÜS U YIKMAK İSTİYEN İŞKAL ETMEK İSTİYENLERE FIRSAT VERME EVLERİMİZE BEREKET NASİB ET ANNEME ACİL VE KALICI ŞİFA NASİB EYLE ABLAMA BORÇLARINDAN DOLAYI KOLAYLIK HAYIRLI Bİ İŞ NASİB ET KOCASINA RABBİM BURDA DUA EDENLERİN VE BENİM KALBİMDEKİNİ HAKKIMDA HAKKIMDAKİNİDE KALBİME RAZI KIL HAYRA ÇEVİR ALLAH IM EĞER ÇOCUK HAKKIMDA HAYIRSIZSADA SEN HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN HAKKIMDA HAYRA ÇEVİRİP NASİB EYLE ŞEYMA
AMİN EL FATİHA.....

Kurallar
*son okuma gününde saat en geç 21:00 da haber verilsin o gece listeyi yenileyeyim

wagen için eksikler:
3. aquarius24

@ demlikbardakcay için liste 04.06 2017 - 14.08.2017 kişibaşı :29.890

3. aquarius24
5. Senfonim ...............
7. demlikbardakcay ...............
8. E EEEliffffffffff ........................

kumbara 251.430

demlikbardakcay duası

Sealand duam:
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Hakimsin sen Rabbim. Senin her işin hikmetlidir. Yokluğu varlığa sen cevirirsin. Imkansiz anlamini yitirir senin huzurunda. Hayatimizdaki karanliklari aydinliga cevir. Bizi yalniz birakma bunalimlarimizda. Allahm anneme ve babama acil kalici hayirli şifalar ver maddi ve manevi boyutta. Allahm kardesime hayirli bir is nasip et cok mutlu olacagi guzel insanlarla karsilastir. İstemediği durumlara düşürme. Banada hayirli bir ilde çalışmayı nasip et. Bulunduğum yerden ve insanlardan skldm. Sen bizi guzel insanlarla karsilastir. Senin sevdigin seni sevdiren guzel insanlar cikar karsimiza. Bizi mutsuz eden hayirsiz insanlari bizden uzaklastir. Borcumuzu biran once odemeyi nasip eyle. Bizi istemedigimiz durumlara düşürme. Bize rahmet ve bereket kapilarini ac Rabbim. Allahm kardesime ve bana hayirli esler nasip et. Sen bizim neyi isteyip neyi istemedigimizi bizden iyi bilirsin. Kalbimizden gecenleri hayirli eyleyip nasip eyle Allahm.
Hayretimizi artır Rabbim. Ilmimizi ziyadelestir. Marifetimizi genislet. Taklidimizi tahkike cevir. Allahm duama katilan arkadaslarimin dualarini kabul eyle. Hayirli esler hayirli evlatlar nasip eyle. Vatanimiza selamet ver. Dualarimizin kabul olmamasindan sana sığınıyoruz.

Kurallar

wagen için eksikler:
3. aquarius24

@ demlikbardakcay için liste 04.06 2017 - 14.08.2017 kişibaşı :29.890

3. aquarius24
5. Senfonim ...............
7. demlikbardakcay ...............
8. E EEEliffffffffff ........................

kumbara 251.430

demlikbardakcay duası
Hakimsin sen Rabbim. Senin her işin hikmetlidir. Yokluğu varlığa sen cevirirsin. Imkansiz anlamini yitirir senin huzurunda. Hayatimizdaki karanliklari aydinliga cevir. Bizi yalniz birakma bunalimlarimizda. Allahm anneme ve babama acil kalici hayirli şifalar ver maddi ve manevi boyutta. Allahm kardesime hayirli bir is nasip et cok mutlu olacagi guzel insanlarla karsilastir. İstemediği durumlara düşürme. Banada hayirli bir ilde çalışmayı nasip et. Bulunduğum yerden ve insanlardan skldm. Sen bizi guzel insanlarla karsilastir. Senin sevdigin seni sevdiren guzel insanlar cikar karsimiza. Bizi mutsuz eden hayirsiz insanlari bizden uzaklastir. Borcumuzu biran once odemeyi nasip eyle. Bizi istemedigimiz durumlara düşürme. Bize rahmet ve bereket kapilarini ac Rabbim. Allahm kardesime ve bana hayirli esler nasip et. Sen bizim neyi isteyip neyi istemedigimizi bizden iyi bilirsin. Kalbimizden gecenleri hayirli eyleyip nasip eyle Allahm.
Hayretimizi artır Rabbim. Ilmimizi ziyadelestir. Marifetimizi genislet. Taklidimizi tahkike cevir. Allahm duama katilan arkadaslarimin dualarini kabul eyle. Hayirli esler hayirli evlatlar nasip eyle. Vatanimiza selamet ver. Dualarimizin kabul olmamasindan sana sığınıyoruz.

Selam arkadaslar, bildirim yapayim dedim unutuldunuz sanmayin :) biraz yavas ilerliyorum ama okuyorum. Son 3 arkadas kaldi, mutlaka bitirecegim. Bittigi zaman yine bildirim yapicam insallah.

Kendim için okudum canım

Sealand canim duami yazayim:
ALLAHIM 3.TUP BEBEK TEDAVIME BASLADIĞIM BU AY OLUMLU SONUC ALMAMI NASIP ET..HAYIRLISIYLA YAVRUMU SAGLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI,YAVRUMUN AILESINE VATANINA HAYIRLI EVLAT OLMAYI NASIP ET YARABBIM...PEYGAMBERIMIZIN YUZU SUYU HURMETINE 7 YILLIK EVLAT HASRETIMIZI DINDIR...EVIMIZI BEBEK SESLERIYLE DOLDUR YARABBIM...AILEMI SEVDIKLERIMI HER TURLU KOTULUKLERDEN UZAK TUT YARABBIM..

Kızlar internetimde sıkıntı olduğu için Senfonim arkadaşımız bu haftalık düzenlemeyi yapicak inşaallah biraz sonra kusura bakmayın Eksikleri olanlar bildirim yapabilirse şimdiden iyi olur Bu hafta son kişi olan Elif deyiz başlangıç 15 ağustos son okuma tarihi 24 agustos

- Kurallar -
1. Listeyi aksatanlar çıkartılır.
2. Fazla okumak isteyenlerin okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
(Kişi başı okuma 29.890 Ya Fettah (C.C ) toplamda 239.121 ; ya Fettah hatmi )

Son okuma gününde saat en geç 21.00 da haber verilsin ki o gece listeyi yenileyeyim.

demlikbardakcay için eksikler:

1. G Greeneliton .................. ( Wagen içinde okumadı. )
3. aquarius24 ............... (Wagen içinde okumadı. )
7. @demlikbardakçay ..............

E EEEliffffffffff için liste 15.08.2017 - 24.08.2017 kişibaşı : 29.890
1. G Greeneliton
2. Sealand
3. aquarius24
4. umut-16
4. Senfonim
6. wagen
7. demlikbardakcay
8. E EEEliffffffffff

Kumbara : 251.430

Elif ' in Duası :

ALLAHIM 3.TÜP BEBEK TEDAVİME BASLADIĞIM BU AY OLUMLU SONUC ALMAMI NASIP ET..HAYIRLISIYLA YAVRUMU SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI,YAVRUMUN AİLESİNE VATANINA HAYIRLI EVLAT OLMAYI NASİP ET YARABBIM...PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE 7 YILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİ BEBEK SESLERİYLE DOLDUR YARABBIM...AİLEMİ SEVDİKLERİMİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN UZAK TUT YARABBİM..

Amin..

Son düzenleme:
toplamda 239.121 ; ya Fettah hatmi )

Son okuma gününde saat en geç 21.00 da haber verilsin ki o gece listeyi yenileyeyim.

demlikbardakcay için eksikler:

1. G Greeneliton .................. ( Wagen içinde okumadı. )
3. aquarius24 ............... (Wagen içinde okumadı. )
7. @demlikbardakçay ..............

E EEEliffffffffff için liste 15.08.2017 - 24.08.2017 kişibaşı :demlikbardakçay ..............

E EEEliffffffffff için liste 15.08.2017 - 24.08.2017 kişibaşı : 29.890
1. G Greeneliton
2. Sealand
3. aquarius24
4. umut-16
4. Senfonim
6. wagen
7. demlikbardakcay
8. E EEEliffffffffff

Kumbara : 251.430

Elif ' in Duası : Şerif kızı Didem

ALLAHIM 3.TÜP BEBEK TEDAVİME BASLADIĞIM BU AY OLUMLU SONUC ALMAMI NASIP ET..HAYIRLISIYLA YAVRUMU SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI,YAVRUMUN AİLESİNE VATANINA HAYIRLI EVLAT OLMAYI NASİP ET YARABBIM...PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE 7 YILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİYILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİ BEBEK SESLERİYLE DOLDUR YARABBIM...AİLEMİ SEVDİKLERİMİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN UZAK TUT YARABBİM..

Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…