nKizlar bugun transferim oldu..Rabbim insallah hamilelik sevincini yasatir
Kuzum Allah razi olsun...Rabbim evlat hasreti çeken herkese bizlere evlat nasip etsinAmin canım hadi hayırlısı valla senin duanı okurken yolculuktaydım en içten kalbimle dua ettim sana inşallah tutunur bilirim bende o özlemi
n
insallah tutar canim Allah hayirlisiyla saglikla kucagini doldursun insallah. Transferine kadar senin hatmini bitiremicem diye korkmustum 2 günde okudum yetismis cok sükür.Kizlar bugun transferim oldu..Rabbim insallah hamilelik sevincini yasatir
Sagol canim benim...Rabbim sana da gonlunde ne muradin varsa en kisa zamanda nasip etsininsallah tutar canim Allah hayirlisiyla saglikla kucagini doldursun insallah. Transferine kadar senin hatmini bitiremicem diye korkmustum 2 günde okudum yetismis cok sükür.
Cnm ben çıkıyorum , mesajı yeni gördüm; başka esmaya katıldım,ikisini birden yetştiremem , hakkınızı helal edinKURALLAR 1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık kişi sayısı artarsa bu sayı düşecek Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)
1.Cuel
2. @Hazal
3.demlikbardakcay
4.Sealand
5.Senfonim
6. @msls123
7. @Jocelyn
8. H Hulya_38
9. N NEZ1212
10. H Hayalimi_yasarken
11. B BEYBISIM
12.kardelen384
13
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?