Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

insallah tutar canim Allah hayirlisiyla saglikla kucagini doldursun insallah. Transferine kadar senin hatmini bitiremicem diye korkmustum 2 günde okudum yetismis cok sükür.
Sagol canim benim...Rabbim sana da gonlunde ne muradin varsa en kisa zamanda nasip etsin

Son okuma gününde saat en geç 21.00 da haber verilsin ki o gece listeyi yenileyeyim.

demlikbardakcay için eksikler:

1. G Greeneliton .................. ( Wagen içinde okumadı. )

E EEEliffffffffff için liste 15.08.2017 - 24.08.2017 kişibaşı : 29.890
1. G Greeneliton
2. Sealand ...29.890
3. aquarius24 ....29.890
4. umut-16 .......29.890
4. Senfonim
6. wagen ....29.890
7. demlikbardakcay ...29.890
8. E EEEliffffffffff ...29.890

Kumbara : 251.430

Elif ' in Duası : Şerif kızı Didem

ALLAHIM 3.TÜP BEBEK TEDAVİME BASLADIĞIM BU AY OLUMLU SONUC ALMAMI NASIP ET..HAYIRLISIYLA YAVRUMU SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI,YAVRUMUN AİLESİNE VATANINA HAYIRLI EVLAT OLMAYI NASİP ET YARABBIM...PEYGAMBERİMİZİN PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE 7 YILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİYILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİ BEBEK SESLERİYLE DOLDUR YARABBIM...AİLEMİ SEVDİKLERİMİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN UZAK TUT YARABBİM

demlikbardakcay için eksikler:

1. G Greeneliton .................. ( Wagen içinde okumadı. )

E EEEliffffffffff için eksikler
1. G Greeneliton
4. Senfonim

Kumbara : 251.430

Elif ' in Duası : Şerif kızı Didem

ALLAHIM 3.TÜP BEBEK TEDAVİME BASLADIĞIM BU AY OLUMLU SONUC ALMAMI NASIP ET..HAYIRLISIYLA YAVRUMU SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI,YAVRUMUN AİLESİNE VATANINA HAYIRLI EVLAT OLMAYI NASİP ET YARABBIM...PEYGAMBERİMİZİN PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE 7 YILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİYILLIK EVLAT HASRETİMİZİ DİNDİR...EVİMİZİ BEBEK SESLERİYLE DOLDUR YARABBIM...AİLEMİ SEVDİKLERİMİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN UZAK TUT YARABBİM

KURALLAR 1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık kişi sayısı artarsa bu sayı düşecek Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi)

1. Cuel
2. @Hazal
3. demlikbardakcay
4. Sealand
5. Senfonim
6. @msls123
7. @Jocelyn
8. H Hulya_38
9. N NEZ1212
10. H Hayalimi_yasarken
11. B BEYBISIM
12. kardelen384
13

14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.

Cnm ben çıkıyorum , mesajı yeni gördüm; başka esmaya katıldım,ikisini birden yetştiremem , hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…