DUYURU
ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMIZIN BİR FİKRİ VAR DAHA ÖNCE DE BİR LİSTEDE UYGULAMIŞTIK GÜZEL OLMUŞTU ZATEN AZ KİŞİYİZ HERKES YADA İSTEYEN İSMİNİ VE DUASINI YADA SADECE DUASINI YOLLASA VE LİSTENİN SONUNA EKLESEK HERKES TAMAMLANINCAYA KADAR ORDA KALSA VE NAMAZLARDAN SONRA YA DA İSTEDİĞİMIZ ZAMAN DUA ETSEK BİRBİRİMİZE İSMEN NASIL OLUR .OKUMA İSE ESKİSİ GİBİ DEVAM EDECEK BU EKSTRA BİR DURUM
KURALLAR
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi
@cuel için liste 07.09.2017 - 14.09.2017 kişibaşı : 23.912
1. @cuel ..............23.912
2. @Hazal
3. @demlikbardakcay 23.912
4. @Sealand
5.Senfonim ...........23.912
6. @msls123 ...........23.912
7. B BEYBISIM
8.ManolyaBaby ...........23.912
9.OMRUM79
10 @peki oyle olsun ......23.912.
11 @EEEliffffffffff .............23.912
kumbara 2700
@cuel duası:
Doğacak olan çocuğumu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma alabileyim inşallah. Hepimizin evlerinden işlerinden nasip bereket sağlık ve ağız tadı eksik olmasın
Dualar:
* E EEEliffffffffff (Serif kizi Didem ): Hamileliğimi hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğimi sağlikli bi şekilde kucağima almak istiyorum....
* @Sealand (seda):mutlu olacağım bir eş ve çocukla
* @cuel :Doğacak olan çocuğumu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma alabileyim inşallah. Hepimizin evlerinden işlerinden nasip bereket sağlık ve ağız tadı eksik olmasın
* @peki oyle olsun :Allahım Şafi ismin hürmetine annemin ameliyatı çok iyi geçsin ve sağlığına kavuşsun, abim davasını kazansın ve tazminatını alsın, ben de okulumda çok başarılı olayım iletişimim çok iyi olsun ve hayırlı kolay ve bol kazanç kapısı aç, amin.
* @manolya _x Rabbimden hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olmayi, ailemle mutlu ve huzurlu olmayi diliyorum
* @msls123 duam işimde başarılı olup yükseliyim hayırlı biri çıksın karşıma evleniyim
@Sealand[/QUOTE
Cuel in eksiğini tamamlamıycakmıyız, bir sonraki okumaya o miktarıda eklesek daha iyi olmaz mı ?
Canim ben sealand diye niyetlenip baslamistim bugun..seninkini okumus olurum bu arada . Ya da karismasin dersen kumbara filan mi yapalim? 7500 okumustum sana.KIZLAR HAZALDAN SES ÇIKMAZSA DUASINI YOLLAMAZSA @DEMLİBARDAKÇAY DAN DEVAM EDİP HAZALI BİR DAHAKİ HAFTAYA OKURUZ BU HAFTA DEMLİBARDAKÇAYI OKURUZ HAZAL CEVAP VERMEZZSE VAKİT KAYBETMEMEK İÇİN .LİSTEYİ TEKRAR DÜZENLEYİP DEMLİBARDAKÇAYA GÖRE DÜZENLERİM
KURALLAR
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi
@cuel için okumayanlar EKSİK:21.212
- @Hazal
- @BEYBISIM
@Hazal için liste 14.09.2017 - 21.09.2017 kişibaşı : 21.738
1. @cuel
2. @Hazal
3.demlikbardakcay
4. @Sealand
5 .Senfonim
6.sl_12
7. @BEYBISIM
8.ManolyaBaby
9. @OMRUM79
10. @peki oyle olsun
11. E EEEliffffffffff
@Hazal DUASI:
DUALAR:
1. @cuel çocuğunu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma almak ve evlerimizde vee işlerimizde bereket sağlık ve ağız tadı
2. @Hazal .......................................
3.demlikbardakcay
4. @Sealand mutlu olacağım bir eş ve çocuklar sağlıklı bereketli inançlı huzurlu mutlu bir ömür
5 .Senfonim ............................................
6. @msls123 işinde başarılı olup yükselip hayırlı biri ile evlenme
7. B BEYBISIM ...................................................
8. @Manolya_x hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olması, ailesi ile mutlu ve huzurlu olması
9. @OMRUM79 kalbindeki kişiyi onun için hayırlı olması ve hayırlısıyla evlenip yuva kurması
10. @peki oyle olsun Annesinin ameliyatının çok iyi geçmesi ve sağlığına kavuşması, abisinin davasını kazanması ve tazminatını alması, okulunda çok başarılı olup iletişiminin çok iyi olması ve hayırlı kolay ve bol kazanç kapısı.
11. @EEEliffffffffff (şerif kızı Didem)Hamileliğini hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğini sağlikli bi şekilde kucağima alması
istersen kumbara yapalim cnm eksikleri tamamlarizCanim ben sealand diye niyetlenip baslamistim bugun..seninkini okumus olurum bu arada . Ya da karismasin dersen kumbara filan mi yapalim? 7500 okumustum sana.Sealand
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?