Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Cuel için okuma bitti Allah kabul etsin B BEYBISIM den ses yok onu çıkardım şimdilik sayı aynı oldu eliffff geldiği için BEYBİŞİM den cevap gelirse yeniden listeye alırız.Hazal a başlayabilirsiniz şimdi duasını sayfaya atacak inşaalah
KURALLAR
1.Listeyi aksatanlar listeden çıkarılır.
2.Fazla okumak isteyenlerın okumaları kumbara yapılır ve eksikler tamamlanır.
3. 7 gün içinde bir kişiye okunur.
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi
@Hazal için liste 14.09.2017 - 21.09.2017 kişibaşı : 23.912

1. Cuel
2. @Hazal
3. @demlikbardakcay
4. @Sealand
5 . @Senfonim
6. sl_12
7. @Manolya_x
8. @OMRUM79
9. @peki oyle olsun
10. @EEEliffffffffff
kumbara 11.200
@Hazal DUASI:
Allahım bu salavatı Şerife hurmetine sen hazal kulunun ve bu topikte ve tüm mümin kardeslerimizin dualarini kabul et hastalara acil sifalar ver başta annem ve babama sen onların agrisini acısını gösterme hayırlı uzun ömür ver. Borclarimizi hayırlı bi şekilde ödemeyi nasip eyle evimize bolluk maneviyat ver aileme ve bana huzur ver yeni girmiş olduğum bu işte bana hayırlar ihsan eyle alnimin akıyla masimi haketmeyi nasip eyle ablama ve bana hayırlı huzur aşk maneviyat dolu evlilik yapmayı nasip eyle ablami düştüğü kararsizliktan kurtar ve bizide gerginlikten. net bir karar almasini ve mutlu bir son nasip eyle Pişman olacağı şeyler yasmasina veya yapmasina müsade etme onun hakkında en hayırlı olanı ona ver ve sen tüm kapaliliklarimizi aç hayirsizliklara şer durumlara dusmekten senin ya Fettah isminin hurmetine sığındım gordugumuz şer rüyaları hayra çevir
Gunahlarimizi affet mevlam dualarimizi kabul eyle senin yolundan ayırma hicbirimizi hicbirzaman

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

DUALAR:

1. @cuel çocuğunu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma almak ve evlerimizde vee işlerimizde bereket sağlık ve ağız tadı

2. Selenofil .......................................

3. demlikbardakcay

4. @Sealand mutlu olacağım bir eş ve çocuklar sağlıklı bereketli inançlı huzurlu mutlu bir ömür

5 . Senfonim ............................................

6. @msls123 işinde başarılı olup yükselip hayırlı biri ile evlenme

7. @Manolya_x hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olması, ailesi ile mutlu ve huzurlu olması

8. @OMRUM79 kalbindeki kişiyi onun için hayırlı olması ve hayırlısıyla evlenip yuva kurması

9. @peki oyle olsun Annesinin ameliyatının çok iyi geçmesi ve sağlığına kavuşması, abisinin davasını kazanması ve tazminatını alması, okulunda çok başarılı olup iletişiminin çok iyi olması ve hayırlı kolay ve bol kazanç kapısı.

10. @EEEliffffffffff (şerif kızı Didem)Hamileliğini hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğini sağlikli bi şekilde kucağima alması
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

KURALLAR
(Kişi başı okuma 20.000 yaklaşık Ya Fettah (C.C) toplamda 239.121;ya Fettah hatmi
Selenofil için liste 14.09.2017 - 21.09.2017 kişibaşı : 23.912

1. Cuel
2. Selenofil
3. demlikbardakcay
4. Sealand
5 . Senfonim
6. sl_12
7. ManolyaBaby
8. OMRUM79
9. Var bir dilegimiz
10. E EEEliffffffffff
kumbara 11.200

Selenofil DUASI:
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahım bu salavatı Şerife hurmetine sen hazal kulunun ve bu topikte ve tüm mümin kardeslerimizin dualarini kabul et hastalara acil sifalar ver başta annem ve babama sen onların agrisini acısını gösterme hayırlı uzun ömür ver. Borclarimizi hayırlı bi şekilde ödemeyi nasip eyle evimize bolluk maneviyat ver aileme ve bana huzur ver yeni girmiş olduğum bu işte bana hayırlar ihsan eyle alnimin akıyla masimi haketmeyi nasip eyle ablama ve bana hayırlı huzur aşk maneviyat dolu evlilik yapmayı nasip eyle ablami düştüğü kararsizliktan kurtar ve bizide gerginlikten. net bir karar almasini ve mutlu bir son nasip eyle Pişman olacağı şeyler yasmasina veya yapmasina müsade etme onun hakkında en hayırlı olanı ona ver ve sen tüm kapaliliklarimizi aç hayirsizliklara şer durumlara dusmekten senin ya Fettah isminin hurmetine sığındım gordugumuz şer rüyaları hayra çevir
Gunahlarimizi affet mevlam dualarimizi kabul eyle senin yolundan ayırma hicbirimizi hicbirzaman

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

KURALLAR
Selenofil için liste 14.09.2017 - 21.09.2017 kişibaşı : 23.912DUALAR:
1. Cuel
2. Selenofil
3. demlikbardakcay
4. Sealand
5 . Senfonim
6. sl_12
7. ManolyaBaby
8. OMRUM79
9. Var bir dilegimiz
10. E EEEliffffffffff
kumbara 11.200

Selenofil DUASI:Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

1. Cuel çocuğunu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma almak ve evlerimizde vee işlerimizde bereket sağlık ve ağız tadı

3. demlikbardakcay

4. Sealand mutlu olacağım bir eş ve çocuklar sağlıklı bereketli inançlı huzurlu mutlu bir ömür

6. sl_12 işinde başarılı olup yükselip hayırlı biri ile evlenme

7. ManolyaBaby hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olması, ailesi ile mutlu ve huzurlu olması

8. OMRUM79 kalbindeki kişiyi onun için hayırlı olması ve hayırlısıyla evlenip yuva kurması

9. Var bir dilegimiz Annesinin ameliyatının çok iyi geçmesi ve sağlığına kavuşması, abisinin davasını kazanması ve tazminatını alması, okulunda çok başarılı olup iletişiminin çok iyi olması ve hayırlı kolay ve bol kazanç kapısı.

10. E EEEliffffffffff (şerif kızı Didem)Hamileliğini hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğini sağlikli bi şekilde kucağima alması

23.912 okudum rabbim dualarını hayırlısıyla kabul etsin

KURALLAR
Selenofil için liste 14.09.2017 - 21.09.2017 kişibaşı : 23.912

1. Cuel ........ 23.912
2. Selenofil
3. demlikbardakcay
4. Sealand ......... 23.912
5 . Senfonim
6. sl_12 ........ 23.912
7. ManolyaBaby ........... 23.912
8. OMRUM79 ............ 23.912
9. Var bir dilegimiz ...... 23.912
10. E EEEliffffffffff ..........23.912

@demlibardakçay duası:Allahm beni ve ailemi hayirki guzel insanlarla karsilastir. Istemediğimiz durumlara düşürme. Yanis kararlardan yanlis insanlardan sana siginirim. Maneviyat Basari Huzur ve bereket ver bizle r e.

KURALLAR
Hazal için eksikler:
2. Selenofil
3. demlikbardakcay
5 . Senfonim

demlikbardakcay için liste 21.09.2017 - 28.09.2017 kişibaşı : 23.912

1. Cuel ........

2. Selenofil
3. demlikbardakcay
4. Sealand .........
5 . Senfonim
6. sl_12 ........
7. ManolyaBaby ...........
8. OMRUM79 ............
9. Var bir dilegimiz ......
10. E EEEliffffffffff ..........
@demlibardakçay duası:Allahm beni ve ailemi hayirki guzel insanlarla karsilastir. Istemediğimiz durumlara düşürme. Yanis kararlardan yanlis insanlardan sana siginirim. Maneviyat Basari Huzur ve bereket ver bizle r e.

Dualar:
1. Cuel çocuğunu sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağıma almak ve evlerimizde vee işlerimizde bereket sağlık ve ağız tadı

3. demlikbardakcay Allahm beni ve ailemi hayirki guzel insanlarla karsilastir. Istemediğimiz durumlara düşürme. Yanis kararlardan yanlis insanlardan sana siginirim. Maneviyat Basari Huzur ve bereket ver bizle r e.

4. Sealand mutlu olacağım bir eş ve çocuklar sağlıklı bereketli inançlı huzurlu mutlu bir ömür

7. ManolyaBaby hayirli ve saglikli bir evlat sahibi olması, ailesi ile mutlu ve huzurlu olması

8. OMRUM79 kalbindeki kişiyi onun için hayırlı olması ve hayırlısıyla evlenip yuva kurması

9. Var bir dilegimiz Annesinin ameliyatının çok iyi geçmesi ve sağlığına kavuşması, abisinin davasını kazanması ve tazminatını alması, okulunda çok başarılı olup iletişiminin çok iyi olması ve hayırlı kolay ve bol kazanç kapısı.

10. E EEEliffffffffff (şerif kızı Didem)Hamileliğini hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğini sağlikli bi şekilde kucağima alması

KURALLAR

Hazal için eksikler:
5 . Senfonim

demlikbardakcay için liste 21.09.2017 - 28.09.2017 kişibaşı : 23.912

1. Cuel ........
2. Selenofil
3. demlikbardakcay
4. Sealand .........
5 . Senfonim
6. sl_12 ........ 23.912
7. ManolyaBaby ...........
8. OMRUM79 ............
9. Var bir dilegimiz ......
10. E EEEliffffffffff ..........

Dualar:

3. demlikbardakcay Allahm beni ve ailemi hayirki guzel insanlarla karsilastir. Istemediğimiz durumlara düşürme. Yanis kararlardan yanlis insanlardan sana siginirim. Maneviyat Basari Huzur ve bereket ver bizle r e.

10. E EEEliffffffffff (şerif kızı Didem)Hamileliğini hayirlisiyla çok rahat geçirip bebeğini sağlikli bi şekilde kucağima almasıAllahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…