Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?

Rozegl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
212
87
48
26
Hacettepe hastanesinde burnumu baş asistanın yapacağı söylendi. Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?

Hacettepe hastanesinde burnumu baş asistanın yapacağı söylendi. Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?
Bununla ilgili bir kadın video çekmiş 2ay önce izledi ve youtube bak istersen hacettepe burun estetiği yaz çıkar :)

Bununla ilgili bir kadın video çekmiş 2ay önce izledi ve youtube bak istersen hacettepe burun estetiği yaz çıkar :)
Evet onu görmüştüm.Fakat bana farklı bir asistan denk geldi aynı doktoru çok istiyordum ama fiyati arttırmış.

Hemen muayene oldum.Oradan yönlendiriyorlar zaten sizi.Efe Bey sizi çağırıyor zaten muayene için.
Peki fiyatı ne kadar bilginiz vardır herhalde. Bi de ameliyat için çağrıldığınızda buraya yazabilir misiniz rica etsem .

Peki fiyatı ne kadar bilginiz vardır herhalde. Bi de ameliyat için çağrıldığınızda buraya yazabilir misiniz rica etsem .
1700 tl idi ama Ocak ayına girdik en fazla 2000 olur herhalde.Yazarım çağırdıklarında buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…