Bununla ilgili bir kadın video çekmiş 2ay önce izledi ve youtube bak istersen hacettepe burun estetiği yaz çıkar :)Hacettepe hastanesinde burnumu baş asistanın yapacağı söylendi. Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?
Evet onu görmüştüm.Fakat bana farklı bir asistan denk geldi aynı doktoru çok istiyordum ama fiyati arttırmış.Bununla ilgili bir kadın video çekmiş 2ay önce izledi ve youtube bak istersen hacettepe burun estetiği yaz çıkar :)
Hangi asistan acaba ve gidip muayene oldunuz mu birde ameliyatlar durdurulmuş acaba ne zaman başlarEvet onu görmüştüm.Fakat bana farklı bir asistan denk geldi aynı doktoru çok istiyordum ama fiyati arttırmış.
Asistan Efe Beydi daha belli değil bana yazın tekrar 1 hafta içinde dedi.Hangi asistan acaba ve gidip muayene oldunuz mu birde ameliyatlar durdurulmuş acaba ne zaman başlar
Hangi asistan acaba ve gidip muayene oldunuz mu birde ameliyatlar durdurulmuş acaba ne zaman başlar
Hangi asistan acaba ve gidip muayene oldunuz mu birde ameliyatlar durdurulmuş acaba ne zaman başlar
Lütfen bikgikendiğinizde bana da haber verin randevuda alamıyorum ben randevuyu nasıl alıyorsunuzHangi asistan acaba ve gidip muayene oldunuz mu birde ameliyatlar durdurulmuş acaba ne zaman başlar
Randevuyu hastaneyi arayarak aliyormussunuz sanirim ben aramadım daha alamadım.Lütfen bikgikendiğinizde bana da haber verin randevuda alamıyorum ben randevuyu nasıl alıyorsunuz
Online olarak alın randevuyu alamazsanız bile hergün kontrol edin açılır yer.Lütfen bikgikendiğinizde bana da haber verin randevuda alamıyorum ben randevuyu nasıl alıyorsunuz
Online olarak deneyin isterseniz hem daha rahat.Randevuyu hastaneyi arayarak aliyormussunuz sanirim ben aramadım daha alamadım.
Ne dedi peki efe bey ne zaman başlıyormuş ameliyatlarAsistan Efe Beydi daha belli değil bana yazın tekrar 1 hafta içinde dedi.
Başladı ameliyatlar adımı yazdırdım 2 hafta önce ama hâlâ çağırmadı beni bekliyorum.Ne dedi peki efe bey ne zaman başlıyormuş ameliyatlar
Teşekkür ederim . Peki plastik cerrahi de muayene olduktan kaç gün sonra efe bey e muayene olabildiniz ?Başladı ameliyatlar adımı yazdırdım 2 hafta önce ama hâlâ çağırmadı beni bekliyorum.
Hemen muayene oldum.Oradan yönlendiriyorlar zaten sizi.Efe Bey sizi çağırıyor zaten muayene için.Teşekkür ederim . Peki plastik cerrahi de muayene olduktan kaç gün sonra efe bey e muayene olabildiniz ?
Çok sağolun :)Hemen muayene oldum.Oradan yönlendiriyorlar zaten sizi.Efe Bey sizi çağırıyor zaten muayene için.
Rica ederimÇok sağolun :)
Peki fiyatı ne kadar bilginiz vardır herhalde. Bi de ameliyat için çağrıldığınızda buraya yazabilir misiniz rica etsem .Hemen muayene oldum.Oradan yönlendiriyorlar zaten sizi.Efe Bey sizi çağırıyor zaten muayene için.
1700 tl idi ama Ocak ayına girdik en fazla 2000 olur herhalde.Yazarım çağırdıklarında buraya.Peki fiyatı ne kadar bilginiz vardır herhalde. Bi de ameliyat için çağrıldığınızda buraya yazabilir misiniz rica etsem .
Çook teşekkürler :)1700 tl idi ama Ocak ayına girdik en fazla 2000 olur herhalde.Yazarım çağırdıklarında buraya.
Rica ederim:)Çook teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?