B Bohemxian Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2021 161 37 18 24 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #101 Busranur25 .!.: Pek ümitli değilim açıkçası, ondan dolayı farklı bir doktorla görüşeceğim ben . Genişletmek için tıkla... Doktor buldunuz mu ?Önerir misiniz?Ben de doktor arıyorum da
Busranur25 .!.: Pek ümitli değilim açıkçası, ondan dolayı farklı bir doktorla görüşeceğim ben . Genişletmek için tıkla... Doktor buldunuz mu ?Önerir misiniz?Ben de doktor arıyorum da
B Busranur25 Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 57 13 8 25 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #102 Bebegimss .!.: Hacettepede bir doktorla görüşürseniz yine haber verir misiniz Genişletmek için tıkla... Ben Kocaeli'de oturuyorum o yüzden Kocaeli'de olan doktorları araştırıyorum
Bebegimss .!.: Hacettepede bir doktorla görüşürseniz yine haber verir misiniz Genişletmek için tıkla... Ben Kocaeli'de oturuyorum o yüzden Kocaeli'de olan doktorları araştırıyorum
B Busranur25 Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 57 13 8 25 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #103 Bohemxian .!.: Doktor buldunuz mu ?Önerir misiniz?Ben de doktor arıyorum da Genişletmek için tıkla... Henüz bulamadım eğer beğendiğim bir doktor olursa yazarım buraya :)
Bohemxian .!.: Doktor buldunuz mu ?Önerir misiniz?Ben de doktor arıyorum da Genişletmek için tıkla... Henüz bulamadım eğer beğendiğim bir doktor olursa yazarım buraya :)
E Eminee1 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 78 17 18 24 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #104 Busranur25 .!.: Ben dün kendisine yazdım, çok yoğunuz , isterseniz farklı doktor araştırabilirsiniz, sıranız geldiğinde ben size haber veririm yine dedi. Genişletmek için tıkla... Nisanda gidecekti hani hâlâ ayrılmamış mı bir sürü bekleyen var hangi birini yapacak acaba
Busranur25 .!.: Ben dün kendisine yazdım, çok yoğunuz , isterseniz farklı doktor araştırabilirsiniz, sıranız geldiğinde ben size haber veririm yine dedi. Genişletmek için tıkla... Nisanda gidecekti hani hâlâ ayrılmamış mı bir sürü bekleyen var hangi birini yapacak acaba
E Eminee1 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 78 17 18 24 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #105 Rozegl .!.: Bende bakıyorum ama pandemiden dolayı ameliyat yapmadıklarını söylüyor hastaneler Genişletmek için tıkla... Efe hoca hâlâ çağırmadı dimi kimseyi
Rozegl .!.: Bende bakıyorum ama pandemiden dolayı ameliyat yapmadıklarını söylüyor hastaneler Genişletmek için tıkla... Efe hoca hâlâ çağırmadı dimi kimseyi
B Busranur25 Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 57 13 8 25 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #106 Eminee1 .!.: Nisanda gidecekti hani hâlâ ayrılmamış mı bir sürü bekleyen var hangi birini yapacak acaba Genişletmek için tıkla... Ben efe doktordan umudumu kestim, farklı doktorlar araştırıyorum. Ayrıldığına dair bir bilgim yok maalesef.
Eminee1 .!.: Nisanda gidecekti hani hâlâ ayrılmamış mı bir sürü bekleyen var hangi birini yapacak acaba Genişletmek için tıkla... Ben efe doktordan umudumu kestim, farklı doktorlar araştırıyorum. Ayrıldığına dair bir bilgim yok maalesef.
E Eminee1 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 78 17 18 24 20 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #107 Busranur25 .!.: Ben efe doktordan umudumu kestim, farklı doktorlar araştırıyorum. Ayrıldığına dair bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aynen bende başka doktorlara bakıyorum
Busranur25 .!.: Ben efe doktordan umudumu kestim, farklı doktorlar araştırıyorum. Ayrıldığına dair bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Aynen bende başka doktorlara bakıyorum
R Rozegl Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2020 212 87 48 26 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #108 Eminee1 .!.: Efe hoca hâlâ çağırmadı dimi kimseyi Genişletmek için tıkla... Hayır,çağırmadı ben ondan ümidi kestim malesef,bundan sonra çağırmaz gibi.
Eminee1 .!.: Efe hoca hâlâ çağırmadı dimi kimseyi Genişletmek için tıkla... Hayır,çağırmadı ben ondan ümidi kestim malesef,bundan sonra çağırmaz gibi.
E Eminee1 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 78 17 18 24 23 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rozegl #109 Rozegl .!.: Hayır,çağırmadı ben ondan ümidi kestim malesef,bundan sonra çağırmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Bencede bende farklı doktorlara bakıyorum
Rozegl .!.: Hayır,çağırmadı ben ondan ümidi kestim malesef,bundan sonra çağırmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Bencede bende farklı doktorlara bakıyorum