Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?

Ameliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Bana 1 saat içinde hemen cevap versi size neden böyle yaptı ki artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi

Ben efe beye 29 ocak tarihinde muayene oldum ameliyat olmayı kabul ettim sıranın gelmesini bekliyorum şuan. Ve burada yazılanlardan sonra efe beye mesaj attım 20 şubatta, kendisi hastaneden ayrılacakmış o yüzden yeni hasta kabul etmiyormuş , bana siz listedesiniz dedi.
Bende 2 şubatta muayene oldum dün yazdım kendisine artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi 20 şubatta ayrılacaksa 20 şubat zaten geçti nasıl olacak ki

Bana 1 saat içinde hemen cevap versi size neden böyle yaptı ki artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi
Bilemiyorum.Yapmak istemiyorsa anlarım cevap yazmaması kötü oldu.Artık başka doktora bakmaya çalışacağım.

Bende 2 şubatta muayene oldum dün yazdım kendisine artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi 20 şubatta ayrılacaksa 20 şubat zaten geçti nasıl olacak ki
Ben 20 Şubat'ta mesaj attım dedim . Siz yanlış okudunuz herhalde :)

Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bak :( önümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık

Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bak :KK43: önümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık
Sizi aramış en azından beni hiç aramamıştı mesela,mesajlarıma da dönmemişti.Hemen yerine başkasını mı alıyor siz açmayınca?

Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bak :KK43: önümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık
Sizede çok teşekkür ederim iyi ki buraya yazdınız yoksa arada kaynayıp gidecektim :)

Sizi aramış en azından beni hiç aramamıştı mesela,mesajlarıma da dönmemişti.Hemen yerine başkasını mı alıyor siz açmayınca?
Malesef hatta telefonda hocam daha 15 dk olmuş ne çabuk başkasını aldınız dedim sadece 1 defa aramıştı hemen ardıma da başkasını aradı demekki

Malesef hatta telefonda hocam daha 15 dk olmuş ne çabuk başkasını aldınız dedim sadece 1 defa aramıştı hemen ardıma da başkasını aradı demekki
Bir başkasını aramak yerine birde mesaj atsaydı size keşke ameliyatınızı olmuş olurdunuz hatta şimdi.insallah en kısa sürede olursunuz ameliyatınızı:)

Back
X