Bana 1 saat içinde hemen cevap versi size neden böyle yaptı ki artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dediAmeliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 1 saat içinde hemen cevap versi size neden böyle yaptı ki artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dediAmeliyat olmadım,mesaj attığım halde doktor mesajımı görüp cevap dahi vermedi.Başka doktor bakacağım.
Bende 2 şubatta muayene oldum dün yazdım kendisine artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi 20 şubatta ayrılacaksa 20 şubat zaten geçti nasıl olacak kiBen efe beye 29 ocak tarihinde muayene oldum ameliyat olmayı kabul ettim sıranın gelmesini bekliyorum şuan. Ve burada yazılanlardan sonra efe beye mesaj attım 20 şubatta, kendisi hastaneden ayrılacakmış o yüzden yeni hasta kabul etmiyormuş , bana siz listedesiniz dedi.
Bilemiyorum.Yapmak istemiyorsa anlarım cevap yazmaması kötü oldu.Artık başka doktora bakmaya çalışacağım.Bana 1 saat içinde hemen cevap versi size neden böyle yaptı ki artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi
Ben 20 Şubat'ta mesaj attım dedim . Siz yanlış okudunuz herhalde :)Bende 2 şubatta muayene oldum dün yazdım kendisine artık hastaları çağırmaya başladık sırayla alıyoruz dedi 20 şubatta ayrılacaksa 20 şubat zaten geçti nasıl olacak ki
Pardon okurken virgülü görmemişim okurken sanki o anlama geliyor:)Ben 20 Şubat'ta mesaj attım dedim . Siz yanlış okudunuz herhalde :)
Olsun, önemli değil, olur öyle şeyler :)Pardon okurken virgülü görmemişim okurken sanki o anlama geliyor:)
Efe bey aradı mı siziBen 20 Şubat'ta mesaj attım dedim . Siz yanlış okudunuz herhalde :)
Sizi aramış en azından beni hiç aramamıştı mesela,mesajlarıma da dönmemişti.Hemen yerine başkasını mı alıyor siz açmayınca?Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bakönümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık
Hayır aramadı ama ben sizden bir kaç gün önce gitmiştim, Allah Allah neden böyle oldu kiEfe bey aradı mı sizi
Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bakönümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık
Az önce efe doktora yazdım, en yakın zamanda cağıracağım yazmış.Hayır aramadı ama ben sizden bir kaç gün önce gitmiştim, Allah Allah neden böyle oldu ki
Sizede çok teşekkür ederim iyi ki buraya yazdınız yoksa arada kaynayıp gidecektim :)Beni dün aramış fakat telefonum şarjdaydı 15 dk sonra geri dönüş yaptım fakat yerie başkasına almış şansıma bakönümüzdeki haftada inşallah dedi efe bey artık
Malesef hatta telefonda hocam daha 15 dk olmuş ne çabuk başkasını aldınız dedim sadece 1 defa aramıştı hemen ardıma da başkasını aradı demekkiSizi aramış en azından beni hiç aramamıştı mesela,mesajlarıma da dönmemişti.Hemen yerine başkasını mı alıyor siz açmayınca?
Rica ederim gideceği için bitiriyo hastalarını 10 15 gün içinde çağırır tekrar benceSizede çok teşekkür ederim iyi ki buraya yazdınız yoksa arada kaynayıp gidecektim :)
Bir de hemen yerime başkasını almış üzdüHayır aramadı ama ben sizden bir kaç gün önce gitmiştim, Allah Allah neden böyle oldu ki
Bir başkasını aramak yerine birde mesaj atsaydı size keşke ameliyatınızı olmuş olurdunuz hatta şimdi.insallah en kısa sürede olursunuz ameliyatınızı:)Malesef hatta telefonda hocam daha 15 dk olmuş ne çabuk başkasını aldınız dedim sadece 1 defa aramıştı hemen ardıma da başkasını aradı demekki
Bence de, bekliyorum inşallah hemen gelir :)Rica ederim gideceği için bitiriyo hastalarını 10 15 gün içinde çağırır tekrar bence
Üzülmeyin bence sizi bu hafta kesin çağırırBir de hemen yerime başkasını almış üzdü![]()
Teşekkür ederim inşallah :)Bir başkasını aramak yerine birde mesaj atsaydı size keşke ameliyatınızı olmuş olurdunuz hatta şimdi.insallah en kısa sürede olursunuz ameliyatınızı:)
İnşallah çağırır sağolun:)Üzülmeyin bence sizi bu hafta kesin çağırır