- 30 Aralık 2020
- 57
- 13
- 8
- 25
Doktor sizi cağırdığında buraya yazabilir misiniz ?İnşallah çağırır sağolun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor sizi cağırdığında buraya yazabilir misiniz ?İnşallah çağırır sağolun:)
Çağırınca yazarım sizide çağırınca yazarsanız sevinirim :)Doktor sizi cağırdığında buraya yazabilir misiniz ?
Tabi ki :)Çağırınca yazarım sizide çağırınca yazarsanız sevinirim :)
4000 tl istiyor diye biliyorum Arda Bey'i.Arda Bey çok tercih ediliyor.Arda Bey hakkinda bilgisi olan varmi ve guncel fiyat konusunda da
Çağırdı mı sizi efe hoca4000 tl istiyor diye biliyorum Arda Bey'i.Arda Bey çok tercih ediliyor.
Çağırdı mı sizi efe hocaTabi ki :)
HayırÇağırdı mı sizi efe hoca
hayır sizi çağırdı mıÇağırdı mı sizi efe hoca
Hayır maalesef çağırmayacak herhalde kimseyihayır sizi çağırdı mı
Hayır maalesef çağırmayacak herhalde kimseyihayır sizi çağırdı mı
Banada öyle geldi büyük ihtimal çağırmayacak.Hayır maalesef çağırmayacak herhalde kimseyi
Başka doktorlara bakıyorum artıkBanada öyle geldi büyük ihtimal çağırmayacak.
Bende bakıyorum ama pandemiden dolayı ameliyat yapmadıklarını söylüyor hastanelerBaşka doktorlara bakıyorum artık![]()
Ben dün kendisine yazdım, çok yoğunuz , isterseniz farklı doktor araştırabilirsiniz, sıranız geldiğinde ben size haber veririm yine dedi.Tekrar yazsanız bir neden çağırmıyor acaba Bayadır beklemişsinizsıradaysanız yapıcaktır mutlaka
Hacettepede bir doktorla görüşürseniz yine haber verir misinizPek ümitli değilim açıkçası, ondan dolayı farklı bir doktorla görüşeceğim ben .
Oldunuz mu ameliyat ? Memnun kaldınız mı? Ne kadara oldunuz?Hacettepe hastanesinde burnumu baş asistanın yapacağı söylendi. Hacettepede asistana burun estetiği olan var mı?