- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
tabii tavsiye edebilirsiniz, teşekkür ederim.Ankara da özel bir doktor tavsiye edebilirim. Önceden devlet hastanesindeydi yaptigi burunlar mükemmel. O kadar cok müsterisi vardi ki poliklinik açtı kendine. Belki devlet hastamesi kadar olmasa da fiyatı uygundur
Yasin Öztürk instadan bakin isterseniztabii tavsiye edebilirsiniz, teşekkür ederim.
bu arada pazar sabahı asistanla görüşeceğim. öncesi ve sonrası fotoğraflarını isteyeceğim, kafamdaki bütün soruların listesini hazırladım. aklıma yatmazsa özel doktorlarla görüşmeye başlayacağım.
bütün üniversite hastanelerinde aşağı yukarı bu fiyatmış. devlet olduğu için böyle. hacettepe'deki herhangi bir hocanın özel kliniği olsaydı o zaman pahalı olurdu. üniversite hastanesi bünyesinde gerçekleştiği için uygun fiyatlı oluyor.cnm hacettepe için çok ucuz aman diyeyim sakın seni kobay gibi kullanmasın bu devirde bu fiyat??????
cnm dikkeat et. benim hacettepeye çok işim düştü aman diyeyim hocaları çok kıymetli evet ama fiyat bana çok az geldi. sen bilirsin .bolşans.bütün üniversite hastanelerinde aşağı yukarı bu fiyatmış. devlet olduğu için böyle. hacettepe'deki herhangi bir hocanın özel kliniği olsaydı o zaman pahalı olurdu. üniversite hastanesi bünyesinde gerçekleştiği için uygun fiyatlı oluyor.
Sizin çevreniz mi anlamadı. İlk kez görenler mi?Aman aman aman. Bu iş tecrübe işi. Ben olsam emanet etmem. Parayı çok kazanırsın da bazı şeyleri geriye çeviremezsin. Bu sene olmasın da seneye olsun ama az çok kendini ispatlamış işinin arkasında duran birine ol. Mesut kaya ya yaptırdım ben. Çok etli bir burnum vardı. Gayet doğal iyi bir burnum oldu. Kimse anlamıyor ameliyat olduğumu ama aslında çok değişti.
O ara görüşmediğim hiçbir tanıdığım anlamadı. Şu anda bilmiyorlar. İlk randevusu ücretsiz. Bi ara bi görünün fiyat alın.Sizin çevreniz mi anlamadı. İlk kez görenler mi?
Çok geçmiş olsun
Ya şaşırtıcı kemeriniz varmıydı?O ara görüşmediğim hiçbir tanıdığım anlamadı. Şu anda bilmiyorlar. İlk randevusu ücretsiz. Bi ara bi görünün fiyat alın.
aslında şu an yeterli param var. ama bunun o kadar uygun fiyatlı olduğunu öğrenince aklımı çeldi. sonuçta parayı sokakta bulmuyorum. özel doktorları da epeyce araştırdım ama bir türlü karar verememiştim. bir de kbb değil de plastik cerrah olsun istiyorum.Aman aman aman. Bu iş tecrübe işi. Ben olsam emanet etmem. Parayı çok kazanırsın da bazı şeyleri geriye çeviremezsin. Bu sene olmasın da seneye olsun ama az çok kendini ispatlamış işinin arkasında duran birine ol. Mesut kaya ya yaptırdım ben. Çok etli bir burnum vardı. Gayet doğal iyi bir burnum oldu. Kimse anlamıyor ameliyat olduğumu ama aslında çok değişti.
Önce gerçekten bu ameliyatı olmalımıyım sorusuna kesin cevap vermelisin. Benim dr bir arkadaşım kbb ciye olmalısın burunu en iyi onlar anlar demişti o sebeple olmuştum. Hiç pişman olmadıö. İnş en güzel kararı verirsin. Problemin çok değilse de olma. Kolay değil amliyat sonrası.aslında şu an yeterli param var. ama bunun o kadar uygun fiyatlı olduğunu öğrenince aklımı çeldi. sonuçta parayı sokakta bulmuyorum. özel doktorları da epeyce araştırdım ama bir türlü karar verememiştim. bir de kbb değil de plastik cerrah olsun istiyorum.
Yok böyle ucu emel sayının eski burnu gibiydi. 2 ye ayrık gibi görüntü vardı.Ya şaşırtıcı kemeriniz varmıydı?
teşekkür ederim. ameliyata bence ihtiyacım var evet. erkek arkadaşım mesela şu an karşı çıkıyor, ihtiyacın yok diyor. ama ben ergenliğimden beri düşünüyorum bunu. aslında kemikli-yamuk falan değil, düz burnum ama büyük. ve önden ucu yuvarlak gözüküyor. o yuvarlaklığın gitmesini istiyorum en çok.Önce gerçekten bu ameliyatı olmalımıyım sorusuna kesin cevap vermelisin. Benim dr bir arkadaşım kbb ciye olmalısın burunu en iyi onlar anlar demişti o sebeple olmuştum. Hiç pişman olmadıö. İnş en güzel kararı verirsin. Problemin çok değilse de olma. Kolay değil amliyat sonrası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?