Hacettepede Tüp Bebek Yaptıranlar

ayse vera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
1.740
2.572
133
Merhaba,
30 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz. Gerekli tetkikler yapıldı ve sebepsiz infertilite teşhisi konuldu. Nisan ayında Ankara özel Tüp bebek merkezinde ilk aşılama yapıldı ve başarısız oldu. Doktor tüp bebek yapmamız önerisinde bulundu. Acele davranmak istemediğimiz için bekleme kararı aldık. Bu süreçte doktor da bakıyoruz. Hacettepe üniversitesinde İbrahim Esinler hocadan öngörüşme randevusu alıp görüşmek istiyoruz.
Hoca ve hacettepe ile ilgili tecrübeleriniz ve önerileriniz nelerdir? Ayrıca ilaçlar için de rapor çıkartmak istiyoruz. 1 aşılama ile rapor çıkartabiliyor muyuz? Öneri ve tecrübeleriniz nelerdir?

sebepsiz infertilite de iki kere iğneli aşılama şartı varmış bende yaptırdım 3 yıllık evlilik olmak kaydıyla iki kere iğneli aşılama yaptırmış olmak gerekiyormuş, benimde evlilik süresi 6 ay kaldı onu bekliyorum canım nasipse raporu çıkarıcam, hacettepeyi hiç bilmiyorum 4 yıllık evli olduğun için süre sorunu yok ama iki kere iğneli aşılama isteniyor eşlerde sorun yoksa..hsg çektirdinmi yoksa direkt aşıya mı geçildi

2018 ocakta hsg çekildi sol tüp tıkalı dedi doktor. 2019 ocakta histereskopi yapıldı polip vardı o alındı. 2 ay süre verdi doktor, hamilelik oluşmayınca aşılama önerdi.

tüplerde sorun varsa direkt rapor çıkıyor o zaman aşılamaya gerek kalmaz gibi..bunu bence sor vakit kaybetme..

aaa hadi ya. hemen görüşeyim o zaman. çok teşekkür ederim size:KK200: inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız.

Back
X