Hacettepede tup bebek yaptiranlar

Anladim hayirli olsun saglikla kucağınıza alın insallah 🤲Bugün yumurta toplama oldu 22 yumurta toplandı.Bana 3 embriyo öngörüyoruz dediler açıkçası sasirdim .3 taneden fazla embriyo oluşan var mi acaba

Benim sanirim 15 tane toplanmisti, 9 tanesi 3.gune, 3 tanesi 5.gune gitti. Ve 3 tanesi de genetige gidip 1 tanesi saglikli geldi. Saglikli olacak embriyoyu ongoruyorlardir

Şimdiye kadar sorduğum herkeste 3 tup embriyo oluşmuş.15 tane toplananda da 20 tane toplananda da 10 tane toplananda da.Bana tuhaf geldi embriyologa sordum prosedür böyle en kaliteli 3 tanesini donudruyoruz böyle öngörüyoruz filan dedi.

Hacettepede tedavi gören baska biri var mi?
Ben varım,bugün adetimin 7. Günü tedavinin 6.gunu.ignelere başladıktan sonra bugün ilk kontrolüm vardı ,yüksek doz kullanmama rağmen şuan gelişen 3 tane yumurta olmuş 5 günlük igne sonucu(rezerv az benim).bakalım daha aramadilar bundan sonrası için bilgi verecekler.yukardaki hemşireye sordum 3 tane iyi az değilki dedi 5 gün olmuş daha dedi ve rezervi az olan biri için iyi dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozuldu 😓

Merhaba ben de varımm.. Ama biz daha ilaca başlayamadık ilaçları aldım regl olmayı bekliyorum. 10 gün gecikti daha regl olamadım. Normalde asla şaşmaz test yaptım bugün negatif dayanamadım gittim kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuç.
Umutlu değilim ama insan yine de keşke olsa diye geçiriyor içindenn:)

Ben hastanede gördüğüm herkese sormaya calistim .En fazla 3 embriyo kalmış.Herkeste en fazla üç kalması bana çok enteresan geldi açıkçası. Ayrıca bizim yumurta toplandiktan sonra direk 3 tup parası ödeyin dediler.Anlam veremedim cok şaşırdım açıkçası.

Ben varım,bugün adetimin 7. Günü tedavinin 6.gunu.ignelere başladıktan sonra bugün ilk kontrolüm vardı ,yüksek doz kullanmama rağmen şuan gelişen 3 tane yumurta olmuş 5 günlük igne sonucu(rezerv az benim).bakalım daha aramadilar bundan sonrası için bilgi verecekler.yukardaki hemşireye sordum 3 tane iyi az değilki dedi 5 gün olmuş daha dedi ve rezervi az olan biri için iyi dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozuldu 😓
Bende şuna şaşırdım 22 tane yumurta toplandi benden rezervim az değil. Sıkıntımız yok bizim genetik taramali olacak .Ama direk 5.ci güne gelecek embriyo 3 dediler.Standart hale getirmişler sanırım. Herkese 3 diyorlar.Baska bir yere gitseydim en az 7 8 tane embriyo kalırdı. Bir kızdan 6 yumurta toplanmış 1 embriyo kalmış. Bana enteresan geldi açıkçası.

Bende şuna şaşırdım 22 tane yumurta toplandi benden rezervim az değil. Sıkıntımız yok bizim genetik taramali olacak .Ama direk 5.ci güne gelecek embriyo 3 dediler.Standart hale getirmişler sanırım. Herkese 3 diyorlar.Baska bir yere gitseydim en az 7 8 tane embriyo kalırdı. Bir kızdan 6 yumurta toplanmış 1 embriyo kalmış. Bana enteresan geldi açıkçası.
Bilemiyorum ben de ilk kez yaptırıyorum burda.olumlu sonuç alırsınız umarım

Opu oldu benim şimdi bekleme aşamasındayım.Embriyolarin 5.ci güne gelmesini bekliyoruz.Transfer 2 ay sonra olacak Allah izin verirse.🙏
Bide anestezili mi yaptilar nasıl oldu işlem?biraz korkuyorum hemşire herkese anestezi olmuyor bız karar veriyoruz falan dedi

Merhaba Hacettepe de ücreti ne kadar tüp bebeğin pgt tüp bebek dediler bana 😔

Banada oyle dediler ama ben anestezili istedim .Panik atağım var lokal dayanamam dedim.O yüzden anestezili oldu.Anestezili daha rahat bence.
Evet bugün kontrol vardı ptesi opu olacak anestezili yapılacak.dua edin benim için, gelişen folikul sayım 4 olmuş, Çarşamba 3 idi.ptesiye en iyi ihtimalle 5-6 olacak demekki

Back
X