Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım,bugün adetimin 7. Günü tedavinin 6.gunu.ignelere başladıktan sonra bugün ilk kontrolüm vardı ,yüksek doz kullanmama rağmen şuan gelişen 3 tane yumurta olmuş 5 günlük igne sonucu(rezerv az benim).bakalım daha aramadilar bundan sonrası için bilgi verecekler.yukardaki hemşireye sordum 3 tane iyi az değilki dedi 5 gün olmuş daha dedi ve rezervi az olan biri için iyi dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozulduHacettepede tedavi gören baska biri var mi?
Bende şuna şaşırdım 22 tane yumurta toplandi benden rezervim az değil. Sıkıntımız yok bizim genetik taramali olacak .Ama direk 5.ci güne gelecek embriyo 3 dediler.Standart hale getirmişler sanırım. Herkese 3 diyorlar.Baska bir yere gitseydim en az 7 8 tane embriyo kalırdı. Bir kızdan 6 yumurta toplanmış 1 embriyo kalmış. Bana enteresan geldi açıkçası.Ben varım,bugün adetimin 7. Günü tedavinin 6.gunu.ignelere başladıktan sonra bugün ilk kontrolüm vardı ,yüksek doz kullanmama rağmen şuan gelişen 3 tane yumurta olmuş 5 günlük igne sonucu(rezerv az benim).bakalım daha aramadilar bundan sonrası için bilgi verecekler.yukardaki hemşireye sordum 3 tane iyi az değilki dedi 5 gün olmuş daha dedi ve rezervi az olan biri için iyi dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozuldu![]()
Bilemiyorum ben de ilk kez yaptırıyorum burda.olumlu sonuç alırsınız umarımBende şuna şaşırdım 22 tane yumurta toplandi benden rezervim az değil. Sıkıntımız yok bizim genetik taramali olacak .Ama direk 5.ci güne gelecek embriyo 3 dediler.Standart hale getirmişler sanırım. Herkese 3 diyorlar.Baska bir yere gitseydim en az 7 8 tane embriyo kalırdı. Bir kızdan 6 yumurta toplanmış 1 embriyo kalmış. Bana enteresan geldi açıkçası.
Transfer ne zamanInsallah hepimiz olumlu sonuçlar aliriz .Çok sagolun![]()
Opu oldu benim şimdi bekleme aşamasındayım.Embriyolarin 5.ci güne gelmesini bekliyoruz.Transfer 2 ay sonra olacak Allah izin verirse.Transfer ne zaman
İnşallah güzel sonuçlanır, embriyo kaçıncı günü bugün.neden taze yapılmıyor sizeOpu oldu benim şimdi bekleme aşamasındayım.Embriyolarin 5.ci güne gelmesini bekliyoruz.Transfer 2 ay sonra olacak Allah izin verirse.![]()
Bide anestezili mi yaptilar nasıl oldu işlem?biraz korkuyorum hemşire herkese anestezi olmuyor bız karar veriyoruz falan dediOpu oldu benim şimdi bekleme aşamasındayım.Embriyolarin 5.ci güne gelmesini bekliyoruz.Transfer 2 ay sonra olacak Allah izin verirse.![]()
Merhaba Hacettepe de ücreti ne kadar tüp bebeğin pgt tüp bebek dediler banaBen varım,bugün adetimin 7. Günü tedavinin 6.gunu.ignelere başladıktan sonra bugün ilk kontrolüm vardı ,yüksek doz kullanmama rağmen şuan gelişen 3 tane yumurta olmuş 5 günlük igne sonucu(rezerv az benim).bakalım daha aramadilar bundan sonrası için bilgi verecekler.yukardaki hemşireye sordum 3 tane iyi az değilki dedi 5 gün olmuş daha dedi ve rezervi az olan biri için iyi dedi ama bilmiyorum biraz moralim bozuldu![]()
Banada oyle dediler ama ben anestezili istedim .Panik atağım var lokal dayanamam dedim.O yüzden anestezili oldu.Anestezili daha rahat bence.Bide anestezili mi yaptilar nasıl oldu işlem?biraz korkuyorum hemşire herkese anestezi olmuyor bız karar veriyoruz falan dedi
Raporunuz varsa fiyat farklı benim raporum yoktu ücretli hasta idim .Yumurta toplamaya 52.400 verdim.Pgt kısmı dolar hesabı oluyor 2000 dolar verdim .Merhaba Hacettepe de ücreti ne kadar tüp bebeğin pgt tüp bebek dediler bana![]()
Evet bugün kontrol vardı ptesi opu olacak anestezili yapılacak.dua edin benim için, gelişen folikul sayım 4 olmuş, Çarşamba 3 idi.ptesiye en iyi ihtimalle 5-6 olacak demekkiBanada oyle dediler ama ben anestezili istedim .Panik atağım var lokal dayanamam dedim.O yüzden anestezili oldu.Anestezili daha rahat bence.