Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hacimsiz saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Melisa06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
29
2
3
Bugün çok konu açtım ama ne çok derdim varmış meğer.Sorun saçlarım.Hacimsiz az sıradan en son yazın V kesim yapıldı ve aralarda daha açık renkte balyajlar var.Yıprandı kırıldı ama kestirmeye cesaretim yok çünkü dalgalı kısa olursa garip durucak önerdiğin kesim veya ürün var mı ? Nasıl hacim sağlarım ?

John Frieda nın hacim veren saç spreyi var mavi ambalajlı müthiş hacim yaratıyo.Saçlarını başaşağı kuruttuğun zaman da daha hacimli oluyo

John frîeda demeye gelmiştim ama yazılmış zaten.
Şampuanıyla yıkayıp baş aşağı kurutun ve spreyi sıkıp biraz daha kurutun.
Bir de diplere biraz krepe yapın.
İkî gün maksimum hacim.
Daha uygun fiyatlı olsun derseniz ürün, loreal in gri bi şişede hacim spreyi vardı, Studio serisiydi, o da iyiydi baya.
Kesimden ziyade bunlar işe yarar.

Novacrin therapy

Placenta
anti hair loss shampoo
vegetable placenta marine glycogen

Bak gece gece senin için banyoya gidip yazdım tek tek. Daha ben napıyım :)

Bu saç dökülmesi saç hızlı uzaması için bir şampuan. Eşim kullanıyor ve kullandıktan sonra berberinden tasdikli onaylı saç telleri kalınlaştı.
Eczaneler de satılıyor. Burada yoktu ama isteğe göre siparişle getiriyorlar.

Ayrıca saçınız kat atılırsa daha hacimli görünür

canim bu sampuandan memnun musunuz almayi düşünüyorum saçlarım cok dökülüyor

canim bu sampuandan memnun musunuz almayi düşünüyorum saçlarım cok dökülüyor
Benim saçlarım uzun ve krem kullanmadan islah olmuyor o yüzden ben kullanmadım. Gerçi uzun süre kullananlar gittikçe krem gereksinimi kalmadığını söylüyor. Eşimin ise saç dökülmesi durdu diyebilirim. Ama malum erkeklerde birde genetik faktör var.

Nerden aldın eşin için canim?ben de eşime almak istiyorum. Tam adını yazar mısın?

[Q="cikom, post: 42592473, member: 309372"]Novacrin therapy

Placenta
anti hair loss shampoo
vegetable placenta marine glycogen

Eczaneye sipariş verdim getirtti.[/QUOTE]
Bu bir isim mi?4 ayrı ürün mü anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…